A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary találkozó 2014

FRH találkozó

Szurkoljunk együtt Michelisz Norbinak a Hungaroringen! 

 

 

 

 

 

2014. május 2. és 4. között. Ismét egy nagyszerű alkalom arra, hogy összeröffenjünk!

Aki volt már tudja! Aki nem volt még, majd megtudja, hogy milyen NORBINAK SZURKOLNI A HUNGARORINGEN!

 

Aki esetleg még nem volt ilyen találkozón, annak itt a tavalyi találkozóról a CIKK!
Aki volt azoknak pedig kellemes emlék, jó újra felidézni!

 

2014. július 5 -6-án Ismét egy nagyszerű alkalom arra, hogy összeröffenjünk!
Aki volt már tudja! Aki nem volt még, az ne hagyja ki!

Az eddigi FRH találkozókon személyesen is megismerhettük egymást. Beszélgettünk, söröztünk, pálinkáztunk (Köszi Mazso!) és váltottunk pár szót egymással. Abban biztos egyetérttünk, hogy nagyon jó csapatépítő hatása van. Az ilyen találkozók után, nem csak egy név lesz a barátlistáról / csapatból!
Évek óta a WTCC találkozókon, csak behatárolt időpontban és akkor is csak megadott ideig tudunk beszélgetni! Már ha sikerül túlordítani az autók hangját, és a tömeg sem sodorl ebk
Aki jön az készüljön perzselő napsütésre és szakadó esőre is. Ami még lényeges, a jég hideg sör (0,5 dobozos) az bent a pályán öccáz volt, de ha kiléptél a kapun ugyanazt megkaptad a benzinkúton háromcázért, ami a Tecsoban amúgy 179 volt és elhoztad hűtőtáskában. Viszont a hűtőtáskát vagy engedik behozni, vagy nem (2011-ben engedték, 2012-ben nem engedték, 2013 engedték). Hamar-hamar muszáj volt meginnom nekem is a söröket, mert melegen nem olyan jó...
Ami még biztos hogy lesz! Sörszlalom!
 

 

WTCC 2014. május 2 – 3 – 4. Hungaroring

Az egész hétvégés időtervet itt találjátok: PROGRAM

Hétvégi belépő 3.900,- Ft
(szombat-vasárnap)
Belépésre jogosít a verseny szombati és vasárnapi napján a pálya nézőtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre
Paddock Péntek: 3.500,- Ft
Paddock Szombat: 3.500,- Ft
Paddock Vasárnap: 3.900,- Ft
Paddock Bérlet: 9.900,- Ft

Átlépésre jogosít a verseny adott napján, a pálya nézőtéri oldaláról a Paddock területre és vissza (korlátlan alkalommal)
Önmagában a pályára való belépést nem biztosítja
A pénteki napon a nézőtéri oldalra történő belépés mindenki számára ingyenes.
14 éves kor alatt a nézőtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján.
14 éves kor alatti gyermek csak szülői felügyelettel léphet be a Hungaroring területére.

 

A vasárnapi programon látjuk, hogy 13:30-kor kezdődik az első WTCC futam, és rögtön utána 14:35-kor a második.

 

Egyből felvetődik a kérdés, hogy Na, hol is találkozzuk, és mikor? mert pl. nem biztos hogy mindenki vesz jegyet a Paddock-ba. Ja, és hánykor? Vagy szurkoljunk együtt? (Bár nem hiszem hogy mindenki ugyanazt a Tribünt fogja előnybe részesíteni). Tavalyi találkozón is szerteszanaszíjjel volt a banda. Kisebb klikkesedések voltak, mivel elég helyszűkében voltunk a lelátókon, és örült mindenki hogy helyet talált.

A Találka helyszíne ugyanott lesz ahol eddig minden évben találkoztunk! Plusz szintén nagyon sok ember várható magára a WTCC futamra, így hely megint csak nehezen lesz annak aki későn jön.

Jómagam mindig ott vagyok már kora reggel (kb. reggel 8-9), olyankor még bőven van hely. Aki biztosra akar menni annak ajánlom időben jöjjön. Én nem fogok 20 helyet lefoglalni az biztos. Ez ügyben az a tapasztalatom, hogy akinek foglalva van a helye az tuti az utolsó pillanatban érkezik, addig meg már 30-an leakartak oda ülni, és már verekedni kell hogy ne foglalják el...

AHOL TALÁLKOZUNK MÁJUS 4-ÉN

"Marlboro híd: azt hiszem, most ENI hídnak hívják, de nem is híd, mivel egy zárt alagút a levegőben, de lényegtelen. Ez köti össze a padockot a lelátók mögötti résszel. A lelátói oldalon a vége a Super Gold végénél van. Ha lejössz a hídról, akkor balra vannak a gold tribünök, és az F1 alatt a hivatalos ajándékboltok egy nagy placcon. Ha jobbra mész, akkor a Gold 4 (cél egyenes végi kanyar) és a kijárat következik." (dvorcsakl) Na VASÁRNAP OTT a paddock híd lelátó felőli végén találkozunk!!!.

