Tuning SHOP

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Tuning SHOP

FRH Tuning Shop

Nos nem kevés adattal lepett meg Medw, akinek ezer köszönet, hogy ennyit fáradozott ezek összeírásában. A terjedelem miatt egy kissé elhúzódott a dolog, hogy mindezt tálalni tudjam nektek. Jelentem kész! Próbáltam a tuning csapatok logóit levadászni, amelyiknek van annak kiraktam. Az Autóknál viszont nincs hiány képekben...

Ezt a Tuning Shop-ot RetekMester és Medw ajánlásaival töltöttem fel. Itt kedvetekre böngészgethettek a nevesebb tuning csapatok közt, kiszemelve az áldozatot amit később megvásárolhattok a játékon belül a Kirakatban. Ez segítség azoknak akik nem értenek a tuninghoz, vagy szívesen kipróbálnának mások által készített gépeket is.

 

RetekMester:

"Általánosságban elmondható, hogy a Forza szerver egy nulla... ezért előfordul hogy ha egyáltalán be tudunk lépni a kirakatba, nem tudjuk a kereső segítségével megtalálni a tuningot/fényezést mert a keresett kifejezés nem működik vagy csak ritkán. Nem minden csapat árul úgy mint mi (PRH Shop). Általában az adott tuning a készítőjének a kirakatában van a hozzá tartozó festés pedig lehet hogy egy másik srácnál. Viszont azt mindenki írja a leírásban hogy kinek a kirakatában található az ellendarab, ezeket általában az "Y"-t nyomva vagy a barátlistáján vagy a kedvencei között megtalálni.
Ha nem, én igyekeztem minden ilyen srácot felvenni kedvencnek, ezáltal az én kirakatomból szinte minden autó festője/tunere megtalálható a kedvenceim között." - RetekMester

Medw:

Így utólag átfutva, úgy fest, hogy kicsit hosszabb lett az írás, mint terveztem. Szinte az összes jelentősebb tuning csapatot sikerült végigvenni. Remélem hasznát veszitek a kibővített gyűjteménynek."
A Kirakat használatához Gold Live tagsággal kell hogy rendelkezz.  Játékon belül belépsz a "Kirakatom" menüpontra. Ekkor a saját Kirakatodban vagy. Ha ilyenkor nyomsz egy "Y" gombot akkor előjön egy ablak. Az ablakban kiválaszthatod hogy melyik névsorban szeretnél böngészni. A Barátlistádban vagy a Kedvenceid közt. Értelemszerűen akinek a nevét kiválasztod annak a kirakatába fogsz jutni. Ha egy ilyen barát kirakatában nyomsz egy "Y"-t akkor már az ő barátlistájából vagy Kedvencei közül tudsz bogarászni és eljutni a választott ember kirakatába. Plusz ugyanitt tudsz hozzáadni a Kedvenceidhez egy - egy embert ha már a kirakatában vagy.
Vagy ha Klubtag az illető, akkor a játékon belül Klubtagok listájánál közvetlenül fel tudod venni kedvenceid közé az illetőt.
Vagy pedig tuning vásárlásakor rákeresel az adott kifejezésre, az "X" gomb segítségével.

TUNING CSAPATOK

Az Forza Motorsport fórumán megtalálható Tuning Katalógusból emeltek ki néhány említésre méltó csapatot.

RetekMester: "Igyekszem az ismerteket betenni, vagy legalábbis azokat akik már a Forza 2 óta nyomják a kereskedést, még ha azóta nevet is változtattak.

Medw: "Mielőtt a lecsóba csapnék, leszögezném, hogy egy 'csapatot' én csak akkor tekintek egy teljes értékű 'tuning csapatnak', hogyha autóikhoz setupot és hozzávaló festést is készítenek. Sok csapat foglalkozik csak festéssel vagy csak beállítással, becsülöm a munkájukat, de most róluk nem lesz szó. A következőkben megpróbálom összegyűjteni a legfontosabb csapatokat, röviden jellemezve őket, kiemelve néhány autójukat. Ahol van forzamotorsport.net-es katalógus, vagy külön weboldal, ott azt is megadom, illetve ha van a csapatnak külön kirakata, ahol megjelennek a tuning és festés fájlok, az is fel lesz tüntetve. Továbbá megadom azt is, hogy a kérdéses csapat munkáit milyen kereső szavakkal találhatjuk meg a játékon belül."

