Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Hub Update

Forza Hub Update

Március
 

 


 

 

A cikk elején szeretném jelezni, hogy ez egy március 24-i frissítés! Viszont akkor időhiány miatt nem írtunk róla pedig mindenképpen itt a helye.
Elképzelhető, hogy így is sok embernek lesz újdonság.

 

Megérkezett a Forza Hub legújabb kiadása! Kapott az alkalmazás néhány izgalmas új fícsört, hogy ezzel is még teljesebbé tegyük a Forza élményt. Ha még soha nem látogattad meg a Forza Hub-ot az Xbox One-on, itt az ideje, hogy letöltsd a Store-ból az alkalmazást és képbe kerülj a legújabb hírekkel és a Forza közösség által létrehozott tartalmakkal és persze ez a legegyszerűbb módja annak is, hogy hozzájuss a Forza Jutalmakhoz (Rewards), beleértve az játékbeli krediteket is.

Itt van egy gyors áttekintés, hogy milyen újdonságokkal szolgál a Forza Hub:
Új „Forza Bemutatkozási Élmény” – A 10 éves Forza Motorsport ünneplése még csak most kezdődik. Vess egy pillantást a Forza elmúlt évtizedére és nézd meg, hogy hogyan is fejlődtél a játékban az évek alatt.

Új Forza Rewards - Új jutalmak jönnek a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious on Xbox One-os és Xbox 360-as bemutatkozásával. Amellett, hogy összegyűjthetsz 1000 gamerscore-t a játék mindkét verziójában, gyűjthetsz pontokat az összesített Forza Rewards Tier szintedhez is! Minél magasabb ez a szint, annál jobb jutalmakra leszel jogosult minden hónapban.

Új Játékos Profil Kártya – Most már több részletet láthatsz a Forza történetedből, mint valaha. Az új kártyák megmutatják, hogy melyik Forzával játszottál, hány pontot gyűjtöttél, és egyes Forza játékokat közvetlenül el is tudod indítani a Forza Hub-ból.

Forza Hub E-mail frissítés – Új módja, hogy kapcsolatban maradja Forzával. Ha bejelölöd, hogy kapják e-mail üzenetet a Forza Hub frissítéseiről, megkapod a legfrissebb Forza híreket, tájékoztatót a közösségi eseményekről és olyan ajánlatokat, amelyeket máshol nem fogsz megtalálni.

Fícsör arhívum – Egy régebbi számát keresed a Forza Motorsport Week in Review-nak (heti visszatekintő), vagy a Heavy Metal Affliction egyik számából keresnéd a kedven járgányodat? Mostantól arhiváljuk az összes közösségi hírtartalmat a Forza Hub-ban, azonnali elérést biztosítva számotokra a bőséges és nagyszerű tartalomhoz.

Jobb teljesítmény – az fícsörök mellett elvégeztünk egy kis háttér fejlesztést is a Forza Hub-ban, ami azt jelenti, hogy minden gyorsabban fog betöltődni amikor először elindítod az alkalmazást. Fejlesztettük a Galériát is, így most gyakrabban frissülnek a képek. Nézzétek meg hetente a Turn 10 válogatást, ha látni akarjátok a Forza közösség legjobb fotóit!

A Forza Hub a legegyszerűbb módja, hogy a Forza Jutalomként kapott játékbeli ajándékokat megigényeljétek. KATTINTS

Köszönjük a fordítást Zsozsának!

(Forrás: forzamotorsport.net)

Forza Motrosport 5 cikkek itt: 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!