FM5 Lezárt Online Versenyek

Az FRH versenykiírásokat az új weboldalunkon találjátok!
Idővel egybeépül a két oldal, addig is a türelmeteket kérjük!

KATT A KÉPRE!

 

Controller Camaro

Tartalomjegyzék

Controller Camaro

EREDMÉNYEK

 

 

 

 

 

Sziasztok!

Nem mondhatni, hogy tolongás volt nevezés terén. Fogjuk a szombatra, mert amúgy a verseny nagyon jó volt!

Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire jól kezelhető ez a Camaro. Főleg, hogy MISIKJANI engedélyezte a kipörgésgátlót. Mivel gyakorlás nélkül vágtam neki az időmérőnek, így éltem a lehetőséggel és bekapcsoltam.

Renkl norbi ismét készített egy szuper setupot az autóhoz (köszönjük), amit szépen le is húztam. Csak a mentésre nyomtam véletlenül… Az első futamon tapasztaltam, hogy valamiért nem úgy megy az autó, ahogy kellene. Nos igen, letöltéskor ahelyett hogy egyből ráraktam volna a setupot, egy sorral lentebb nyomtam és csak simán elmentettem… Az első futamon alap autóval küzdöttem, de némi szerencsének köszönhetően így is behoztam az 5. helyre.

A második futamon már sokkal jobb volt a gép a setup-al, nem kellett annyit gépészkedni. Meg is lett a dobogó alsó foka. Mindkét futamon fantasztikus volt a hangulat, rengeteg csatával a pályán. Megbeszéltük, hogy ezzel az autóval rendezünk egy bajnokságot is, amit már elküldött MISIKJANI és beírtam a versenynaptárunkba. Tehát lesz! Aki esetleg kicsit tart ettől az autótól, és emiatt nem is gondol nevezésre, az előbb próbálja ki az adott tuning/setup-al és csak utána döntsön.

Némi lökdösődés volt, plusz féktávon koccantak többen is, de óvás nem érkezett hozzám. Az eredmények érvényesek.
Gratulálunk mindenkinek!

   

Most pedig jöjjön a sorsolás. Lássuk kik nyerték az egy-egy darab Controller Magazint!

Hamarosan privátban küldöm az értesítőt. Megkérek minden nyertest, hogy pár napon belül válaszoljon a levelemre! Köszönöm!

GRATULÁLUNK A NYERTESEKNEK!

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!