FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Volvo Cup 2014

Tartalomjegyzék

Volvo Cup

 

 

 

 

 

 

 

Sziasztok!

Megrendeztük a Volvo Cup záró futamát, ahol Swenson HUN régi FRH-s veterán versenyzőtársunk is részt vett. Köszöntünk újra sporttárs! :D

Az időmérő a megszokott módon zajlott annyi pici hibával, hogy rossz setupot töltöttem be ami „csak” a 3. helyre volt elég.

Viszont remek rajtomnak köszönhetően az első kanyarból elsőként haladhattam tovább és a többiek nagy csatározásait kihasználva 100-150 méter előnnyel autóztam az élen. A 9. körtől valószínűleg az elmelegedő gumik miatt Gyusza elkezdett felzárkózni majd a 12. körben már támadta is a vezető helyemet. Szerencsére másfél kör alatt a felzárkózás miatt neki is elmelegedtek a gumik és sikerült megőriznem az első helyet. Mivel sajnos Robi nem volt a futamon, bebiztosítottam a Bajnokságban is az első helyemet.

A második futam is izgalmasnak ígérkezett a fordított sorrendnek köszönhetően és Tsukuba-hoz hasonlóan egy koccokal, előzésekkel, folyamatos helycserékkel és harcokkal teli futam kerekedett. Amit ManualPrince29-nek sikerült megnyerni mivel Swenson, hogy ne szoljón bele a bajnokság végébe, sportszerűen félreállt a célegyenesben és elengedte az egész mezőnyt.

Köszönjük Racs41 csapattagunknak a versenyötletet és bíztatjuk, hogy találjon ki hasonlóan izgalmas bajnokságokat!

Óvás nem érkezett hozzám, ezért a verseny és a bajnokság eredményei is véglegesek.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és várunk mindenkit szeretettel a Vasárnap (2015.01.11.) elrajtoló BTCC Quick Race versenyünkre. :D

 

  

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!