A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Forza Racing Hungary találkozó 2015

FRH találkozó

Szurkoljunk együtt Michelisz Norbinak a Hungaroringen!



 

 

 

 

2015. május 3 ismét egy nagyszerű alkalom arra, hogy összeröffenjünk!

Aki volt már tudja! Aki nem volt még, majd megtudja, hogy milyen közösen NORBINAK SZURKOLNI A HUNGARORINGEN!

Ne hagyd ki Te sem!

 

"Minden évben a túraautó-világbajnokság egyik legjobban várt viadala a hungaroringi futam, méghozzá a fanatikus magyar drukkerek miatt, akik mindig tüzes hangulatot teremtenek a versenypályán. Ez elsősorban Michelisz Norbertnek köszönhető, aki miatt évről évre több tízezren zarándokolnak el a mogyoródi pályára. A magyar Honda-pilóta élvezi a szurkolói szeretetét, és mindent megtesz, hogy a kedvükre tegyen, s hogy a dobogón ünnepelhessenek. Együtt. "

Évről évre a Hungaroring megadott pontján találkozunk, megadott időben. Tavaly már annyian voltunk egy kupacban, hogy picit megakasztottuk a gyalogos forgalmat is, haha. A találkozókon személyesen is megismerhettük egymást. Beszélgettünk, söröztünk, pálinkáztunk (Köszi Mazso!) és váltunk pár szót egymással. Abban biztos egyetértünk, hogy nagyon jó csapatépítő hatása van! Az ilyen találkozók után, nem csak egy név leszel a barátlistáról / csapatból!

Nagyon remélem, hogy az idén nem kell a pálinka melegítő hatását élvezni, szóval nem dideregni fogunk. Ritka sz@r időt fogtunk ki tavaly, de szerencsére sokan eljöttetek és nagyon jól éreztük magunkat!

Aki jön az készüljön perzselő napsütésre és szakadó esőre is. Ami még lényeges, a jég hideg sör (0,5 dobozos) az bent a pályán ölég drága, ahogy ez lenni szokott. Viszont hűtőtáskát vagy engedik behozni, vagy nem (2011-ben engedték, 2012-ben nem engedték, 2013 engedték, 2014-ben is engedték). Nagy valószínűséggel most is engedik majd, különben megint kénytelenek leszünk a bejáratnál meginni egyből az összes sört...

 

WTCC 2015. május 2 – 3. Hungaroring

Az egész hétvégés időtervet itt találjátok: PROGRAM

Hétvégi belépő (szombat-vasárnap): 5.900,- Ft
Vasárnapi belépő: 4.900,- Ft

(Belépésre jogosít a verseny adott napjá(i)n a pálya nézőtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre)

Paddock Szombat: 4.900,- Ft
Paddock Vasárnap: 4.900,- Ft

Átlépésre jogosít a verseny adott napján, a pálya nézőtéri oldaláról a Paddock területre és vissza (korlátlan alkalommal).
Önmagában a pályára való belépést nem biztosítja.
14 éves kor alatt a nézőtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján.
14 éves kor alatti gyermek csak szülői felügyelettel léphet be a Hungaroring területére.

 

A vasárnapi programon látjuk, hogy 13:33-kor kezdődik az első WTCC futam, és rögtön utána 14:43-kor a második.

 

Egyből felvetődik a kérdés, hogy Na, hol is találkozunk, és mikor? Szurkoljunk együtt? Tavalyi találkozón egy kisebb csoportban együtt volt a banda. Bár kisebb klikkesedések voltak, mivel elég helyszűkében voltunk a lelátókon, és örült mindenki hogy helyet talált.

A Találka helyszíne ugyanott lesz ahol eddig minden évben találkoztunk! Plusz szintén nagyon sok ember várható magára a WTCC futamra, így hely megint csak nehezen lesz annak, aki későn jön.

Jómagam mindig ott vagyok már kora reggel (kb. reggel 8-9), olyankor még bőven van hely. Aki biztosra akar menni annak, ajánlom, időben jöjjön. Én nem fogok 20 helyet lefoglalni az biztos. hehe Ez ügyben az a tapasztalatom, hogy akinek foglalva van a helye, az tuti az utolsó pillanatban érkezik, addig meg már 30-an leakartak oda ülni, és már verekedni kell hogy ne foglalják el...

Mindig a célegyenesben ül a csapat nagy része. A Zengő box-al szemben valahol. Ott közvetlen látjuk a rajtot, hogy mi történik a box utcában, célegyenesben. Belátni a célegyenes előtti kanyart, ahol szintén van akció. És nem utolsó sorban a célegyenesben van kivetítő, amin látod, mi történik a verseny alatt a pálya többi pontján.

