A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary találkozó 2014/3

FRH találkozó

Pénzbefizetés okt. 20-ig!

 

 

 

 

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni, és a másik a gázpedál…

Immáron rendhagyó módon a találkozót összekötjük egy kis versennyel. Tavaly ünnepeltük először a szülinapunkat egy élő gokartozással, és annyira tetszett a csapatnak, hogy úgy döntöttünk minden évben muszáj lesz ehhez hasonlóan koccintani. Október 28-án lesz Magyarország legnagyobb közössége, a Forza Racing Hungary fél évtizedes! 5 kemény év áll mögöttünk uraim!

Emlékszem még amikor Meduzah (nyasgem101) barátom az első logónkat megtervezte/megfestette a Forzában, 2010-et írtunk. Nem ma volt..

FRH Dr Jones73 (volt Online Szekcióvezetőnk) csapattársunk ismét magára vállalta a pályafoglalást és az ezzel járó egyéb intézni valókat, amit ezúton is nagyon köszönünk neki! Tavaly a gokart verseny dobogósai díjazásban részesültek, ez ügyben ismét felkerestem a serleg boltot. Készülnek a díjak.

Ám mielőtt nagyon belemennénk a részletekbe.

Alapvetően ez egy FRH találkozó lesz! Tehát minden csapattagot szívesen látunk! Nem csak azok jöhetnek, akik gokartozni akarnak! Olyanokat is várunk, akik csak dumálni, pacsizni akarnak, vagy még sosem voltak és szeretnének találkozni a tagokkal, stb. Szóval gyertek minél többen! Annyi a kérés, hogy aki Gokartozna, az jelezze felénk itt a cikk alatt! Olyan nincs, hogy majd ott eldöntöm. Mivel pályafoglalás van és nem kevés az előleg, így biztosan kell tudunk mennyien leszünk és kik azok!
Nem kell betojni a gokarttól. Ne az legyen, hogy még sosem ültem, úgy sem fog menni, stb. Én is tavaly ültem először ilyen gokartban! Nagy kaland. Utolsó leszel, akkor utolsó leszel, itt nem az a lényeg, hogy ki mennyire jó. Hatalmas buli lesz, versenyzünk egy jót!

 

Találkozó időpontja: 2014. Október 25. (szombat) – 16:30 (gyülekező a helyszínen 15:30-tól)
Helyszín: SilverKart Budapest, X. ker. Kozma u. 3. (weboldal

Minden évben átrendezik a pályát, tehát akik tavaly voltak azoknak is új lesz a pályavonal!
Kettő kép van róla, lehet memorizálni fejben. Bal oldali képen jobbra látható a célegyenes és menetirány, a "GENERALI" felirat felé.

   

 

A verseny menete:

  • 7 perc bemelegítés
  • 8 kör időmérő
  • 8 kör verseny
  • 8 körös DÖNTŐ futam 

Összesen 24 csapattag nevezhet! Egyszerre 6-8 versenyző lesz a pályán (létszámtól függ)! 17:00 - 19:00 között csak a miénk a pálya

Tehát beül X számú ember és megy egy bemelegítést, aztán a következő csoport, majd a következő. Ha mindenki ment a bemelegítésen, akkor jönnek az időmérők ugyanígy. Természetesen a többiek addig tudnak pihenni, sörözni. Akik az elején egy "lobbiba" kerülnek, azok végig együtt versenyeznek! Az időmérő alapján kialakul a 8 körös verseny rajtrácsa. Ha lementek a futamok, akkor lesz egy végső összecsapás, ahol már csak az előző futamokon, első két helyen célba ért versenyzők indulnak. Itt már nincs bemelegítés, nincs időmérő, csak a futam. Tiszta? A "lobbik" versenyének 1. és 2. helyezetteiből áll össze a DÖNTŐ futam rajtrácsa!

A DÖNTŐ futam dobogósait pedig FRH kupában részesítjük, amit ezen alkalomra csináltattam. Tehát ott a helyszínen egyből díjátadás is lesz!

