Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FM5 és a Twitch

FM5 és a Twitch

Streamelj kedved szerint!

 
 

 

 

 


Ha te is nyomon követed a legfrissebb híreket a játékok és konzolok világában, valószínű már hallottál arról a nagyszerű fejlesztésről, hogy az Xbox One-on elérhető és megvalósítható a Twitch-közvetítés és mostantól megoszthatod az összes játékélményedet, aktuális játékmenetedet a világgal. Használd az alábbi útmutatót, hogy elkezdhesd a saját Twitch streamelésed a Forza 5-ben.


Nézd meg az alábbi videóban, hogy lépésről lépésre mit kell tenned ahhoz, hogy minden tökéletesen működjön:


 

Előkészületek és beállítások a Twitch-közvetítéshez!


Számítógépről:

  • Ha még nincs Twitch accountod, akkor menj a www.twitch.tv oldalra és regisztrálj.
  • Regisztráció után menj a „Settings”-re, utána a „Channel&Videos”-ra és pipáld ki a „Archive Broadcasts” mezőt. Ez jelenti azt, hogy a streamelésed el lesz mentve egy archívumba, miután lezárod az adott munkamenetet. Ha ezt nem szeretnéd, akkor ne jelöld meg ezt az opciót.


Konzolról:

  • Jelentkezz be az Xbox One-on és töltsd le a Twitch applikációt. (Ha ezt már korábban megtetted, akkor valószínű csak frissítened kell majd.)
  • Miután a frissítés megtörtént, csatlakoztatnod kell a Twitch fiókodat a Gamertag-eddel. Ehhez szimplán válaszd a „Sign in” funkciót a Twitch applikációban, ami egy kódot fog adni. Ezután menj a www.twitch.tv/activate oldalra és add meg a kapott kódot.
  • A Profilodban győződj meg arról, hogy a jelenlétedet „Online” állapotra állítottad. Ha ez offline állapotban marad, akkor nem tudsz majd streamelni.
  • Szabadon beállíthatod a kép a képben streamelést, ami egy időben mutatja a játékmenetedet, illetve téged a Kinect-en keresztül.
  • A beállításoknál győződj meg arról a “Privacy and Online Safety” pontnál, hogy a  “See if you’re online” opció “Everyone”-ra van állítva és a “Broadcast gameplay” opció pedig „Allow”-ra van állítva.
  • Győződj meg arról is, hogy ugyancsak a “Privacy and Online Safety” pontnál a "Share content made using Kinect" opció is "Allow”-ra van állítva.
  • A beállításoknál jelöld be az “Allow broadcasts and Game DVR Uploads” opciót.
  • A beállításoknál a „Kinect” pontnál jelöld meg a „Kinect on” lehetőséget, valamint a hang érdekében jelöld meg a "Use Kinect microphone for chat" pontot is. 

Egyszerű, nem?
 

A hivatalos Forza Motorsport Twitch csatornán figyelemmel követheted az alábbi felhasználókat az elérhetőségükön:

Brian – www.twitch.tv/mechberg
Fred – www.twitch.tv/phredesign
Javier – www.twitch.tv/AyoJube
Ian – www.twitch.tv/HeliosT10
John – www.twitch.tv/T10johniwanna
Robin – www.twitch.tv/lv_t10

 

Köszönet a figyelemért és jó streamelést mindenkinek!

 

forrás: forzamotorsport.net

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!