RetekMester és Medw kigyűjtött pár autót is. Ezeket már használták, de mindenkinél lehet rossz autót is venni (náluk is ).

Az autók képei visznek az autó aktuális adatlapjára (fm.net).

Végig nézheted sorban is, de ha kifejezetten egy csapat érdekel akkor kattints a nevére, és egyből ott találod magad. A jobb alsó sarokban látható kis piros nyíllal pedig rögtön a cikk elejére ugorhatsz vissza!

 

MOJO Factory R&N Tuning Garage-ST
East Coast Tuning SW2 Arctic Works
SAETTA Motorsport IED MVG Tuning
Garage Redux Alpine Tech One Foot
Full Effex Racing Tweaky Tuned Gruppe Skunk Werks
GEARBOX Atlantic LS Dynamite Tuning
AutoArt Driveline Speed Shop PPRT
Tuning AG Naughty Boy Tuning TDS Motorsport
Apex Designs NOG Motorsport
PBTurbo Tuning Redline Tuning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOJO Factory:


Web: http://mojofactory.net/
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4853698.aspx
Storefront: MOJO Factory
Keresés: MOJO

FM2-ben kezdték, még 'Worldwide PLOP' néven. Némi átalakulás után, az FM3 során vették fel mai arculatukat. Már akkor is az egyik legjobb csapat volt (talán a legjobb), és nincs ez az FM4-ben sem másképp. Ha kiadnak egy autót, az egyrészt gyönyörű másrészt finoman szólva is versenyképes: csodás festések és top idők... na ez kb. a MOJO factory.

Integra Pack: három Integra két osztályban (C és B), remek replika festések, top idők és bombasztikus vezetési élményFiat 131 Abarth Pack: három Fiat három osztályban (D, C és B), remek replika festések, top idők és bombasztikus vezetési élmény

Lancia 037: - C425 (brutálisan jó autó)


 

East Coast Tuning (ECT):

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4902142.aspx (hiányos!)
Ismét egy régi csapatról van szó. Már az FM2-ben és az FM3-ban is tevékenykedtek, bár azokból az időkből túl sok emlékem nincs róluk. Ellenben az FM4-ben szerintem az egyik legjobb csapat lettek. Nagyon jól vezethető és versenyképes tuningokat kapunk tőlük, sok esetben top1-10 időkkel. Általában szép festéseket társítanak a beállításokhoz. Néhány autójuk az aukciósházból érhető el, így azokat nehezebb beszerezni.

A600 Lotus 2-eleven: Maple Valley tuning - top1 minden verzión, remek vezethetőség, egyszerű, letisztult festés

A600 Honda NSX-R '92: Suzuka tuning (top 30), nagyon jó kezelhetőség, szép festés.

 


 

 

SAETTA Motorsport:

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/post/5028270.aspx (hiányos!)
Keresés: SAETTA vagy S MS

Egy új csapatról van szó, bár tagjaik FM2 óta kivétel nélkül aktívak. Legtöbben közülük az S&R nevű csapattól jöttek, ami az FM3 végén megszűnt. A MOJO és az ECT mellett ők is a kedvenceim közé tartoznak. Ritkábban adnak ki autót, mint az előző két csapat, de érdemes várni a rájuk, ugyanis nagyon jó setupokat kapunk tőlük, remek köridőkkel társítva. Festéseik is rendben vannak, bár legtöbbször egyszerű, letisztult formavilág jellemzi őket.

F200 Chevy Volt: remek autó gyors pályákhoz (top1 Old Le Mans-on), egyszerű, letisztult festéssel, elektromos (!)

C425 Hyundai Genesis: nagyon jó autó közepes és gyors pályákhoz (top1-2 Sunset, top10 Alps), igényes festéssel, remek kezelhetőség.

