Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Új pálya/5

A Pokolba is...

 

 

  

 

 

Hétfő óta már a legendás Nürburgring pályán is versenyezhet mindenki… INGYEN.
Így van, a hír és a harmadik pálya, mellyel bővül az Forza Motorsport 5, nem sokkal a 2014-es E3 konferencia megnyitója után látott napvilágot!

A februári Road America és az áprilisi Long Beach pályacsomagok után nincs kétség, hogy a Nürburgring a legnagyobb kihívás és dobás, amit a Turn10 valaha készíthetett. A legújabb verzióban szerepel a full Grand Prix pálya, a masszív 13 mérföldes Nordschleife és végre a Behemót a maga 16 mérföldjével. A precizitás és a grafika olyan szintje, amit még egy autós játékban sem láttunk. Mindaz a tapasztalat, kreativitás és technológia, amivel a Turn10 rendelkezik, benne van a versenypályában.


Néhány ezek közül:

Laser Scanned – Sokkal több, mint ami a Forza Motorsport korábbi verzióiban láthattunk.

Massive Scale – 26 ezer fa a pálya körül, 30 technikus, 13000 munkaóra.

The Green Hell in Detail – A szűk, kanyargós részek, Carousel és Flugplatz kombinációk, a graffitik az aszfalton, mind mintha valóság lenne.

A váltakozó aszfaltminőség, az érezhető szintkülönbségek, a beláthatatlan kanyarok sokkal életszerűbbek, mint eddig. Azt mondják, hogy a Ringen senki nem lesz tökéletes soha, mégis a „rázókövek ismerete” a legjobb egy tökéletesnek mondható körhöz, vagy egy nagy csattanáshoz.

Mint minden eddigi megjelent pályacsomag új kihívásokat jelentett Carrier, Rival és Multiplayer módban, így ez a csomag is tartogat további meglepetéseket, legyél csak egyedül a pályán, vagy versenyezz 15 másik rangos pilóta ellen.

A pályacsomag mellett a már szokásosnak mondható Nürburgring Booster Car Pack autócsomag is elérhetővé válik, melyről itt olvashattok:

NÜRBURGRING BOOSTER CAR PACK

fordította:
 


 

 

 
 
 
 
 
 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!