A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary találkozó 2014/2

FRH találkozó

Endurance! 

 

 

 

2014. július 5 -6 Ismét egy nagyszerű alkalom arra, hogy összeröffenjünk!

Aki volt már tudja! Aki nem volt még, az ne hagyja ki!

 

Még mielőtt belevágnánk. Az előző találkozóról készült képek is hamarosan felkerülnek a galériánkba. Tudom, sokan várjátok már azt a pár képet. Közben az érintetteknek mondom, hogy megtaláltam azt a hölgy fotóst, aki csoportképet készített rólunk (Kaiser Erika). Azt ígérte, hogy megkeresi nekünk a fotót.

Az eddigi FRH találkozókon (akiknek sikerült eljutni) személyesen is megismerhettük egymást. Szerintem a legjobb csapatépítő dolog! Ezek után a csapattárs nem csak egy név lesz a barátlistádról! Ettől válik az egész olyan családiassá, amitől olyan jó ez az egész közösség.

Tavaly a szülinapi találkozó egy baromi jó Gokartozásba „fulladt”. Az idén sem lesz másképpen és remélem ezután minden évben!
Viszont most nyáron megint egy rendhagyó találkozóra invitállak benneteket!

Compi csapattársunk jó voltából tartunk egy két napos találkozót! Egy amolyan „FRH ENDURANCE LIVE” cuccost. Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani az egész csapat nevében Compiéknak, hogy felajánlották a helységet. Csak gondoljunk bele, hogy ugye azon a hétvégén akár pénzt is hozhatott volna, ha kiadják a nyaralót.

Tehát 2014. július 5-6-án összeröffenés Tiszakécske-Kerekdombon!

 

 

Első sorban a szórakozáson van a hangsúly!

Vannak köztünk fiatalok is azoknak (vagyis szüleiknek) üzenem, hogy figyelni fogunk erre és nem fogjuk engedni az italozást csak 18 év felett, erről kezeskedem! (Ja, és még valami, ha lehet a vicces cigit kerüljük, köszönöm!)

Meglátjuk mennyien leszünk, természetesen a résztvevők arányában hozzon mindenki amit akar, de biztosan állítom, nem két doboz sör fog elfogyni a két nap alatt. Maga a hely max. egy lobbit bír el! Ezért a nevezők számát 16 + 2-3 főre korlátoztuk!!!

Nevezni a cikk alatt. Aki nevez, annak küldöm majd a pontos címet a találkozóról.

Ebből kiderült az is hogy szeretnénk egy kis bográcsozással megfejelni a szombat estét! Keresünk olyan embert, aki szeret és tud is főzni. Az se baj ha az italt is bírja, és nem fogja beb@szva olyan erősre csinálni a pörköltöt, hogy a kutya nem eszi meg.

Jómagam viszem az Xbox ONE-t, a Crazy cockpitet a TX kormánnyal és az FM5-t!

Akik még nem látták azok kipróbálhatják, és akár köridő versenyt is rögtönözhetünk. Természetesen dzsojt is viszek, nem kell megijedni, hogy feltétlen muszáj kormánnyal.

A helyszín senkinek nincs közel, ebben biztos vagyok. DE összefogunk és egy-egy kocsival ne egy ember guruljon le hanem több, és máris kevesebb a költség! Ez szerintem csak részlet kérdés, minden részletet megbeszélünk a fórumon a megfelelő topikban!
Van pár szoba ahol lehet aludni, vannak ágyak, de akár a „földön” is lehet. Padlószőnyeg játszik, tehát max. hálózsák kell vagy matrac. Vagy akár sátrazni is lehet.

Ami még biztos hogy lesz! Sörszlalom!

 

FRH csapatpólók: Forza Racing Hungray pólók

A CIKK ALATT JELEZZE AKI JÖN BIZTOSAN!

A FÓRUMON BESZÉLJÜK MEG A RÉSZLETEKET (kinél van szabad hely a kocsiba, ki mit hoz, stb.)

Aki jelezte hogy jön:

 1. Crazyman
 2. Compi
 3. SturmNorbert +2 fő
 4. X Kicsi X
 5. Pervinke
 6. Lacamester
 7. Ugrontoth
 8. KennieC
 9. Jube96
 10. Swenson
 11. Nakano (95%)
 12. Semike
 13. V Steve +1 fő
 14. sumak1979 (95%)
 15. Pempasz

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!