 


 

 

Garage Redux (GR):

Web: http://garageredux.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4859692.aspx
Keresés: GARAGE REDUX vagy GR

Ismét egy új csapat, bár tagjaik az FM2 óta ismertek a Forza közösségben. Sokan az S&R nevű csapattól jöttek, ami az FM3 végén szűnt meg. A csapatot jellemzik a zseniális fényezések legyen az verseny festés vagy fantázia. Legtöbb esetben remek tuningokat kapunk melléjük, de ritkán megesik, hogy a setup a fényezés mellett csak alárendelt szerepet tölt be. Ajánlom munkáikat mindenkinek. Néhány autójuk az aukciósházból érhető el, így azokat nehezebb beszerezni.

C425 Civic '97: remek versenyfestés, egy igazán ütős autón (top1-50 idők különböző pályákon, igazi "all-rounder")

Tribute Pack: Acura NSX (S) és Civic '99 (C) lélegzetelállító festéssel és nagyon jól használható tuninggal (top100 különböző pályákon)

 


 

 

Full Effex Racing (FXR):

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/post/5017283.aspx
Keresés: FXR

A csapat az FM4 során alakult, bár a tagok majdnem teljesen megegyeznek az FM2-óta létező és az FM3 során megszűnt No Limits Racing (NLR) felhozatalával. Jellemzően magasra teszik a lécet a tuningok terén, autóik meglehetősen versenyképesek. Festéseik igényesek, bár gyakran a fantázia kategóriába sorolhatók és kissé giccsesek.

S700 512 Testarossa: korrekt versenyfestés a remekül vezethető all-rounder Ferrarin

S700 Pontiac Fierro: szép verseny festést kapott ez a rakéta, gyors pályákra tervezve (top30 Sunset), nem könnyű vezetni, de megéri próbálkozni.

 


 

 

GEARBOX:

Web: http://gearboxtuning.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/post/4940811.aspx
Keresés: GBOX vagy GEARBOX

A Forza egyik nagy örege. Turn10 közeli csapat. Az FM2 és FM3 alatt ugyan aktívabbak voltak, de azért FM4-ben is szép számmal dobnak piacra autót... bár néhány esetben a remek festés mellé, gyenge setup társul, és referencia köridőket se gyakran kapunk. Azért versenyképes autót is vehetünk tőlük.

B500 Supra: nagyon szép festés mellé kapunk egy jól használható élvezetes setupot, bár referencia időket nem adtak meg hozzá

R3 Zonda C: egyszerű, letisztult versenyfestés mellé kapunk egy korrekt Nürburgring setupot (top30)

 


 

 

AutoArt:

Web: http://autoart-tuning.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4877163.aspx (nagyon hiányos!)
Keresés: AART

Gyakorlatilag ugyan az a helyzet, mint a Gearbox-nál: nagy, régi, Turn10 közeli csapat. Az FM4 talán legaktívabb garázsa, hetente gyakran több autót is kiadnak. Nagyon igényes festéseket készítenek, de referencia köridőket elég keveset közölnek a setupok mellé. Autóik legtöbbször kellemesen vezethetőek, de sok esetben nem kellőképpen versenyképesek. Mindezek ellenére kedvelem őket, jópár autójuk pihen a garázsomban.

A600 Escort Cosworth: remek versenyfestés társul egy nagyon jó Fujimi setup mellé (top20)

Subaru Pack: Impreza WRX STi (A) és Legacy (B), nagyon szép versenyfestést kapott mind a két Fujimi-re beállított autó, az Impreza ütősebb a Legacy inkább örömautó

 


 

 

Tuning AG:

Web: http://tuningag.freeforums.org
Keresés: TUNING AG vagy TAG

Még az FM2-ben az első tuning csapatok egyike. FM3 során is aktívak voltak. Mindig is jellemző volt rájuk, hogy inkább nagyon szép, mintsem a legjobb köridők megfutására alkalmas autókat adtak volna ki. Ennek ellenére vannak jó setupjaik, bár referencia köridőket nagyon ritkán kapunk tőlük.

A600 Silvia S15: nagyszerű versenyfestés társul korrekt Motegi-re hangolt setuphoz, bár referencia időket nem kapunk.

S700 F40: igényes versenyfestés az örömautózásra tervezett F40-esen.

