A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Staff Team BT

Staff Team BT

 

 

 

 

 

 

 

Mint azt tudjátok, a Forza Racing Hungary egy független és nonprofit csapat. Az oldalon dolgozó minden Staff tagot a Forza Motorsport és a csapat iránti szeretet hajt nap, mint nap.

Azonban mint minden, egy ilyen csapat és weboldal üzemeltetése is költségekkel jár. Ezeknek a költségeknek egy részét Crazy saját pénzből finanszírozza, egy részét pedig a támogatók nagylelkű felajánlásaiból fedez.

Az elmúlt években a Staff tagok több esetben is felajánlották segítségüket, hogy havonta egy jelképes összeggel hozzájárulnának az egyre csak növő költségekhez, de Crazy ezt minden alkalommal udvariasan visszautasította. Az érveit és a döntését elfogadtuk, de nem adtuk fel és folyamatosan egy kiskaput kerestünk, amit kihasználva mégis besegíthetünk.

Ennek érdekében, 2014. 03. 27-én, az oldalon dolgozó hat online szekcióvezető létrehozta a Staff Team BT-t (baráti társaságot), ezzel ugyan kicsit sunyi módon, de mégis kijátszva Crazy szabályait a cél érdekében.

A Staff Team BT tagjai minden hónapban különböző ajándéktárgyakra fordítható jelképes összeggel támogatják a csapatot. Cserébe ugyanazokat a feltételeket kapjuk, amit bármelyik más támogató is megkap.

Azt fontos tudnotok, hogy szó sincs az FRH csapaton belüli klikkesedésről, vagy kiválásról! Mint látjátok, BT vagyunk és nem ZRT. Vagyis az oldalon dolgozó bármelyik Staff tag bármikor be, vagy kiszállhat a BT-ből egyenlő feltételek mellett. Azonban csapattagok jelentkezését sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Reméljük, a felajánlásainkat legalább olyan szívesen fogadjátok, mint amilyen szívesen mi adjuk.

Jó versenyzést kívánunk Mindenkinek!

Staff Team BT

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!