FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza Touring Car Quick Race

Tartalomjegyzék

Forza Touring Car Quick Race

Eredmények

 

 

 

 

 

Ismételten túl vagyunk egy remek kis Tourig Car QR-en, ahol 4 különböző márkájú versenytechnikával sorakoztunk fel a rajtrácson.

Az időmérésnek 12-en vágtunk neki, hogy eldöntsük ki és hol foglalhatja el jól megérdemelt helyét a rajtrácson.

Az első futamot felvezető körös állórajttal kezdtük (jómagam hiába értem el az időmérésen 5. helyet, a rajtrács végéről rajtoltam, mivel a verseny előtt rivális módban játszottam és a kipörgésgátló bekapcsolva maradt). A rajtnál páran beragadtak, így mindjárt 3 helyet javítottam, majd az első kanyarban csúszkáló SturmNorbit kikerülve még egyet, így ManualPrince29 mögött találtam magam, akivel folyamatosan csatáztam, hogy megelőzzem, de a 3. kör végén kiment a boxba előlem, így szabadon autózhattam a saját tempómat NavyFlipper HUN mögött, aki szintén a boxba hajtott. Ezért TomentoseBee21 lett a következő célpont, de ő is a boxba hajtott.

Ezek után igyekeztem időmérős, vagy ahhoz közel lévő kört futni, aminek meg is lett az eredménye, mivel igaz, hogy méterekre csak, de Tometose elé értem vissza a boxkiállásom után, de a hideg gumin nem tudtam az első kanyarban magam mögött tartani és elment mellettem.

Körökön keresztül autóztam mögötte, mert ügyesen kivédekezte előzési próbálkozásaimat, de a 9. kör végén a 3. szektorban lévő sikánban sikerült elmennem mellette, de addigra a többieket már semmi esélyem nem volt utolérni, így a 4. helyen sikerült behúznom ezt a futamot. Tometose az utolsó körben nagy csatát vívott kanyarról kanyarra Navyval, de végül is Navy-é lett a pozíció, mivel ugyanabban a sikánban ahol elmentem mellette, Tomentose csúnyán fejtetőre rakta a technikát :D, aminek következtében ManualPrince is elslisszolt mellette.

A második futamnak felvezető körös repülőrajttal vágtunk neki StLui felvezetésével. Jómagam a 7. helyről vártam a startot jelentő jelzést, amit újonc versenyzőnk helyett SturmNorbi mondott be. A célegyenesben kisebb ráhúzások és fékezések miatt az első kanyarból már az előkelő 4. helyen fordultam SturmNorbi mögött, aki mellett nagyon hamar 2 kanyar múlva sikerült is elmennem. Így MisikJános következett, de kis hibámat kihasználva Norbi beszúrt mellém féktávon meglepve engem és ismét kezdhettem elölről a taktikázást, de a célegyenes ráfordítóban gyönyörűen körbeautóztam Norbit. Miután ez megvolt, újra mehettem Janiért, de a célegyenes végére már olcsi2010 ért mellém. Ez által én voltam kénytelen védekezni, de aztán a következő kanyarhoz érve Janink hibázott, mögöttem pedig feltorlódtak jó páran. Ezért sikerült meglépnem kicsit a 2. helyen és Tomentose után erednem.

A kör végén Tomen és Olcsi is a boxba hajtottak és elkezdtem teperni, hogy eléjük vághassak, ami elvileg sikerülhetett volna, de elmértem a boxkijáratot és mire a játék visszarakta az autót, elolvadt teljesen a kiautózott előnyöm. Természetesen Dizzie és KissTomi is elmentek mellettem és a boxból kijőve már hiába tiportam a vasnak, Tomen-t sem sikerült megelőznöm.

 

Köszönöm minden résztvevőnek ezt a remek élményt; élveztem minden percét és remélem a QR sikerén felbuzdulva Dizzie és KissTomi valami bajnokságfélét is kitalálnak ugyanezekkel az autókkal!

Óvás nem érkezett hozzám, így az eredmények véglegesek. További jó versengést mindenkinek!

 

  

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!