FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Luxury V8 SuperStars

Tartalomjegyzék

Luxury V8 SuperStars

Eredmények

 
 

 

Sziasztok!
 

Újabb SturmNorbi féle QR-en vagyunk túl. laugh

Helyszín a Legendás Indy 500 pálya: 1 x 22 kör

Sajnos azzal kell kezdenem, hogy a várakozásokkal ellentétben, meglehetősen kevesen álltunk rajthoz ezen a szombaton. Bár ez talán betudható annak, hogy eljött a jó idő, valamint első megépítésre eléggé nehezen vezethető autók jöttek össze.

De a rossz szájíz szombatra elmúlt és heten, mint a gonoszok, nekifeszültünk a vasterelgetésnek, harcolva a századokért és a jobb eredményekért.

A rajt a kiírásnak megfelelően felvezető körös repülőrajttal indult, ahol a nagy igyekezetben Norbi a Rajtvonal előtt megelőzött, de lobbyban elintézésre került ezért egyéb szankciók nem voltak.

Az első kanyarban (ahogy előre várható volt) történt kisebb kakaskodás, amitől a 3.-ról az 5. helyen találtam magam, ami a boksz kiállásokig  így is maradt . Verseny közben KennieC folyamatosan küzdött az autójával, főleg hogy nem joyal hanem kormánnyal játszott. Így elég hamar utolértük, és ahogy leköröztem sajnos megforgattam. Elvettem a gázt, hogy visszaengedjem, de sportszerűen jelezte, hogy úgy sem esélyes menjek nyugodtan. Ezúton is köszönöm neki ezt a gesztust, valamint hogy így is hősiesen végigküzdette mind a 22 kört. Én eközben Pityexx-el folytattam ádáz harcot a 3. helyezésért, de folyamatosan sikerült meglógnia előlem miután megközelítettem.

Az utolsó előtti körben ismét KennieC mögött voltunk, és mivel nehezen ment a lekörözés ráestem Pityexx-re.  A célegyenes ráfordítóban osonó pályán megpróbáltam lendületből elfordulni mellettük, de megint csak érintettem Kennie-t, így megint 300 méterre elhúzott Pityi. Már magamban lemondtam a 3. helyről, mikor az utolsó körben valami kavarodás miatt, az utolsó kacskaringós szakaszhoz érve teljesen beértem Pityexxet és a célegyenesre fordítóban sikerült bebújni mellé és megelőzni. A célvonalig magam mögött is tudtam tartani.

 

Összességében a kezdeti kínlódások után teljesen jó, izgalmas és eseménydús verseny kerekedett az egészből. Ide is alkalmazható a közhely, hogy ne ítélj elsőre!!!

Több nevezővel biztosan nagyobb izgalmak lehettek volna. Remélem, a többi versenyeken többen jönnek majd, mivel úgy izgalmas. laugh

 

 

Köszönjük Norbinak az ötletet valamint a pilótáknak a részvételt!

 

Találkozzunk a következőn: D

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!