Csapattagok alkotásai

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Csapattagok alkotásai

Migren77

Mivel az online versenyeken csak hátulról mozizok, ezért inkább a dizájnokra fektettem a hangsúlyt a Forzában.  A kirakatban a szűkös limit miatt nem tudom felrakni mindet, illetve vannak külön rendelésre gyártott festések, amik nem kerülnek eladásra. A festéseim magam csinálom a Forza alap mintáiból, nem használok vásárolt matrica rétegeket. Íme pár darab a munkáimból:

 

A képekre kattintva eljuttok a nagyméretű változatokhoz!

Golden Empire Lamborghini

Eme videót meglátva döntöttem el, hogy megpróbálom megcsinálni Forzában is. Elég sokat szöszöltem vele és a végén nem is fejeztem be teljesen a fegyvereket, de ez volt az első komolyabb Forza festésem.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 1343

Munka órák: > 10 óra

 

 

 

 

 

APR Audi

A 2012-es Le Mans Audi R8 fényezése láttán rögtön megvolt a következő replika ötlet, de "kis pénz kis foci" szokták mondani az okosok és nálam sem volt ez másképp; mivel r8 ra a játék elején még nem volt pénzem így felkerült a festése egy a garázsomban lapuló akkori kedvencemre a 2010-es TTRS-re.

Migren77 painting

 

 

Rétegek száma: 764

Munka órák: < 5 óra

 

 

 

 

 

 

Polo GTI

Williams barátom keresett meg azzal a felkéréssel, hogy nem csinálnék-e egy ajándékfényezést az általa megszervezett POLO kupa nyertesének. Természetesen igent mondtam és egy kis kompromisszum kötés és némi  küzdelem árán, (mivel sajnos bugos a Polo hátulja,) megalkottam ezt a verseny festést. Az alapot egy Subaru Impreza modell festése szolgáltatta. Természetesen elkészítettem a sajátomat is másabb színekkel.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 1941

Munka órák: < 5 óra

 

 

 

 

 

Suzuki SX4

Corrupted Hun fordult hozzám két megbízással jól sikerült jószágai beburkolásához, ennek egyik végterméke az alább látható gyöngyszem. Az alap ötletet ez a Ford fantázia terv szolgáltatta. A hozzá tartozó B500-as tuning letölthető a kirakatából.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 2860

Munka órák: < 5 óra

 

 

 

 

 

Bugatti EB110

Corrupted Hun második csodagépe egy Bugatti EB110 SS volt, amivel igencsak megszenvedtem. Elsőre kutatásom eredménye ez az egy példány volt, ami igencsak idejétmúlt liverivel áldottak meg. A replikával elkészülve nem voltam elégedett ezért félreraktam. Aztán eszembe jutott, hogy csinálhatnék valami futurisztikus cuccot jó sok fantázia elemmel, meg némi mélységérzettel. Miután kész lettem, sem voltam megelégedve a látottakkal. Kicsit pihentetve a dolgot, cangázás közben pattant ki az ötlet, hogy kombináljam össze a két stílust. Íme az eredmény:

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 2271

Munka órák: < 6 óra

 

 

 

 

 

Ferrari 599XX

Régen sokat rajzolgattam képregényekből és az akkori kedvencem Spawn volt. Aki ismer tudja, hogy tele volt a szobám a képeimmel. Mostanában jutott eszembe, hogy jól mutatna egy komoly verda motorháztetején egy ilyen jelenet. Utána kerestem a neten és ebből a két képből kiindulva született meg a "Spawn Mobil" A "tető/motorháztető" 1000 réteg szóval kicsit agyalós volt a sztori, de a végeredmény elfogadható lett szerintem. Erről a festésről egy külön cikket is találsz az oldalon: ITT.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 2821

Munka órák: < 10 óra

 

 

 

 

 

Gumpert Apollo R

A netet böngészve akadtam  erre a gépre, a 2012-es Geneva-i autókiállításon debütáló Gumpert Apollo R-re. Nagyon egyszerű az alap, egyedül a Griff volt matekos. A verda tetején lévő beömlő, amit nem lehet színezni sajnos fekete maradt.

