FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Sport Hatchback Quick Race 2.

Tartalomjegyzék

Sport Hatchback Quick 2

 

Eredmények

 

 


 

Lefutottuk a Sport Hatchback Quick Race második felvonását és a várakozásoknak megfelelően érkeztek is a nevezések (mondjuk azért lettünk volna többen is). Na mindegy. Amikor kiírtam a versenyt, akkor már tudtam, hogy én a „Michelisz” hondával fogok rajthoz állni és az autóválasztásnál nagyon is figyeltem, hogy legalább egy Honda maradjon nekem. Eljött a verseny napja, amikor is a start előtt SturmNorbi sajnos visszamondta a nevezését családi okokra hivatkozva. Lassan, de biztosan (pontosan 18:30-kor) elrajtoltunk az időmérő körökre és minden atrocitástól mentesen lefutottuk azt. Nem meglepő, hogy Olcsi2010 nyerte el a pole-t. Az időmérő után elindultunk a 22 körös első versenyen, amikor a 3. vagy a 4. körben NavyFlipper HUN és Jiigsaw1974 csatája addig fajult, hogy a live-nak kellett eldöntenie: Jiigsaw-t kivágta a live. Nagy csaták sajnos a kis létszám miatt nem nagyon voltak. Viszont a „mumusom” ismét éber volt, ugyanis a SC fázis alatt ismét sikerült akkor innom, amikor a célegyenes vége jött és elhagytam a pályát. Mehettem hátra. Semmi baj. Akkor picit átgondoltam a dolgokat és átváltottam belső kameranézetből lökhárítónézetbe és tapadtam az előttem autózó hátsó lökhárítójára és egy pontos gázadásnak köszönhetően a „rajtnál” rögtön 2-t előztem. Még egy keveset csatáztunk, azután jöhetett a monoton menetelés, hátha elkapom NavytFlipper HUN-t a 2. helyen. Nem sikerült.

Ekkor kicsit pihentünk és 19:45-kor indítottam a 2. futamot, amibe már visszatért Jiigsaw1974 is. A rajtot nagyjából simán letudtuk és csak egy kisebb incidens történt a 11-es kanyarkombináció előtt, amit én vétettem. A féktávon előttem is előztek éppen és én is előzni akartam, de a túl rövid féktáv sokkal hosszabbra sikerült és koccantam MISIKJANOS-sal, de hálisten senki sem sérült meg. Utolsó lettem ismét. Akkor eldöntöttem, hogy elkezdek időmérős időket menni és sikerült is. Elértem MISIKJANOS mögé és azt hittem, hogy sokat fogunk csatázni, de „sajnos” az 1-es kanyarban elfékezte magát és el tudtam menni mellette. Ez után indultam el Jiigsaw után és nagyjából 4 körig tartott, míg meg tudtam előzni. Amint megelőztem, bejött a SC újra. Itt egy kicsit bonyolultabb körözgetés következett, mert Isti62 kapott egy kört és az autója is kissé összetört egy hibánál. A vége az lett, hogy az utolsó előtti körben a pálya ¾-nél utolért minket és egy, azaz 1 körünk volt a leintésig. Az első és második helyen mondanom se kell Olcsi2010 és NavyFlipper HUN volt. Tehát a dobogó 3. helyért remek kis csata zajlott. Végül a 4.-5. és 6. helyezett 7 tizedes különbséggel ért be. Mondhatom remek kis verseny volt ez. Remélem lesz még ilyen.

Mondjuk, ha engem kérdeztek, akkor legközelebb Olcsi2010 egy osztállyal lejjebbi autóval jöhet csak. Biztos sokat unatkozott az első futamon. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a megjelenést és a sportszerű versenyt. Találkozunk legközelebb. Az eredmények lentebb olvashatóak…


 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!