A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

MIDEX Cered RS

MIDEX Cered RS

2014.04.12-13

 

 


 

 

Galuska Szabolcs – Várfalvi Gábor – Lada 21074

Egy újabb klasszikus versenypályán tehették próbára a technikát a srácok a hétvégén. A kissé fáradt pilótával a ceredi szervízparkban beszélgettünk:

FRH: Kissé sápadtnak tűnsz, minden rendben?

G.Sz.: Persze, minden okés, csak lefárasztott ez a nap. Egyrészt nagyon munkás gyorsaságik voltak, másrészt a több órás ácsorgás sem kimondottan vérpezsdítő.

FRH: Azért a pályán csak pezsgett az a vér, nem? smiley

G.Sz.: Hajaj, de még hogy! laugh Nagyon tetszett a pálya, igazi technikás-lobogós szakaszok voltak, talán ha 200 méter egyenes volt benne akkor sokat mondok! Iszonyúan kellett koncentrálnom, de a legnagyobb elismerést Gabi érdemli, aki hiba nélkül mondta végig a versenyt, a végén már porzott a torka!

FRH: Hogy viselte a vas a megpróbáltatásokat?

G.Sz.: Egy szavunk se lehet rá, szépen tette a dolgát, Kori gondos felkészítése meghozta a gyümölcsét. A verseny előtti héten még volt egy nem tervezett dificserénk, de szerencsére Vass Jani extra gyorsan életre keltette a tartalék difinket, így gondtalanul vághattunk neki.

FRH: Általában nem vagy az a nagy kanyar-rajzoló típus, és most sem lapjával küldted át ahol mi álltunk…

G.Sz.: Hát igen, ma is a stopper volt az alapvető cél, nem a színezés, bár néhol –különösen hideg gumikon- azért el-el tologattuk. Igazából ezek a slick-ek nem is driftelésre valók, és ha már nagy nehezen sikerült szerezni belőlük a versenyre (külön köszönet Mezey Tominak) akkor már rendeltetésszerűen használtuk őket… wink

FRH: Nos, akkor a legfontosabb: Hogy sikerült a verseny?

G.Sz.: Picit ambivalens érzéseim vannak. Eleinte úgy éreztük magunkat, mint amikor kissrác korunkban lementünk a grundra focizni a nagyfiúkkal: Végül is fociztunk, hébe-hóba a labda is volt nálunk, de a meccs a nagyokról szól, a gólokat ők rúgták! smiley

Csúnyán elkenték a szánkat az RTE-s nagymenők, Molnár Feri 40 mp-et adott az egyik gyorson, azt azért nehéz volt feldolgozni! Persze nyilván nem vele akartunk mi versenyezni, de azért ez még tic-tac-ból is sok… laugh A klasszikus Sprintes mezőnnyel már jobb csatákat vívtunk, de ma sajnos be kellett érnünk pár pontocskával, kupáról nem is álmodozhattunk.

Cserébe viszont tök jókat bandáztunk, sokat tanultunk a kocsiról, úgyhogy a következő futamon felkészültebben támadunk!

FRH: Hol láthatunk benneteket legközelebb?

G.Sz.: Azt mi is szeretnénk tudni! Kissé kusza még ez az új MARB bajnokság, ha esetleg itt a környéken lesz egy futam, ahol ez a mezőny mehet, akkor a lehetőségeinkhez képest megpróbálunk rajthoz állni.

   

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!