1. 10:30-kor találkozhatunk, és akkor van idő 12:30 - 13 óráig beszélgetni. Csinálunk egy nagy csoport képet, pacsizunk, sörözünk, dumálunk mindannyian, és mindenkinek van egy - fél órája visszamenni a futam kezdetéig. 

Ha valakinek jobb ötlete van jelezze a fórumon nyugodtan!

Engem a +36302309484 számon elérhettek vasárnap reggel 8 órától!

Forza Racing Hungary-s matricákat viszem. Ha valaki később érkezik és lemarad a matrica szórásról, akkor szóljon majd bátran!!! Tavaly volt akinek így maradt el a matrica...tessék szólni!

Megjegyzem új matricával is készülök, akik a találkozón ott lesznek azoknak tuti jut belőle! Persze ahogy szoktuk kiporciózom előre, nehogy valaki kimaradjon. 

 

Jó magam és még páran a csapatból (plusz barátok) tavaly is a célegyenesben ültünk. Látod a rajtot, látod a box utcát, a szereléseket. Belátni a célegyenes előtti kanyarokat ahol szintén van akció és nem utolsó sorban van kivetítő amin látod mi történik a versenyen.

Persze mindenki oda ül ahova akar, csak leírtam a tapasztalataimat, azoknak akik esetleg először jönnek a Hungaroringre. Volt aki az egyik futamot a Gold4-ben a másikat a célegyenesben nézte...A Gold 4 sem rossz, tavaly pl. már ott is ment a kivetítő, 2011-ben nem. Plusz a képen nem látni, de a Gold4-es tribün és a Super Gold között épült még egy lelátó!

 

   

 

Az autóval érkezők a Hungaroring 7-es és 8-as kapuját használhatják, ezek szombaton és vasárnap reggel 7 óra körül nyitnak. A pálya megközelíthető a gödöllői HÉV segítségével is: A szilasligeti megállónál leszállva egy hosszabb sétára érdemes felkészülni, Mogyoródnál viszont át lehet szállni az Újpest felé közlekedő 320-as Volánbusz járatra.

HUNGARORING MEGKÖZELÍTÉS - HELP, KLIKK IDE

Paddock, praktikumok, időjárás

Paddock belépőt szombatra és vasárnapra lehet váltani, ezek birtokában az előzetes információk szerint a rendezvény keretein belül korlátlan alkalommal be lehet menni a paddock területére, illetve ki is lehet menni a lelátókra a célegyenes vége felé található hídon, illetve a főkapu felé vezető úton, az 1-es kanyart megkerülve. A jegyek nem érvényesek a boxutcába vagy a rajtrácsra való belépésre.

A könnyebb közlekedés érdekében a kerekesszéket használó nézőknek javasoljuk a 8-as kapu megközelítését, ahonnan egyenes út vezet a célegyenes lelátóihoz, illetve kerülővel (a főbejárat felől) elérhető a paddock is a híd érintése nélkül.

 

Nem szabad szó nélkül hagyni az időjárási viszonyokat sem: adottságainak köszönhetően a Hungaroringen gyakran teljesen más idő van, mint például Budapesten vagy akár a környező településeken, így egy esetleges pesti zápor se tántorítson el senkit: a pályán valószínűleg szikrázóan süt a Nap. Ebben az esetben érdemes magas faktorú naptejet és egyéb bőrvédő készítményeket magunkkal hozni, valamint sapkákat, és az útra nagyobb mennyiségű folyadékot is.

 

Eddigi találkozók: 2011.Június 5.- a nap, Forza Racing Találkozó  Forza Racing Hungary találkozó 2012-ben Öröm felidézni az emlékeket, muhahaha

FRH csapatpólót itt rendelhetsz: Forza Racing Hungray pólók

A CIKK ALATT JELEZZE AKI JÖN BIZTOSAN!

A FÓRUMON BESZÉLJÜK MEG A RÉSZLETEKET (kinél van szabad hely a kocsiba, mikor találkozzunk, stb.)

© Crazyman

Aki jelezte hogy - Ott lesz:

"A" lobbi "B" lobbi "C" lobbi
1; Crazyman 11; Sumak1979  
2; JuBe96 TheHun 12; Compi1984  
3; HawkStorne 13; Bodiszol60HUN  
4; X Kicsi X 14; Effendi60  
5; Csobad 15; Lemur38  
6; Firo78 HUN 16; KissTomi95  
7; Mazso HUN 17; HUNXxDizZeExX  
8; GalaHU    
9;  Gabika    
10; Pervinke    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!