A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

FRH - Most akkor vége?

Most akkor vége?



 


 

 

 

Savaztok!

Nem kívánom hosszúra nyújtani a dolgokat, de ezt úgy sem lehet két sorban leírni.

2009-ben, az akkori barátommal Eddy-vel indítottuk az első Köridő versenyt, ami rögtön az elején elég sok Forza szerető ember figyelmét felkeltette és beindultak a bajnokságok. Elindultunk az úton. Sokan nem tudják, főleg az újak, hogy igen, a Köridő már több mint 6 éve népszerű a csapat életében. Természetesen a 6 év alatt sokan megfordultak itt, de ez olyan hozott recept alapján készült dolog, ami annyira bevált, hogy még sok évig lesz rá érdeklődés. Jól kitalált „renccer”, jó szabályokkal. Az igazat megvallva konkrétan Ti, versenyzők tartjátok életbe azóta is.

Az első évekről készült kis FRH történelmi összefoglaló cikket belinkelem majd a cikk végén. Az újaknak sok érdekességet tartogat, a régi tagok pedig picit nosztalgiázhatnak. De még ne görgess le! Vááárjááál!

Ezalatt a több, mint 6 év alatt nagyon sok mindent megéltünk együtt. Jót, rosszat egyaránt. Küzdöttünk problémákkal és örültünk sikereknek. Volt Köridő online vasárnaponként, és számtalan Forza fotóverseny (amit azóta is bánok, hogy megszűnt). Nyeremény hegyek, különböző szponzorok és saját vagy a StaffTeam és a tagokból összeállt Racers for Race támogatásával. Szponzorok közül is kiemelve itt a SECURITAS Kft.-t, aki 2012 óta állandó támogatója a csapatnak.

Rengeteg csodás FRH festés készült, még annak is szemtanúi lehettünk, hogy az egyik Forza festésünk egy valós rally autóra is rákerült (Osvath Racing Evo). Szponzor autók, és még számos festés, amit a „Csapattagok alkotásai” menüpont alatt megtaláltok. De itt említem meg Galuska Szabolcs - Várfalvi Gábor ketttős VFTS Ladáját, amin most is ott díszeleg a nagy FRH matrica, amiért iszonyú hálásak vagyunk!

Hihetetlen mennyiségű izgalmakban bővelkedő online futam, még több kerékcsere és tankolás. Drift bajnokságok, hosszútávú versenyek, egész hétvégés nagydíjak, stb. Megmérettettük magunkat nemzetközi mezőnyben (TORA), vagy éppen 80 nap alatt „megkerültük" a Földet.

Közvetlen kapcsolatunk volt a Forza 3-4-ben a Primordial Racing Hungary (PRH) csapattal, Magyarország első és legjobb tuning csapatával, akik a Forza hivatalos oldalán képviselik kis hazánkat nem gyenge sikereket elérve.

Tömören összefoglalva, nagyon megnőttünk, sokat fejlődtünk és Mi vagyunk az országban a legnagyobb, legaktívabb és nem szerénység kimondani, a legprofibb csapat. Remélem erre az összes FRH tag büszke. 6 év alatt nagyon sokszor alakultak kis csapatok tőlünk függetlenül, és próbáltak fenn maradni, de nem tudtak. Vagy megmaradtak kicsinek, mert nekik elég volt annyi (ezt ugyanúgy becsületet érdemel) vagy annyira erőlködtek, hogy saját magukat fojtották meg, Pedig lehet, hogy csak el kellett volna „Crazysedniük”…

Több mint 6 év. Gombócból nem sok, de szervezést, irányítást, és munkát tekintve eszméletlen óraszámok jönnének ki ha összeadnánk.

És most jött el az a perc, hogy úgy érzem vége. Ennyi volt.

Besz@rni nem kell, nem az FRH-nak van vége. Itt és most szeretném bejelenteni, hogy lemondok csapatkapitányi szerepemről. Lehet csodálkozni, örülni (biztos lesz ilyen, hiszen ennyi idő alatt Főnökként nem csak barátokat szerez az ember, hehe) , viszont sajnálkozni, szomorkodni TILOS!

Nagyon sokat köszönhetek a Családomnak, a Feleségemnek, aki mindenben támogatott engem, a hobbimat és elfogadta, hogy az életünk része volt az FRH. Rohadtul nem számított, hogy futamzárás, bannerkészítés, találkozószervezés, szponzorkeresés vagy éppen egy új tag nyűgjét kellett intézni, aki a fórumon belül privátban írja, hogy segítsek, mert nem tud belépni (miközben már bent van…). tisztában volt vele, hogy első az FRH. Mindig az volt előttem, hogy a tagok jól szórakozzanak, jó érzéssel jöjjenek versenyezni, és itt is maradjanak.

Viszont minden véget ér egyszer (na jó a Forza szeretet sosem!). A gyerekeim felnőttek, a munkám is sok lett, és ott tartok, hogy ha van egy kis időm, akkor sem tudok leülni tekerni a kormányt, mert mindig van tenni való az FRH életében. Lehet, kurva hülyén hangzik, de 43 évesen most már tényleg játszani akarok! MUHAHAHAHA

Szeretném megköszönni mindenki segítségét, kimondhatatlanul hálás vagyok a StaffTeam-nek és csapattagoknak, akik ez idő alatt bármennyit is hozzátettek ehhez a dologhoz. Nagyon örülök, hogy ilyen szintre emeltük ezt a dolgot. Köszönöm a lelkesedéseteket, a kitartásotokat és a millió dolgot amivel a mai napig színesítitek a csapat életét.

Na jó, de most akkor mi van?

Kétségbe esni azért nem kell, mert nem tűnök el végleg. Megmaradok, mint tulajdonos és stafftag, de már nem Főni. A helyemet Lemur veszi át, akinek nagyon köszönöm, hogy elvállalta a csapat irányítását. Tehát Őt keressétek a további cspat ügyekkel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan vagy még jobban fogja végezni a titulusával járó feladatokat, mint én. Nem kis dolgot vett a vállára, ezért nagyon kérek mindenkit, hogy ahogy engem, Őt is segítsétek amiben csak tudjátok. Nem ám egy hónap múlva Ő is lemond és jöhetek vissza mindenkit kirúgni a 3,14csába. MUHAHAHAHA

Kurva sokat kaptam, hideget-meleget mindennel kapcsolatban, sajnálni nem kell. Aki ismer tudja, hogy az oltókat pont leszartam eddig is. Viszont nálunk mindig is elmondhatta a véleményét mindenki, ha negatív volt, ha pozitív. Úgyhogy most jöhetnek a kommentek a cikk alá!

Én pedig most elmorzsolok egy könnycseppet és jó tapadást és rövid féktávokat kívánok mindenkinek!

Ja és a cikk, amit az elején ajánlottam: ITT


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!