FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH FM4-FM5 szinkronbajnokság

Tartalomjegyzék

Fm4 Szinkron Bajnokság

Catalunya GP eredmények

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérkeztünk ennek a bajnokságnak is a zárófutamaihoz. Sajnos elég kevesen jelentünk meg és még egy nem várt áramszünet is keresztbetett egyikünknél, de ennek ellenére becsületesen végigküzdöttük az estét.


Az időmérőn még rendben mentek a dolgok és 10 perc után nagy várakozással kezdtük meg az 1. futamot, mert KissTomival itt akartuk eldönteni, hogy melyikünk lesz a bajnok. Sajnos már az első gyors körben meghiúsult mindez, mert Tomiéknál váratlan áramszünet „csukta be a kaput”, így bár folyamatosan vártuk vissza (én még az 5. körben is újrarajtoltattam volna a mezőnyt – természetesen mindenki hozzájárulásával), csak hogy méltóképp fejezhessük be az utolsó versenyhétvégét. De Tomi már csak egy üzenetet küldött később, amit én frappánsan a hosszú célegyenesre gyorsítva, Guide gombot nyomva el is olvastam, mert nagyon érdekelt, hogy mit írt. Ezért (mivel addig csak egyenesen gurult az autóm a pálya szélén) Sensation majdnem meg is előzött, de szerencsére volt már annyi előnyöm, hogy ezt a néhány másodperces műveletet végrehajtsam. Ezen a futamon Racs csatázott még nagyokat Tomennel.


A második futam rajtját követően MisikJani elnézte kicsit a féktávot és túlcsúszott a kanyaron, de úgy korrigált, hogy közben megtörte Racs autóját, aki így akaratlanul, de már nem tudott jó köridőket futni a sérülés miatt. Mivel hátulról indultam, így kellőképp lefékezve kerültem ki őket, de ez alatt Tomen és Sensation is meglógtak az élen. Toment kb. a futam felénél értem utol és több próbálkozást követően sikerült megelőznöm, de addigra Sensi már a távolban járt. Azért az utolsó körre sikerült őt is utolérnem, de előzni már nem volt lehetőségem (azaz 1 próbálkozásom volt, de az meg nem jött össze). Így a bajnokság utolsó futamán Sensation aratta le a babérokat.


Remek kis bajnokság volt ez is és még inkább az lehetett volna, ha itt is vagyunk annyian, mint a párhuzamosan futó Seat kupán, de ettől független emlékezetes pillanatok maradnak meg szép emlékkel, mind a KissTomival, mind az Effendivel vívott csaták során.


Köszönöm a résztvevőknek, hogy végig kitartottak a hétvégék során és kívánok Forza 4-es vonalon még további jó versenyeket Nektek!


Gratulálok Mindenkinek, az eredmények, ami egyben végeredmény is, érvényesek!

Forza 4 Szinkron bajnokság nyereménysorsolás
Gratulálunk a nyertesnek, aki a STAFF Team felajánlásával egy darab 3 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetést nyert. A további részletekről a weboldalon regisztrált e-mail címére küldött értesítőben tájékoztatjuk.


 

 

     
     

 

 
 
 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!