Kormány - cockpit

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Kormány - cockpit

Logitech G920 ismertető

LOGITECH G920

 

 

 

 

 

Thrustmaster Leather 28 GT Wheel Add-On

Thrustm. Wheel 

Leather 28 GT Wheel

 

 


 

Thrustmaster TX - MOMO Mod

Thrustm. TX

MOMO Mod

 

 

 

 

 

Turtle Beach Ear Force Stealth 500X Teszt

Turtle Beach 500X

TESZT

 

 

 

 

Thrustmaster TX ismertető

THRUSTMASTER TX

 

 

 

 

MadCatz Pro Racing vs. Thrustmaster TX

MadCatz Pro Racing vs. Thrust master TX

Szubjektív összehasonlítás

 

 

Coronel versenyülése

Coronel versenyülése

Saját versenyülést tervezett Tom Coronel. Na nem a ROAL BMW-be, azt inkább a szakavatott specialistákra bízza, hanem a szimulátorozáshoz.

 

 

Forza többképernyős mód

Forza 3 triple screenForza többképernyős mód

Nem mai dologról van szó, de itt most nem is a dátum a lényeg. Hanem az elszántság, a fanatizmus egy játék iránt. Szerintem sokunk álmát valósította meg az író, aki nem más mint rambustibi . Valószínű többen is olvastátok már régebben, de akárhányszor olvasom/nézem, mindig az jut eszembe -Huuu, ezt marhára kipróbálnám...
Az engedélyével megosztom veletek is a tapasztalatait.

Linkgyűjtemény cockpit-kormány

Cockpit - Kormány

 

Egyszer már valaki kérésére a fórumon közzétettem egy adag linket cockpittel kapcsolatban. Mivel az idővel a süllyesztőbe került gondoltam összekaparok ezzel kapcsolatban amit csak tudok és egy helyre felrakom. Javarészt saját gyűjtés.

 

Füles adapter házilag

Danika9112 írását olvashatjátok arról, hogy nem feltétlenül kell súlyos tízezreket áldozni fülesre ha van otthon egy pc-s headset is. Vagy tudsz olcsón valahonnan. Persze kell hozzá némi barkácsolási kedv és tudás...

Thrustmaster ferrari 458 Italia

Tasek csapattársunk szólt, hogy a futam összesítőknél az Irányítót írjam át Thrustmaster Ferrari kormányra, mert most már azzal jön a versenyeinken. Gondolom velem együtt sokan kiváncsiak erre a kormányra, így megkértem ha gondolja írjon egy cikket róla. Nos a cikk elkészült, át is adnám a szót neki:

Mire számíthatunk kormányok terén a Forza Motorsport 4 -ben

Forza Motorsport 4 és az "új" kormányok

Sokan várjuk a Forza Motorsport 4 megjelenését. ezzel együtt biztosak voltunk benne, hogy az MS produkál valami ár/érték arányban elfogadható új kormányt. Hiszen egy ragyogó kormánnyal hatalmas lett volna a siker. Eddig ez nem igazán következett be. Ennek ellenére nagyon kevés reményt fűzök egy Logitech + MS összeesküvésre a gémerek ellen, pedig az lenne az igazi. A Fanatec még mindig az ára és garancia kérdés miatt szerintem hátrányos helyzetben van számunkra.

ÚJABB, ITTHON KAPHATÓ KORMÁNY !!!

Tovább a cikkhez --> Bővebben gomb

Fanatec GT2 egy másik aspektusból

Fanate GT2 kormány teszt – egy másik aspektusból

„A nyirkos kezem kissé görcsösen kapaszkodik a kormánykerékbe, jobb mutatóujjam a remegését a lepkeváltó hideg fémjének érintése nyugtatja. Jobb lábam ütemesen nyomkodja az alumínium pedált, bal lábbal a fékpedál felszínét simogatom. Egyik szememmel a fordulatszámmérőt, másikkal az indítóórát nézem, lélegzetet már másodpercek óta nem vettem. Lecsapódik a zöld zászló, a gázpedál hangos koppanással zuhan a padlóra és a gép megannyi lóereje megkezdi harcát a legnagyobb ellenfél, az idő ellen…

Fanatec GT2 ismertető

Fanatec GT2

 

Bizonyára tudjátok már páran, hogy nemrég szert tettem egy Fanatec  GT2 kormányra.
Mivel nem volt olcsó és csak az interneten lehet megrendelni, gondoltam írok róla pár sort, hátha segít a döntésben azoknak akik tanakodnak egy ilyen vásárlásán.
A fő ok, amiért Én ezt vettem az az, hogy PlayStation 3 és Xbox 360 kompatibilis.  Igazából ez vett rá arra, hogy ennyi pénzt kiadjak egy kormányért.

 

Ha valaki igazán fanatikus

Ez a kis riport egy olyan elvetemült (jó értelemben) emberről szól akivel már sokat találkozhattak a Forza Motorsport itteni szerelmesei.

Ő Tamás (Gamertag-TAMAS0711) akiről két fontos dolgot tudnék elmondani. Imádja a Zöld Poklot (Nürburgring - Nordschleife) és mindig vonal nélkül megy a játékban. Elmesélte hogy épített ő is egy cockpitet. Ebből kiindulva, gondoltam vannak még biztos páran köztetek, aki már régebb óta játszik a gondolattal. Riport a hatására talán kap egy kis lendületet a fejében a dolog, és neki áll. A cikk végén találtok képeket és videót a cockpit-ről.