AHOL TALÁLKOZUNK MÁJUS 3-ÁN

"Marlboro híd: azt hiszem, most ENI hídnak hívják, de nem is híd, mivel egy zárt alagút a levegőben, de lényegtelen. Ez köti össze a padockot a lelátók mögötti résszel. A lelátói oldali vége a Super Gold végénél van. Ha lejössz a hídról, akkor balra vannak a gold tribünök, és az F1 alatt a hivatalos ajándékboltok egy nagy placcon. Ha jobbra mész, akkor a Gold 4 (cél egyenes végi kanyar) és a kijárat következik." (dvorcsakl) Na VASÁRNAP OTT a paddock híd lelátó felőli végén találkozunk!!!.

10:30-kor találkozunk, és akkor van idő 12:30 - 13 óráig beszélgetni. Csinálunk egy nagy csoport képet, pacsizunk, sörözünk, dumálunk mindannyian, és mindenkinek van EGY vagy FÉL órája visszamenni a futam kezdetéig. 

 

Engem a +3630KÉSŐBB ÍROM számon elérhettek vasárnap reggel 8 órától!

Forza Racing Hungary-s matricákat viszem. Ha valaki később érkezik és lemarad a matrica szórásról, akkor szóljon majd bátran!!! Tavaly volt akinek így maradt el a matrica...TESSÉK SZÓLNI!

Megjegyzem új matricával is készülök, akik a találkozón ott lesznek azoknak tuti jut belőle! Persze ahogy szoktuk kiporciózom előre, nehogy valaki kimaradjon. 

    

   

 

Persze mindenki oda ül ahova akar, csak leírtam a tapasztalataimat, azoknak akik esetleg először jönnek a Hungaroringre. Volt aki az egyik futamot a Gold4-ben a másikat a célegyenesben nézte...A Gold 4 sem rossz, tavaly pl. már ott is ment a kivetítő, 2011-ben nem. Plusz a képen nem látni, de a Gold4-es tribün és a Super Gold között épült még egy lelátó!

 

   

 

Az autóval érkezők a Hungaroring 7-es és 8-as kapuját használhatják, ezek szombaton és vasárnap reggel 8 óra körül nyitnak. A pálya megközelíthető a gödöllői HÉV segítségével is: A szilasligeti megállónál leszállva egy hosszabb sétára érdemes felkészülni, Mogyoródnál viszont át lehet szállni az Újpest felé közlekedő 320-as Volánbusz járatra.

HUNGARORING MEGKÖZELÍTÉS - HELP, KLIKK IDE

 

A könnyebb közlekedés érdekében a kerekesszéket használó nézőknek javasoljuk a 8-as kapu megközelítését, ahonnan egyenes út vezet a célegyenes lelátóihoz, illetve kerülővel (a főbejárat felől) elérhető a paddock is a híd érintése nélkül.

 

Nem szabad szó nélkül hagyni az időjárási viszonyokat sem: adottságainak köszönhetően a Hungaroringen gyakran teljesen más idő van, mint például Budapesten vagy akár a környező településeken, így egy esetleges pesti zápor se tántorítson el senkit: a pályán valószínűleg szikrázóan süt a Nap. Ebben az esetben érdemes magas faktorú naptejet és egyéb bőrvédő készítményeket magunkkal hozni, valamint sapkákat, és az útra nagyobb mennyiségű folyadékot is.

 

Eddigi találkozókról fotókat a galériában találtok: IDE KATTINTS! Öröm felidézni az emlékeket, muhahaha

FRH csapatpólót itt rendelhetsz: Forza Racing Hungray pólók

A CIKK ALATT JELEZZE AKI JÖN BIZTOSAN!

A FÓRUMON BESZÉLJÜK MEG A RÉSZLETEKET (kinél van szabad hely a kocsiba, mikor találkozzunk, stb.)

 

Aki jelezte hogy - Ott lesz:

"A" lobbi "B" lobbi "C" lobbi
1; FRH Crazyman 11; Zsozsa  
2; X Kicsi X 12; Voala HUN  
3; Mazso HUN 13; Foot6all Laci  
4; Firo78 HUN 14; Lemur38  
5; Kidari714 15; Compi1984  
6; HUNXxDizZeExX 16; dvorcsakl  
7; bodiszol60HUN 17; Sumák1979  
8; FRH CSOBAD Richie0717 - Tartalék  
9; Dr. Sanya SturmNorbert - Tartalék  
10; Pervinke FRH TóthTamás - Tartalék  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!