Migren77 painting

 

 

Rétegek száma: 816

Munka órák: < 3 óra

 

 

 

 

 

 

Guinness Lamborghini

Legjobban Medw levelének örültem, amikor egy limitált festést kért tőlem ami a  következő PRH-s csodajárgány fémtestét borítaná. Küldött pár régi Guinnesses plakátot, illetve kért némi időt a tuningra érdemes autó kiválasztására. Természetesen elkezdtem megcsinálni a motívumokat, majd egy Ferrari F430ason lepróbáltam az ötleteimet. Mikor véglegessé vált az áldozat, már csak rá kellett optimalizálni. Itt a tilitoli és a finomítások több időt vettek igénybe, mint a szerkesztőben megcsinált komolyabb ábrák. Az 1000 réteges limit is nagy fejtörést okozott a tető/motorház pingálásakor. Nem akartam túlvariálni, de még egy kupakot raktam volna a motorháztetőre. Összességében ez a jelenlegi kedvenc munkám. Nemsokára elérhető lesz limitált kiadásban a PRH Shoppban…

Migren77 painting

 

 

Rétegek száma: 3727

Munka órák: > 10 óra

 

 

 

 

 

 

Securitas Abarth 131

Kórházba kerülésemmel egy időben indult a Securitas-os Festőverseny Crazyman oldalán, amin nem hittem, hogy elindulok. Egy héttel később hazaérkezve első dolgom volt rápróbálni az autóra. Sajnos a logó elég minimál, a színválasztás is limitált, és a verda sárvédői is brutálisan torzítják a festést, így nem foglalkoztam túlzottan a versennyel, csak egy egyszerű sablont csináltam (Dots). A határidő lejárta előtt még egyszer nekiálltam és csináltam egy kicsit odafigyelősebb változatot is, majd az esélytelenek nyugalmával feltöltöttem őket az utolsó nap.

Sokan megszóltak a logó betűinek kidolgozatlanságáért, de annyira nem bíztam a műveimben, illetve arra gondoltam, hogy a versenyfestést fogják preferálni nem a fantázia fényezést, ezért úgy hagytam. Már bánom! :) Nagyon meglepődtem, de örülök nagyon a harmadik helyemnek, köszönöm itt is!

Rétegek száma Dots: 876

Munka órák: < 1 óra

Rétegek száma Bubbles: 1280

Munka órák: < 2 óra

 

 

My Little Bentley

"-Apa, Pónis autó nincsen?" jött a kérdés az egyik vasárnap. Nem késlekedtem, rákerestem a karakterekre Guglival és nekiálltam a pónik legyártásának. Az elsőt másfél óra alatt kreáltam meg a többi 10 már gyorsabban ment. :S

Az alap szivárványos részt átmenetes rétegekkel oldottam meg, ami elég jól sikerült. Itt is közbeszólt az 1000 réteges limit, mivel mind a 6 karakter teljes alakosa nem fért el az autó oldalán. Sakkoztam eleget és kompromisszumokkal ugyan de sikerült megoldanom a feladatot. még 3 kisebb karakter is felkerült a kocsira, illetve a tetejét is sikerült megcsinálnom az elképzelésemnek megfelelően. Sok réteghely itt sem maradt, ezért és a túlzsúfoltság elkerülése miatt nem is tettem semmit a motorháztetőre, front bumperre. Rengeteg munkaóra, de a gyerek öröme megfizethetetlen. :) Ami meglepett, az az, hogy 5 nap alatt 50 letöltés sikerült a 20000Fe ár ellenére is.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 3340

Munka órák: < 30 óra

 

 

 

 

 

Skyline GT350

A manga figura sem maradhatott ki a pakliból, így nekiálltam Narutóra vadászni. Kedvenc karakterem a perverz jiraiya mester fiatal változatáról találtam egy jó kis háttérképet, amit érdemesnek találtam egy motorháztetőre vésni. A színvilág és a fekete háttérrész adta magát a többi felületre. Nem szerettem volna az oldalsó részre is átkopizni az alakot, így maradtam a jelnél és a letisztult kinézetnél.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 1261

Munka órák: < 3 óra

 

 

 

 

 

 

Liana F1

Corrupted hun tuning műhelyéből került ki a következő áldozat. A top 20-100 as járgány a Suzuki család minden bájával megáldva nagy fejtörést okozott festés ügyileg, de a szebb részek kiemelése helyett valami másra gondoltam. A csíter autókat megszégyenítő teljesítmény és a gusztustalan küllem miatt, egy olyan fényezésre gondoltam, ami elvonja a figyelmet az autó külleméről. Így jött egy régebbi ötletem alapján Massa "Fercsije" a képbe. Szerettem volna már régen egy ilyen fényezést és ez most pont kapóra jött. A viszonylag egyszerű F1-est oldalra feldobva, már csak a felső részt kellett elsötétítenem, hogy jobban kiemelje és odavonzza a tekintetet Massa Ferrarijára.

Migren77 painting

 

 

 

Rétegek száma: 1399

Munka órák: > 3 óra

 

 

 

 

 

A végére pedig pár egyszerűbb alkotás ömlesztve:

Migren77 painting

Természetesen most is folyamatban van pár festést, ha kész vagyok feltolom ide őket is némi kísérő kommentárral.

Ha tetszett a cikk, vagy valamelyik verda, akkor megtalálod őket a kirakatomban és nyugodtan dobhatsz rá pár felesleges csillagot, vagy letöltheted.

A gamertagem: Migren77

 

Köszi, hogy időt szántál rám! ;)

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!