 


 

 

Apex Designs:

Web: http://apex-designs.webs.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5000785.aspx
Keresés: APEX
A csapat neve már az FM2-es idők óta ismerősen csenghet, bár az FM3-ig szinte csak fényezésekkel foglalkoztak. Az FM4 indulásakor szerződtettek néhány tunert is, és azóta érhetőek el a fényezéseik mellé saját setupok is. Ami a fényezéseket illeti, talán ez a csapat tömöríti a Forza világának legjobb festőit, hihetetlen minőségű munkák kerülnek ki a kezeik közül. Az érme másik oldala, hogy a tuningjaik sok esetben alá vannak rendelve a fényezés által megkívánt megépítésnek. Ennek köszönhetően autóik legtöbb esetben az örömautózás igényeit célozzák meg, és a komoly köridők elmaradnak.

A600 370 Z: hihetetlen minőségű versenyfestés, remekül vezethető autó (referencia köridők nincsenek)

B500 Ford ka: gyönyörű versenyfestés plusz könnyed setup rövid pályákhoz, azért komoly köridőket nem szabad várni

 


 

 

PBTurbo Tuning:

Web: http://poorboystuning.proboards.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4906043.aspx
Keresés: PBTurbo vagy PBT

Még egy régi csapat. FM3-ban kedveltem őket, mostanra viszont alig veszek tőlük valamit. Korábban jellemző volt rájuk, hogy nagyon magas szintű tuningokat adtak ki, igaz néha gyengébb festésekkel. Mostanra viszont ebből annyi maradt, hogy a festések nagyon változó minőségűek, és már a tuningok is inkább az átlagos szintet súrolják.

A600 Evo 8 MR: egész pofás festés és kis pályákhoz korrekt AWD setup (Iberian és Positano Top100)

S700 Corvette ZR1:

 


 

 

R&N Tuning:


Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5058487.aspx
Keresés: R&N vagy RNT

Régi csapat. FM2 és FM3 során már aktívak. Mindig is valahogy olyan közömbös voltam velük kapcsolatban. Szép fényezéseket csinálnak ugyan, de a setupok legtöbbször átlagosak. Néhány kivételtől eltekintve komolyabb köridőket nem szoktak hozni autóik.

B500 R5: pofás festés és egy egész jó setup került a kis Renaultra (top100 Nür GP, Motegi, stb.)

 


 

 

SW2:

Web: http://sw2tuningmembers.freeforums.org
Keresés: SW2

A csapat 2007-ben alakult, és az FM3 vége felé volt a csúcson. Akkortájt a legtermékenyebb csapatok között voltak. Az FM4 indulásakor ugyan a csapat újra munkába állt, de jóval kisebb lendülettel, mint azt korábban tették. Fényezéseik, mint korábban is, gyönyörűek, és a tuning beállításaik is rendben vannak legtöbbször, bár ők is inkább az örömautózásra teszik a hangsúlyt, mintsem a top köridőkre.

R3 Diablo GTR: szép autentikus versenyfestés mellé kapunk egy korrekt setupot (top100 a Nür szakaszain)

 


 

 

IED:


Keresés: IED

Az IED egy kicsi, új csapat. Az FM4 elején alakultak. Sokat nem tudok róluk mondani, mert szinte a semmiből alakultak. A tények: eddig mindössze három autójuk jelent eddig meg (S700 F40 és ZR1, A600 Pantera), de azok nagyon jók. A festések lenyűgözőek és a setupok is nagyon rendben vannak, továbbá remek köridőket kapunk referenciának. Érdemes még odafigyelni rájuk!

S700 Pack: F40 és ZR1, mint már említettem remek festések társulnak remek setupokkal (top5-100 hosszabb pályákon)

A600 Pantera: nagyszerű retro festés kiváló setup, élvezet vezetni ezt az autót (top50 Infineon)

 


 

 

Alpine Tech:


Keresés: ATEX és ALPINE TECH

Az Alpine Tech az FM3 során az a csapat volt, aki a MOJO mellett stabilan a legjobb setupokat hozta, igényes fényezésekkel támogatva. (Arról nincs információm, hogy FM2-ben működtek e már csapat szinten). Az FM4-ben kissé lassan tértek magukhoz, egyelőre mindössze két autót adtak ki, amelyek alapján nehéz komoly véleményt kialakítani.

