A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Pompás matrica a Forza 3-ban

Ismét elkészült egy pompás matrica a Forza 3-ban!

Mikor Michelisz Norbi megjelent a versenypályákon a Bömösével, sokakat arra késztetett hogy megalkossák ugyanazt a matricázást a játékon belül.

Több ember ismét órákat töltött azzal, hogy megalkossa a számára tökéletes utánzatot. Az más kérdés hogy mennyire sikerült ezeket az emblémákat, feliratokat leutánozni. Norbi előző autóját, a Seat Leon-t, a PRH tuning csapat elkészítette a csapatunk számára. Az nagyon pontosra sikerült. RetekMester borzasztó sok órái ölt bele, minden emblémát pontosan fotók alapján készített. A Forza Racing Találkozón igéretet kaptunk, hogy ugyanilyen minőségű matricázással elkészítik nekünk Norbi Bömösét is. Szerintem hiba nem lesz benne, nagy felbontású képeket biztosítottam RetekMester számára ahogy kérte.

Na, de amiért billentyűt ragadtam...

 

A csapatból legelőször Doki készítette el a narancs - fekete kombinációt a BMW-re. Amit akkor bemutattunk nektek (CIKK), azóta is kapható. Ahogy néztem az akció még mindig tart, így kemény 1000 ZS-ért megvásárolható.
Viszont azt a figyelmesebb szemlélők azt is észre vehetik, hogy ez a Zengő csapat első matricázása. Tehát nem hiba történt, hanem a Zengős fiúk Monza aszfaltjára, már más fajta dizájnt adtak Norbi autójának.

Doki (gamertag: Dr Jones73) kirakatában megtalálható ez a matricázás az M3E30, M3GT2 és az M3E92 tipusú autókra. Mindegyik ára 1.000 ZS

A napokban ismét megkeresett egy csapattagunk (remélem már mondhatom így), aki szintén oda ült a gép elé és alkotott. Na ő már az új csapat matricázást vitte fel a virtuális autómodellre. Szerény személye szerint 99%-os replica került ki a keze közül. Ez az ember Noivikk (gamertag: Balag3).

A kirakatában megtalálható az M3E92 matricázás. Ára 15.000 ZS

Viszont ő tovább ment, és Norbi Hungaroringen történt balesete után ismét "dzsojt" ragadott, és pakolgatta a rétegeket. Elkészítette a sok ragasztószalagos változatát is. szerintem pompás lett. Akkor megfagyott a levegő a kánikulában, de most már mosolyogva nézzük ezt a matricázást.

A kirakatában megtalálható az M3E92 matricázás. Ára 16.000 ZS

Köszönöm mindkettőtöknek a matricákat, és hogy mindezt megosztottátok velem/velünk!

©Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!