A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary Örökranglista 2013

FRH Örökranglista 2013

Egy korszak ismét "lezárult" a csapat számára...

Táblázat kategóriákra bontva!

 

Egy újabb forduló a csapat és a weblap életében. November 22-én megjelent a Forza Motorsport 5. Amit már sokan vártunk.

Mivel ez az Xbox ONE nyitócíme, így elkerülhetetlen a generációváltás és az ezzel járó kiadások. Az anyagi okokra még rátett egy lapáttal az a tény hogy nálunk még nem lehet hivatalosan kapni a nextgen konzolt, csak 13 országban.

Így sokkal hosszabb lesz az átállás a csapaton belül, és biztos lesz olyan is aki nem fog csatlakozni, mert nem azt kapta a Forza 5 játékban amit érthetően mindenki várt. Itt nem csak a dinamikus időjárásról és a napszakváltásról van szó. Nincs Autóklub, nincs ripléj mentési lehetőség, nem javítják az idomokat a boxban még mindig. Nem lehet külön kapcsolni az üzemanyag és gumikopást, stb. Olyan alapvető dolgokat hagytak ki, ami az ilyen csapatoknak, mint mi, hasznára volt vagy lett volna…

Ezek ellenére nem torpanunk meg, haladunk előre. Nem fogunk kihagyni egy részt sem, csak azért mert ez kevesebb embernek jön be esetleg. Akik váltanak azokkal ugyanúgy törődni kell csapaton belül, mint akik nem váltanak.

Most jelenleg (tudomásom szerint) 6-an vagyunk a csapatból, akik már toljuk az FM5-t.Szeretném ha fokozatosan többen lennénk, de ezt még sok tényező befolyásolja. Ami késik az nem jön hamar…

Tehát nem kell aggódni senkinek! Mi a Forza Racing Hungary vagyunk, nem a Forza 4 Racing Hungary… Az előző résznél pár hét alatt lezajlott a váltás mindenki részéről, na ez most itt sokkal hosszabb folyamat lesz az tutifix. Amint leszünk annyian, hogy már versenyképesek vagyunk létszám ügyileg, akkor elindítjuk az FM5 versenyeket. Addig marad a spontán online futam vagy idegen lobbi.

Az FM4 versenyek nem szűnnek meg!

Ameddig van rá igényt, tehát meg tudunk tölteni lobbikat a versenyekre, addig csináljuk tovább. Hogy meddig azt ti fogjátok eldönteni, mennyien jöttök az új részhez és mikor. A fórumon folyamatosan értesülhettek a Forza 5 dolgairól. Mi, akik már játszunk vele, ott adagoljuk a részleteket a játékkal kapcsolatban.

Mivel új rész és nextgen, mi is egy picit újítunk. Az FM5-ben már más lesz a rajtszámunk. Migren csapattársunknak köszönhetjük az új matricákat! Aki csatlakozik hozzánk a Forza 5-ben azok kapnak ilyen matricát. Plusz nekik a tagkártyán is már az új matrica látható majd. Így azt is láthatja mindenki, hogy ki az aki már váltott.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet az FM4 versenyre. Semmi köze a két dolognak egymáshoz. Mehet mindkét versenyre, hogy az FM5-ben mikortól fogunk pontozni és hogyan azt majd a staff megbeszéli. Még nem tudjuk. 

  

Az Autóklub lehetőségének köszönhetően folyamatos versenyben voltunk Forza más csapatokkal. Nem tudom mennyien követtétek a ranglistát, de mindig örömmel töltött el a látvány ami az összes csapattag fanatizmusát tükrözte. Ezeket az eredményeket nektek köszönheti a csapat, senki másnak. Mindenki büszke lehet magára. Nem véletlenül volt a folyamatos klubtagok szűrésesem. Arra koncentráltunk hogy egy aktív közösség élvezhesse a klub előnyeit, és ne azok akik el voltak a karrierben és egyedül körözgettek a tv előtt (tisztelet a kivételnek, akinek mondjuk lejárt a Goldja vagy eladta a gépet…). Hulljon a férgese (lehet csúnya szó, de mi komolyan vettük ezt) alapon a két év alatt 143 embernek mondtuk azt hogy köszönjük. A lista nevekkel: ITT

A második törlés után már nem is vesszük vissza az illetőt.

A képen láthatjátok hol állunk most, és a jobb felső sarokban ott van a szám hány Klub van összesen a világon. Igen, valószínű ezek közt van kamu, csak az acsi miatt készült klub, de ha csak a felét nézzük, akkor is keményen nyomtuk!

 

  

Ahogy az előző váltásnál két éve, most is „lezártunk” egy korszakot. Dvorcsak adminisztrációjának köszönhetően ezen a téren napra készek vagyunk. Elkészítettem az örökranglistát, ami az elmúlt két év teljesítményét és elszántságát tükrözi egyénenként és verseny típusonként felbontva.

Az előbb azért írtam macskakörmözve a lezárás szót, mert ez most egy pillanatnyi lista. Minden megy tovább és ugyanúgy vezetjük a pontokat a tagkártyákon. Majd amikor végleg megszűnnek az FM4 versenyek akkor lesz egy végleges lezárás. A listáról kiszűrtem azokat, akik egyáltalán nem jöttek velünk az FM4-be. Ezen emberek sorsa egy DELETE lett, minden szinten. Tagkártya, rajtszámot elvettem, stb. 

A listát előre beállítottam csökkenő sorrendbe. Mivel jeleztétek többen is, hogy nem lehet szűrni a kategóriákra a, Google doksiban. Emiatt külön füleke (amit a táblázat alján találjátok) sorba állítottam előre. Nektek csak kattintani kell!

KLIKK A KÉPRE A TÁBLÁZAT MEGNYITÁSÁHOZ!!!

 

További kellemes versenyzést kívánok mindenkinek!

Jó Tapadást és Rövid Féktávokat!

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!