A600 Datsun 510: egyszerű, letisztult festés, gyorsulásra kihegyezett setup, amit nagyon nehéz úton tartani (Motegin top70 idők)

A600 MR-S: igényes festés, bár nem vagyok oda a mangáért, a setupot nem próbáltam, de Silverstonon és Suzukán komoly időket futnak vele (top60)

 


 

 

Tweaky Tuned:


Web: http://tweakytuned.nstars.org
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4930589.aspx
Kirakat: Tweaky Tuned
Keresés: TWEAKY és TWEAK

Ismét egy régi csapat. Csak úgy mint mostanság, már az FM2-es és FM3-as időkben is jellemző volt rájuk, hogy festéseik általában szépek (bár néha egy-egy gyengébben sikerült darab azért becsúszik). Ellenben a tuningjaik általában elég gyengék (azért van kivétel). Sőt, bennem néha az is felmerül, hogy bizonyos autóikat csak éppen megépítik, esetleg valamilyen tuning kalkulátorral dobnak rá egy gyors setupot.

A600 Acura NSX: gyakorlatilag az egyetlen FM4-as autójuk, amit merek ajánlani, egész jó festés és korrekt setup (top100 gyorsabb pályákon)

 


 

 

Atlantic LS:


Web: http://atlanticls.webs.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4867988.aspx
Kirakat: Atlantic LS
Keresés: ATLANTIC LS

Az Atlantic LS tudomásom szerint az FM3 során alakult. Igazság szerint akkor még egyáltalán nem követtem pályafutásukat, az FM4 megjelenésével viszont vettem néhány autót tőlük. Amit leszűrtem: mind festéseik, mind tuningjaik változó minőségűek. Vannak nagyon jó autóik is, de felejthetőek is akadnak köztük.

A600 Nissan Pack: 350Z hosszú pályákhoz és 370Z közepes pályákhoz, remek show-car festések, és korrekt setupok

 


 

 

Driveline Speed Shop:


Web: http://z10.invisionfree.com/Driveline
Keresés: DSS

A Driveline gyökerei az FM3-ig nyúlnak vissza, bár akkor hatalmas figyelmet nem szenteltem nekik. Az FM4-ben viszont követtem eddigi munkáikat (igaz elég ritkán adnak ki új autót). Fényezéseik már messziről nagyon szemrevalóak, de az autók kipróbálása után azért legtöbbször csökken kezdeti lelkesedésem. Sajnos autóik messze nem olyan jók, mint amilyen szépek, de azért el lehet velük öröm autózgatni.

A600 Ford Falcon: rettenetesen passzol a remek festés az autóhoz, de a tuning csak egy gyenge eresztés, az autón teljes tapadás van, ennek ellenére is kiszámíthatatlan

 


 

 

Naughty Boy Tuning:

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4856922.aspx
Keresés: NBT

Az NBT egy elég régi csapat, ugyan nem ezen a néven, de tagjai már az FM2-óta aktívak. Az NBT főleg beállításokkal foglalkozik, és legtöbb esetben nem adnak ki fényezést melléjük. Viszont van néhány autójuk, amit fényezéssel együtt csináltak meg, ezért felkerült a listára. Tuningjaik jók, néhány esetben jó köridőket is futhatunk velük. A fényezéseket rendszerint alkalmi festők csinálják, elég magas szinten.

B500 Silvia S15: profi festést kapunk a remek setup mellé, igazi all-rounder (top200 sok pályán)

A600 Honda S2000:

 


 

 

NOG Motorsport:


Web: http://nogmotorsport.com
Keresés: NOG

Az FM2 során alakult a csapat, és az FM3 alatt is működtek. Sosem tartoztak a nagy és aktív csapatok közé, elég ritkán adnak ki autókat. Festéseik erősen változó minőségűek, a beállításaik általában jók, bár túl sokat nem próbáltam.

S700 Diablo GTR: egész pofás versenyfestést és jó Nür setupot kapunk (top50 a szakaszokon)

 


 

 

Redline Tuning:

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/5031500.aspx
Kirakat: Polish Person
Keresés: REDLINE

Még az FM2-ben gyökerező egyszemélyes lengyel csapatról van szó, annak idején meglehetősen jól csengett a csapat neve. Az FM4-ben eddig mindössze két autóval mutatkoztak be, így nehéz aktuális véleményt formálni róluk.

