A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

PRH a BRUTAL ASSAULT fesztiválon!

Talán emlékeztek még, hogy kb. fél éve kiadtuk a PRH csapattal a ’BRUTAL ASSAULT Speed Pack’ fantázia nevű autócsomagot, amelyet egy cseh extrém metálzenei fesztivál ihletett. Idén nyáron a némileg kibővült csomag megjárta a 17. BRUTAL ASSAULT-ot, ugyanis a szervezőknek annyira megtetszettek a festések, hogy promóciós célokra elkérték őket. A történet részletei meg egy kis kedvcsináló a feszthez beljebb olvasható!

 


 Mint azt már a bevezetőben említettem, a BRUTAL ASSAULT egy cseh extrém metálzenei fesztivál, és, mint olyan, Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb metálzenei nyári megmozdulása is egyben. Elég komoly múltra tekint vissza, ugyanis idén rendezték meg 17. alkalommal. Egy ideje Josefov városa melletti ódon katonai erőd ad otthont neki, amely hatalmas falaival sajátos hangulatot kölcsönöz az egésznek. Idén augusztus 8-11 között tartották meg: 4 nap, 2 nagyszínpad, és közel 100 zenekar, köztük olyan nevekkel, a teljesség igénye nélkül, mint pl. Aborted, Agnostic Front, Amon Amarth, Arcturus, At The Gates, Darkest Hour, Dimmu Borgir, Finntroll, Hatebreed, Heaven Shall Burn, Immolation, Immortal, Krisiun, Lock Up, Machine Head, Ministry, Moonspell, Napalm Death, Nile, Paradise Lost, Samael, Sick Of It All, Six Feet Under, Sodom, The Black Dahlia Murder és még sokan mások. Ez bizonyára, elég meggyőzően hangzik a legtöbb ’műértő’ számára...

A fesztivál éjszakai látképe

A fesztivál éjszakai látképe


Öt éve nyaraim egyik legbiztosabb pontja a BRUTAL ASSAULT, ugyanis barátaimmal 2008 óta gyakorlatilag minden évben ott vagyunk. Azonban az idei alkalom más volt, mint a többi; ugyanis velem együtt néhány Forza 4 dizájnom is érkezett a fesztre.

A történet azzal kezdődött, hogy kb. fél éve kiadtuk a PRH csapattal a ’BRUTAL ASSAULT Speed Pack’ autócsomagot, ami egy D350-es ’65-ös Pontiac GTO-t és egy E275-ös Ford Mustang King Cobrát tartalmazott. Mind a kettő beállítás Ákos keze munkáját dicsérte, ennek megfelelően tényleg ütőképes autókról volt szó. Mint régi BRUTAL ASSAULT rajongó, egy régi tervemet megvalósítva elkészítettem a dizájnokat, amelyeket egy az egyben a fesztivál ihletett. Nem sokkal később, írtam egy email-t az egyik szervezőnek, mellékelve néhány képet az autókról. Legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal válaszolt. Teljesen el volt képedve, nagyon tetszettek neki a festések. Egyből felvetette, hogy mi lenne, ha felhasználnák a festéseket promóciós célokra: szereznének Xbox-okat, amiket kihelyeznének a relax sátrakba, feltelepítenék a játékot meg a dizájnokat és szervezhetnénk akár versenyeket, vagy csak sima örömautózásokat a megfáradt rockereknek. Természetesen benne voltam a dologban, sőt hirtelen felindulásomban készítettem még két BRUTAL ASSAULT dizájnt a GTO és a Mustang mellé: egy HUMMER H1-esre és egy '90-es Chevy Camaro-ra.

BRUTAL ASSAULT dizájnjaim

BRUTAL ASSAULT dizájnjaim

Elég sokat ötleteltünk még a dolgon, viszont nem sokkal később megszakadt a kapcsolat, nem jött válasz a leveleimre. Kissé csalódottan nyugtáztam, hogy mégsem lesz semmi belőle; gondoltam, sebaj, attól a fesztiválon ott helyem. Végül a feszt kezdete előtt alig pár héttel ismét felkerestek, sűrű bocsánatkérések mellett elmagyarázva, hogy igazából, a helyi Microsoft miatt lógott az egész a levegőben ez ideáig. Megpróbáltak tőlük ingyen konzolokat szerezni, de nem jött össze, és mivel nem akartak lemondani a Forzáról, így az utolsó pillanatban máshonnan szereztek Xboxokat. Végül a kezdeti tervekhez képest szerényebb formában, de mégiscsak összejött a PRH-s BRUTAL ASSAULT buli. Szervezett versenyek helyett végül osztott képernyős ökörködésre korlátozódott a játék, és fél tucat konzol helyett mindösszesen kettőt tudtak kihelyezni, de így is nagyon jó érzés volt viszont látni a fesztiválon a saját dizájnjaimat mozgás közben. A visszajelzések is nagyon pozitívak voltak, sőt a promó dizájnokért cserébe ingyen megkaptam a fesztiválra heti jegyet és ráadásnak egy VIP camp belépőt is a szervezőktől. Azt hiszem jövőre is ott leszek ;)

A 'relax' sátor - itt voltak a konzolok

Az a nagy kék valami a 'relax' sátor - ott voltak a konzolok elhelyezve

Egy nem túl jól sikerült kép: BRUTAL ASSAULT dizájnal pózolok

Egy nem túl jól sikerült kép: pózolj BRUTAL ASSAULT dizájnnal...

...ez valamivel jobban sikerült, csakis a sörök miatt


A BRUTAL ASSAULT festések és a hozzájuk tartozó tuning beállítások elérhetők a PRH csapat kirakatából (gamer tag: PRH shop) vagy a saját kirakatomban (gamer tag: Medw). 


Medw ©

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!