FM4 Shop

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FM4 Shop

Tagok:

Medw – festő, tuner, háttérmunkák, alapító tag
RetekMester – replica festő, tuner,
alapító tag
TruncateSchumi – tuner, tesztpilóta, alapító tag (jelenlegi Gold profil: UltimateDonat)
Akos93 – tuner, tesztpilóta
LessBob - tesztpilóta
PentaxAngel Hun – fényképész, videó szerkesztő
szent peter 360 – videó szerkesztő

Inaktív tagok:

SilentHUNteR80 – professzionális fényezések

A csapat

Az első magyar tuning csapat aki a Forza hivatalos oldalán képviseli kis hazánkat. A kezdet a Forza Motorsport 2-ig vezethető vissza amikor feltettük az aukciós házba az első közös mun- kánkat a „Hannus” Evo 8-at 2009 nyarán ingyenesen. Alakulásának legfontosabb célja az volt, hogy a játékon belül bárki aki Gold előfizető eredményesen és élvezetesen versenyezhessen az online szobákban. Hiszen tudjuk, hogy a tehetség a játékban csak egy dolog, ahhoz hogy ne maradjunk le a többi versenyzőtől egy gondosan megépített és beállított autóra is szükségünk van.
Sajnos nem mindenki érti az állítási lehetőségeket és az építés megfelelő módját, ezért alakult a PRH!
Mi igyekszünk olyan autókat építeni, amivel lehetőleg mindenki képes gyorsan versenyezni stílusától függetlenül. Mivel a Forza Motorsport rendelkezik online adás-vétel lehetőségekkel, és kirakat funkcióval is ellátott, így a csapat könnyedén közzéteheti megfestett és beállított autóit.

PRH Shop FM4 Vásárlás, használat, tippek

Vásárlás, használat, tippek

Autókról:

A PRH autói gondosan megtervezett és kivitelezett tervek szerint készülnek. Mindig igyekszünk magyar mivoltunkat előtérbe helyezve eldönteni, hogy éppen milyen festést tegyünk autóinkra.

PRH Shop FM4 Katalógus

FORZA MOTORSPORT 4 PRH SHOP

Ismét elérhető az oldalon a Primordial Racing Hungary csapat alkotásait bemutató katalógus. A játék megjelenése óta már szép számmal készültek autók, ezentúl napra készen áll majd rendelkezésetekre ez a katalógus. Kellemes bogarászást, olvasgatást, nézelődést!
és nem utolsó sorban jó vásárlást (ha már SHOP, :D)

Az autók adatlapjára jutsz ha a képre kattintasz!