FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Audi R8 LMS Cup

Tartalomjegyzék

Audi R8 LMS Cup

Road America Eredmények!

 

 

 

 

 

 

 

 

Road America, a Finálé!

 

Az időmérő rendben lement (kivéve Pedro számára, amiről már a Fórumon olvashattatok) de köszönhetően az állórajtnak, sikerült megint „eladnom” a pole pozíciót. Először Effendi, majd Pityexx is frankón megelőzött. Az első futamot így a 3. helyről kezdhettem, de a rajtot követően sikerült még 2 pozíciót buknom. Aztán sikerült visszakapaszkodnom a jó köröknek köszönhetően, de amíg Kicsin és Effendin is áthámoztam magam, Pityexx nagyon meglógott az élen. Mindhárman nagyon jól és nem utolsósorban gyorsan vezettek, így Pityexxen kívül, akit a végére sem értem utol, hosszú körökön keresztül hajszoltuk egymást.

 

A második futamon a végéről rajtolva megint túl óvatos voltam, így vagy 3-4 kör is eltelt, mire elkezdtem felzárkózni. Néhány incidens miatt ugyancsak időt vesztettem, mert mindenhol az autó épsége volt szem előtt, így mindig óvatosabban fékeztem az előttem haladók mögött, mint hogy bármibe is belekeveredjek. Csak ép autóval lett volna esélyem az élmezőnybe kerülni, de megint több körös csaták alakultak ki először Szkebivel, Kennie-vel, majd Kicsivel, de az első futam kísértetiesen megismétlődni látszott. Azzal a különbséggel, hogy most Effendi lógott meg az élen. Nem is tudtam utolérni, bár ha még egy köröm lett volna… De ugye „ha”-val kezdődő mondatok nincsenek az autósportban, így maradt a második hely.

 

Óriási küzdelem volt még a pontokért és a pozíciókért az összetettben, aminek a futamok közben esélylatolgatással és a pontok kalkulálásával adtak hangot többen. Jó volt hallani, hogy mindenki fair módon, de a legtöbbet akarta, és hozta is ki magából, ezáltal elérve a nagyszerű végeredményt!

 

Gratulálok a két győztesnek, mert nagyon jól versenyeztek, és gratulálok mindenkinek, akik végig küzdötték mind a 4 hétvégét olykor drámai, de legtöbbször szórakoztató és izzasztó csaták közepette.

 

Óvást nem érkezett, az eredmények, egyben a végeredmény érvényesek! Kellemes nyarat Nektek, illetve találkozunk a következő Bajnokságon!  

  

 


 


 


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!