Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Új pálya/4

Indul a PART-i

 

 

 
 

 

 

Április 10-től a méltán híres Long Beach pálya is elérhető a Forza Motorsport 5-ben! Teljesen ingyenesen letölthető frissítésként a pálya teljesen új a Forza történetében, ami szűk kanyarjaival és vakítóan gyors egyeneseivel, a napsütötte Dél-Kalifornia nevezetes látványossága. A lézerszkennelt technológiával a pálya minden egyes apró részlete és a környezet is a legaprólékosabban, legprecízebben lett kidolgozva, hogy a versenyzési élmény olyan legyen, mint sehol máshol.

A 11 kanyarból álló 1.97 mérföld hosszú pálya ad otthont a 40. Long Beach Toyota Grand Prix-nek, továbbá 2 alternatív vonalvezetést is tartalmaz a csomag: a szűkösen rövid East Loop-ot és a fél mérföldes West Loop-ot, ami leginkább a driftelési képességek fejlesztésére ad majd lehetőséget.

Mint minden más pálya is, a Long Beach-i is bele lesz integrálva minden játékmódba. Csak egyszer kell letöltened, hogy az FM5 szerves részévé váljon, és több új lehetőséged lesz Karrier módban, Rivális versenyeken és a Multiplayer lobbikban, hogy megküzdhess barátaiddal, ellenfeleiddel.

Long Beach története

1975 szeptemberében Christopher Pook, egy utazási ügynök és a versenyzés szerelmese keltette fel azt a nemzetközi figyelmet, mely által a napsütötte óceánparti város felkerült a versenytérképre.


Az 1969-es Indianapolis500-as győztese, Mario Andretti segítségével, Pook megszervezett egy Formula 5000-es versenyt, amolyan „pályatesztelés” végett. Ezt követően a Forma1-nek is otthont adott a pálya több alkalommal is a versenyek legnagyszerűbb korában. Több versenyző is, például James Hunt is lenyűgöző első körét követően törte össze magát, illetve autóját a pályán, melyet követően ragadt a „Nyugat Monaco-ja” név a pályára. 1977-ben Andretti átvette a vezetést Niki Laudától és ezáltal az első amerikai lett, aki Forma1-es versenyen nyerni tudott.

Long Beach az évek múlásával otthona lett többek között az évente megrendezésre kerülő Toyota Grand Prix-nek, az IndyCar Sorozatnak, a TUDOR Egyesült Sportautó Bajnokságnak, a Pirelli World Challenge-nek, a Formula Drift-nek és még sok másnak. Az évek alatt a pálya minősége, a burkolat és sok más egyre csak javult, fejlődött, de a Shoreline Drive-ról levezető hosszú egyenest követő hajtűkanyar, ami a híres 2-es kanyarhoz vezet, a mai napi az egyik leghíresebb kombináció. Long Beach egy amerikai ikon a versenyzés történelmében és mindig kiélezett és látványos csatáknak ad otthont attól független, hogy milyen széria teljesít rajta futamot.

 

És ha már új pálya, akkor új autók!

A Long Beach Booster Pack további 5 nagyszerű autót is tartalmaz: az 1977-es Ford Coyote Gilmore77, az 1974-es Lancia Stratos HF Stradale, az 1956-os Jaguar D-Type, az 1998-as Mercedes-Benz AMG Mercedes CLK GTR és az 1971-es Ferrari #2 Ferrari Automobili 312 P. Ez az 5 autó nem fog semmibe sem kerülni a Car Pass tulajoknak, úgy, ahogy a korábbi csomagoknál is volt.

 

(Az autókról részletesebb információk szokásos mód egy új cikkben következnek majd.) De addig is nézzétek meg ezt a kis ízelítőt.


 
 
 
 
 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!