A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Partnerkapcsolat

A Bulirendszám és a Forza Racing Hungary

Nagyszerű hírt közölhetek az FRH csapatagokkal! Sikerült Partnerkapcsolatba lépnem a Bulirendszám.hu-val. Tavaly kerestem meg Surján Andrást azon ötletemmel, hogy nem-e támogatná az FRH csapat Bajnokságait...

 

András egyáltalán nem zárkózott el a lehetőség elől, és kérte fejtsem ki bővebben mire is gondoltam. Nagy vonalakban vázoltam a dolgot és elkezdődtek a részletek megbeszélése. Mindkettőnk elfoglaltsága miatt, lassan de gurulni kezdett a közösen hajtott szekér.

A mai nappal pedig elérkeztünk ahhoz, hogy bejelenthetem a partnerkapcsolat létrejött. Minden hónapban egy darab egyedi rendszámtáblát ajánlott fel András, valamelyik Bajnokságunk nyereményeként! Hogy mikor, és melyik Bajnokságon kerül kisorsolásra, abban én döntök.

Az általam készített flash alapú hirdetés pedig kikerült az oldalra, amint azt láthatjátok.

A szemfülesebbek már felfedezhettek nyomokat ez ügyben, és volt akinek szóban is említettem, mint lehetőséget. A háttérben közreműködő személyeknek NAGYON KÖSZÖNÖM!

A Bulirendszám logót készítette: nyasgem101 (Alias Meduzah)

A komplett matricázást készítette: Lacamester

A fotókat készítette: PentaxAngel Hun (Alias Ray)

A komplett matricázást Lacamester és én is felrakjuk a Kirakatunkba! A Bilurendszámos logó is szintén megtalálható a Kirakatomban. Csapattagok részére akinek kell akár ajándékba is elküldöm a logót (a zárolás miatt), csak kérem jelezze felém!

Tehát bátran használjátok az autókra, ezzel is megköszönve a Bulirendszám.hu-nak a támogatást!

Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget, és legfőképpen Bulirendszám.hu-nak a közreműködést! Jöjjenek a nagyszerű fotók:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!