Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Rewards Rendszer újratöltve

Forza Rewards Rendszer

Újratöltve...


 

 

A Forza fanok számára a Forza Rewards Rendszer újabb érdekes meglepetéseket tartalmaz!
 

Bár már biztos sokszor csekkoltátok a forzamotorsport.net-en keresztül eddig is azt a rendszert, ami által a korábbi Forza játékokkal való játszás során különböző ajándékokat (autók, online kreditek, stb.) kaphattatok, de a mai nappal az új részre vonatkozóan friss információk láttak napvilágot. Mindez az új konzol november 22-i megjelenésével azonnal életbe is lép. Nincs más teendő, mint minél többet játszani a játékkal, hogy minél gyorsabban meglehessenek az elérhető szintek!

Ha viszont még soha nem látogattad a szóban forgó oldalt, akkor itt egy kis segítség:

Először is látogass el az forzamotorsport.net Forza Rewards oldalára, jelentkezz be és ellenőrizd a szintedet. Minél magasabb a szint, annál értékesebb ajándékokat szerezhetsz minden hónapban. A szinted növelheted, ha bármelyik korábbi Forza verzióval játszol, beleértve a Horizont is. Pontokat szerezhetsz azzal, ha a karrier módot játszod, vagy a gamer pontokra mész rá, vagy egyszerűen csak nyomod bele a játékba a kilométereket bármilyen módban. Minél többet játszol, annál több pontot szerzel, és annál magasabb szintre jutsz.

A Forza Motorsport 5 esetében egy újabb szinttel bővül ki a rendszer, így már 6 szint lesz elérhető. Az FM 5 első indításakor egyből a 2. szinten találja majd mindenki magát, ami már egy plusz autót jelent a garázsban, továbbá a kreditek is egyből rendelkezésre fognak állni (amiket már most is gyűjtögethetsz), amint elkezdődik a játék a Forza 5-tel.
 

Az alábbiakban láthatjátok, hogy a szintek esetén milyen ajándékok várnak majd mindenkit:

2. szint: Ford Fiesta ST + 10,000 Kredit


3. szint: Audi RS 7 + 20,000 Kredit


4. szint: Ferrari F12berlinetta + 40,000 Kredit


5. szint: McLaren P1™ + 80,000 Kredit


6. szint: 160,000 Kredit

 

Ugye, hogy nem is olyan rosszak? De az sem, ami most következik:

A Forza Rewards „előre halmozható”! Ha már a 3. szinten jársz, vagy magasabban, akkor megkapod automatikusan az előző szint(ek) jutalmait is. Gyűjtsd a krediteket már most, hogy estlegesen elérd akár az 5-ös szintet, hogy amikor elkezdesz játszani a Forza 5-tel, akkor egyből megkaphasd az 5. szintig járó ajándékokat, ezáltal négy masszív autóval és nem kevés kredittel (150.000) rendelkezve már a játék elején! A legjobb az egészben, hogy itt nincs vége, mivel lehet tovább küzdeni a 6. szintért, ahol további krediteket lehet még szerezni. Nincs más teendő, mint elővenni a korábbi Forza részeket a kollekciódból, és gyűjteni a pontokat, hogy november 22-én mindezekkel már rendelkezz majd a játékon belül.

Egy mondatba tömörítve: Nyomás vezetni!
 

@HawkStorne
 

 

Forza Motrosport 5 cikkek itt: 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!