S700 22B: az FM2-ben igazi Tsukuba-sztárként emlegetett ’Lone Wolf’ újjászületése, sajnos (vagy nem?) az FM4-ben AWD hajtás némiképp mostoha, így most nem lett akkora hírverés az autó körül, de azért a top100-as idő összejött nekik Tsukubán

 


 

 

Garage-ST:


Kirakat: Viking Supreme
Keresés: GST

Ismét egy régi egyszemélyes csapat, még az FM2-es időkből. Az FM4-ben eddig ők is mindössze két autóval mutatkoztak be, így nehéz aktuális véleményt formálni róluk.

D350 Fairlady Z ’69: egyszerű de pofás festés, remek Fujimire hangolt setup

 


 

 

Arctic Works:


Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4944594.aspx
Keresés: ARCW és ARCTIC WORKS

Az Arctic Works az FM3-során alakult. Egy kicsi finn csapatról van szó. Elég ritkán adnak ki autót. Festéseik nagyon aprólékosak, mondhatni kiemelkedőek, míg a setupok jól vezethetőek, örömautózásra vannak belőve. Top időket nem érdemes várni tőlük.

S700 R33: gyönyörű festéshez társul egy átlagos, de jól vezethető setup

 


 

 

MVG Tuning:


Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4859371.aspx (hiányos!)
Keresés: MVG

Az FM3 során alakult a csapat. Fényezéseik nem rosszak, bár határozottan az egyszerűbbek közé tartoznak. Beállításaik egész jók, rendszerint top100-200 időkkel hirdetik őket.

B500 MR-S: egyszerű dizájn, top100 idők sok féle pályán, igazi all-rounder

 


 

 

One Foot:

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4901028.aspx
Keresés: 1foot

Az FM4 elején alakult csapatról van szó. Az első hetekben kiadtak 5 autót, azóta csend honol a csapat körül. Eddigi munkáikra jellemzőek a korrekt letisztult festések, és az egész jó setupok, amelyek örömautózni megfelelnek.

E275 Hyundai ix20: szép letisztult versenyfestés, kis pályákra hangolt setuppal (top50 Tsukuba)

D350 131 Abarth:

C425 Lancia 037:

 


 

 

Gruppe Skunk Werks (GSW):

Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4857151.aspx (hiányos!)
Keresés: GSW

A GSW az FM3-ban már biztos megjelent, az FM2-ben nem emlékszem, hogy voltak e már. Közepes festések és változó minőségű tuningok. Jónéhány autót megvettem tőlük, de végül csak kettő maradt a garázsomban.

C425 M5 ’88: a kissé giccses festés vegyes érzelmeket vált ki bennem, az autó elég nehezen kezelhető, de gyorsabb pályákon versenyképes (top50 Nür)25

 


 

 

Dynamite Tuning:

Web: http://dynamite-tuning.forumotion.com
Katalógus: http://forums.forzamotorsport.net/forums/thread/4862706.aspx
Keresés: Dynamite

A csapat az FM3 során jelent meg. Legtöbbször közepes vagy kimondottan gyenge festéseket produkálnak, viszont autóikat egész jó köridőkkel reklámozzák. Mindössze két autójukat próbáltam, egyik sem rossz, de valahogy nem fekszenek nekem.

C425 Golf MK2: minimál festés, kis pályákra hangolt setup (top50 Ladera mini és Iberian mini)

 


 

 

PPRT:


Keresés: PPRT

Új csapat, az FM4 során alakultak. Fényezéseik leginkább közepesek, de néha egy-egy jobb is van köztük. Beállításaikon sokszor érződik, hogy nem fordítanak rá elég időt.

A600 RS2: egyszerű, átlagos festés, nyers tuning, de öröm autózni jó

 


 

 

TDS Motorsport:


Keresés: TDS

Régi csapat, még az FM2-es időkből. Sohasem voltam nagy rajongójuk, ugyanis mind festéseik, mind setupjaik erősen közepesek. Néhány autójuk az aukciósházból érhető el, így azokat nehezebb beszerezni.

A600 M3 E30: egyszerű és nem túl igényes festés, a setupot nem ismerem


Köszönjük RetekMester és Medw!!!
© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!