Nevezési díj: 9.000.- Ft

Ez a nevezési díj 24 főre lett kialkudva! Tehát ha csak 20-an leszünk, akkor az üres helyek nevezési díját elosztjuk a 20 főre és annyival több lesz mindenkinek. Mindenképpen ki kell csengetni a 24 X 9ezret, mert annyi főre foglaltuk a pályát! Nincs mese. Amúgy szerintem simán betöltjük azt a 24 helyet, gondolom sokan benne lesztek egy ilyen FRH buliban! Direkt előre szólunk egy hónappal, tessék szabit intézni, összefogni közös kocsival feljönni, stb. Tavaly úgy terveztük, hogy 16-an leszünk és ehhez képest 25-en voltunk!

A cikk alatt kérnék mindenkit, hogy a Gamertagjának beírásával nevezzen. Írjátok oda, hogy gokartra vagy csak a találkozóra jönnétek!

Jaaaaaaaajjj, és még valami!

Azok, akik a gokartra is jelentkeznek, az oldalon regisztrált e-mail címükre küldök egy számlaszámot. A vállalt 9ezer forint nevezési díjat el kellene utalni (vagy bankban személyesen befizetni) mindenkinek OKTÓBER 20-ig!!! Doki lefoglalta a pályát, kifizetett előre 80ezer forintot foglalónak, valószínű nem lenne természetes a mosolya, ha elbukná…

Tehát 24 emberig fogadjuk az FRH csapatagok nevezését a gokartra. Felírom a nevezőket sorban. Akik befizetik a nevezési díjat azoknak vörösre változik a nevük. Nyugodtan lehet nevezni 24 fő felett tartalékosnak!!! Két okból is.

Akiknek nem változik a nevük vörösre (tehát nem fizetik be a nevezési díjat) október 15-ig azok helyébe lépnek a tartalékosok. A másik ok, hogy bárkinek közbe jöhet valami és esetleg nem tud eljönni. Ekkor ott a helyszínen is beugorhat bárki és a helyszínen leperkálja a nevezési díjat Dokinak. Tavaly is volt ilyen. Aki pedig visszamondta annak nem veszett el a pénze, mert lesz aki beugrik helyette. Más különben nem tudunk nevezési díjat visszaadni.

Lehet hozni saját bukósisakot! Akinek nincs annak adnak a SilverKartosok, maszkkal együtt. 

Bármi kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel a FÓRUMON!!!!

VACSORA (PIZZA)

A csapat főszponzora, a SECURITAS, ismét önzetlen felajánlást tett a csapat felé, ahogy tavaly is. Az FRH találkozó résztvevőinek biztosítják az ennivalót ott a helyszínen!!! Az ital önköltséges, mindenki magának fizeti!

Tehát a versenyek után kajálás következik! A SilverKartosok kikötötték, hogy sem enni- és sem innivalót NEM lehet bevinni! Ezt csak amiatt írom, hogy ne igazán pakoljatok fel sörökkel és egyéb nyalánkságokkal a batyut. Viszont az éttermük nyitva lesz, amit csak egy üvegfal választ el a gokartpályától, így azok sem maradnak le akik esetleg verseny közben iszogatnak.  Vacsora közben dumálgatunk, iszogatunk. Tavaly zárásig ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat, most sem lesz ez másképpen.

Akiről esetleg tudjátok, hogy nem jön sűrűn a weblapra, annak szóljatok légyszíves erről a találkozóról!

Nehogy lemaradjon! Köszönjük!

A tavalyi gokartozásról szóló cikket itt találjátok: FRH találkozó 2013 - Gokart

Gamertag = Befizette a nevezési díjat

FRH Találkozó / Gokartverseny FRH Találkozó
1. FRH Crazyman HawkStorne
2. FRH Dr Jones73 IceSanyi
3. FRH CSOBAD CoolG84
4. L4NC3L0T 76 X Kicsi X
5. MISIKJANOS Effendi60
6. Zsozsa Pervinke
7. SturmNorbert Compi1984
8. GalaHU James19931125
9. bodiszol60HUN DrSanya
10. Swenson HUN  
11. Zso46  
12. nyasgem101  
13. Ugrontoth  
14. KennieC  
15. V Steve  
16. Nakano21   
17. Lipixbox  
18. Isti62  
19. Csobad vendég  
20. nyasgem101 vendég  
21. Fusy0N1337  
22. andrisyz  
23. Csobad vendég2  
24.   

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!