A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Racers for Race

Racers for Race

 

 

 

 

 

 

 

RFR KFT
Racers For Race, Közösen az FRH-ért Társulás


„Nem vagyok kocka, nincs PS4-em, és nem érdekel a Need for Speed.
A világ legjobb, és legösszetettebb autós játékával játszom, és rajtam kívül még több ezren értik mire gondolok, amikor azt mondom háromszög.
Ha belépek a játékba, a gamertagom FRH-val kezdődik, és nem örülök, ha a Gran Turismot összekeverik a Forza Motorsporttal.
Büszkén gondolok rá, hogy ez a csapat már évek óta száguld, és itt senkinek sem mondják azt, hogy nem látunk szívesen.
Online versenyzésben mi vagyunk a császárok, és igen is nálunk játszanak a legtöbben.
Forza Racing Hungary! Én így szeretlek.”

 

Kicsit viccesen megfogalmazva, valahogy így állunk mi az FRH-hoz, és szeretnénk, hogy ez a klub még sokáig, töretlen lendülettel működjön.  Tudjuk, hogy rengeteg munka és anyagi ráfordítás is kell egy ilyen közösség fenntartásához, ezért mindig is gondolkodtunk azon, hogy a klubot milyen módon tudnánk támogatni. Azonban akárhogy is kerestük, még sosem találtunk a csapat oldalán olyan menüpontot, ahol ezt megtehettük volna. Ezért örömmel láttuk, hogy a Staff tagjai találtak egy kiskaput, és elindították a saját támogatói baráti társaságukat.

Nem szégyelltük „ellopni” az ötletet, ezért létrehoztuk az RFR KFT-t, és „lecsaptunk” egy szabad bannerre az oldalon. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban, egy fix összeggel támogatjuk az FRH-t, amit a bajnokságokkal és az egyéb versenyekkel kapcsolatos ajándékokra lehet fordítani. Nincs szó klikkesedésről, nem kapunk – és nem is várunk – ezért más elbírálást, mint akármelyik másik tag. Annyi csupán a célunk, hogy továbbra is profi színvonalon tudjon az FRH működni, színvonalas versenyekkel és a hozzájuk tartozó egyéb dolgokkal, fenntartható legyen az érdeklődés még hosszú évekig. Nem vagyunk zárt közösség, ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni, és rendelkezel FRH színes tagkártyával, keresd privátban NavyFlippert a részletekért.

 

RFR KFT
100% FAIRPLAY
Alapítók:

©NavyFlipper HUN©Foot6all Laci©Voala HUN©Lemur38

2015-ben tagok:

MISIKJANOS

 

2014-ben tagok:

jiigsaw1974

sumak1979

MISIKJANOS

Swenson HUN

 

2015.05.01.

Véget ért egy korszak.
Kereken egy évig volt támogatónk az FRH tagokból szerveződött Racers For Race társaság, akik május elsejével feloszlottak. Természetesen az FRH történelmében örökké élni fognak, nagyon sokat köszönhet nekik a csapat, nagyon sokat segítettek anyagilag. Pontosan 88ezer forinttal támogatták a csapat működését. 
KÖSZÖNJÜK!

A matricájukat ezután is használhatja mindenki, de online versenyeinken már nem lesz kötelező használni!

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!