FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH DTM The Golden Years Champions

Tartalomjegyzék

FRH DTM The
Golden Years
Champions

Silverstone Eredmények / Végeredmény

 

 

 

 

 

Hasonlóan az előző hetekhez, most is csak néhány köröm volt a verseny előtt, hogy változtassak az autóm setupján és kíváncsian vártam, hogy mit fog hozni az időmérő, amit tele lobbival futottunk. Nem kis meglepetésemre pole-t hozott a Q1-ben, de a Q2-őt elfékeztem egy ponton, így csak a harmadik helyről indulhattam. A rajtnál a külső íven fordultam, L4NC3L0T pedig a belsőn. Egymás mellől gyorsítottunk ki és én a Magotts-Becketts kombináció előtt a tükörben már láttam, hogy mögöttem van, de nem volt elég a hely, így mikor én már fékeztem, összeértünk; én hátulról sérültem, ő elölről, de visszanézve versenybalesetnek tűnt az egész.

Ezt követően Lacc az élen autózott, nyomában Dizzie-vel, én pedig vagy 5-6 kör alatt fel tudtam rájuk zárkózni sérült kasztnival. A hangsúly megint azon volt, hogy 1, vagy 2 boksz kiállás lesz és a srácok nem nagyon akarództak még kimenni, így maradt az 1, nem volt mit tenni, mert különben nagyobb lett volna az időveszteség… A gumik viszont annyira elkoptak, hogy a 11-12. köröket már nem tudtam tartani, így vagy 140 méterre lemaradtam tőlük. Közben L4NC3L0T, Olcsi, Bazsi és Ice is nagy csatában voltak mögöttünk, mint nem utolsó sorban a mezőny második fele is. A boxot követően a 17. körben sajnos Laccot ledobta a lájv én pedig már képtelen voltam Dizzie-t utolérni, főleg az utolsó körökre ugyancsak teljesen elkopó gumikon. Voltak még viszont szoros csaták, szóval a leintés pillanatáig nem lazíthatott senki!

Gratula HUNXxDizZeExX-nek a bajnoki címért és gratula Mindenkinek, aki végigtolta velünk az elmúlt egy hónapot ezekkel a DTM-es vasakkal! Ice-nak pedig köszönöm a segítséget mindenért! Találkozunk a következő bajnokságban!


 

_________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Először is engedjétek meg, hogy megköszönjem ezt a pár vasárnapot is mind a csapatnak, mind pedig Olcsinak. Mindvégig remekül szórakoztam, mi több az FRH-s tagságom alatt ez a bajnokság volt számomra a második legeredményesebb. Azért csak a második, mert az utolsó versenyre, ami dupla pontokért ment, felkészületlenül és kialvatlanul érkeztem. Ezen sajnos L4nc3lot barátom remekre szabott setupja sem tudott segíteni. Illetve annyit mégis, hogy egy remek verseny futottam és ami tőlem nem megszokott, hogy konstans köröket menjek, még az is sikerült.
 

A két időmérőn és a futamon is L4nc3lottal álltam nagy csatában, azonban a boxból kijövet ő KennieC elé, míg én KennieC mögé tudtam kijönni. Kenni teljesen szabályosan védekezett és esze ágában sem volt elengedni, hiszen miért is lett volna, ő is versenyezni jött és versenyben is volt a pontokért.
 

Amíg mi csatáztunk egymással, addig L4nc3lot elég rendesen meglépett. Sokáig próbáltam utolérni őt, de reménytelen volt, hiszen minél inkább a határokon autóztam, annál inkább követtem el apróbb hibákat. 

Végül az utolsó 3 körben hulla fáradtan feladtam az üldözést, és inkább biztonsági köröket autóztam.

 

Óvás egy esetben sem érkezett. Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk!! 

 

_________________________________________________________________________________________________________________ 

Végezetül, de nem utolsó sorban nézzétek meg ManualPrince csapattársunk remek fotóit. Köszönjük neki!

 

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!