FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

V8 Supercars Quick Race

Tartalomjegyzék

V8 Supercars

Eredmények

 
 

 

 

 

Sziasztok…
Nagyon örülök, hogy ismét vezethettem lobbit. Különösen, hogy valami új dolgot próbáltam ki, amit én személy szerint még nem alkalmaztam. Itt gondolok a 3 futamosa Quick Race-re valamint arra, hogy variálunk így úgy a rajt pozíciókkal. Amikor átvettem a verseny lebonyolításának „jogát” Crazymantől akkor tudtam, hogy jobban oda kell figyeljek minden kis részletre a rajtoknál.
Mivel 2 gép közül kellett választania mindenkinek így azt is kellett figyelni, hogy mindenki a megadott autóval jöjjön, mert ugye a szabály az szabály. A verseny előtt ugyan nem tájékoztatott Crazy, hogy Fusy0N más autóval jöhet ezért kicsit bosszantott, de igyekeztem ezt úgy megoldani, hogy ne érezzétek és a versenyemre se legyen kihatással.


Szerk.:
Itt jegyezném meg, hogy a továbbiakban senki, de senki ne éljen vissza a nevemmel semmilyen versennyel kapcsolatos dologban!
Fusy0N megkeresett privátban, hogy válthat-e autót nevezés után.
Megkérdeztem Pedro-t, hogy vajon csak kimaradt a kiírásból vagy tényleg lehet. Azt a választ kaptam pár nap múlva, hogy természetesen lehet.
Ezt közöltem Fusy0N-al privátban. 
Azt a választ kaptam Fusy0N-tól, hogy nem cserél autót még sem!
Tehát hangsúlyozom nem volt megbeszélve semmi vele, sőt ellenkezőleg azt a választ kaptam, hogy nem lesz csere.

Amennyiben lett volna csere és azt közli velem bárki a cikk alatt vagy valamilyen módon, hogy módosítja a nevezését, gondolhatjátok, hogy átírom a cikkben és a lobbivezetőnek mindenképpen felhívom rá a figyelmét.

Crazyvel meg van beszélve, meg Crazy megengedte? 4 éve NEM azzal az autóval állítunk be a lobbiba amivel akarunk, hanem amivel neveztünk. Így van???

Nem tudom mi volt a lobbiban, de marhára nem szeretem a szarkeverést. A f@szért kell állandóan a kiskapukat keresni? Ezzel most csak azt értétek el, hogy innentől felejtős, hogy én bármit is privátban beszéljek egyes emberekkel, és bármit megkérdezzek nekik. Ott a nyilvános fórum, lehet kérdezni, válaszolok. Köszönöm.

Crazyman


Amikor elrajtoltunk tudtam, hogy lesz egy kicsi hátrányom a többiekkel szemben, mert ugye ABS és TCS-t is használtam és, ha valami lassítja a pilótán kívül a versenyautót az a segítségek használata. Sajnos a verseny első pár körében voltak laggok amiket SAJNOS Landa generált, így ismét meg kellett kérjem a verseny problémamentes lebonyolítása érdekében, hogy lépjen ki. Nem sokkal később SensationxXx is elhagyta a lobbit önhibáján kívül. A második futamra vissza tudott jönni és lefutotta probléma mentesen a maradék 2 futamot. Próbáltam a maximumot kihozni a versenyekből és talán a második versenyen, amikor kiengedtem picit a koncentrációból akkor hibáztam „ismét” SC alatt elhagytam a pályát 4 kerékkel. Na, onnantól kicsit ráncba kellett szedjem magam, pedig nagyon jó pozícióban voltam. Irány a sor vége. Amikor kiment a SC akkor tudtam, hogy úgy kell előre jönnöm, hogy gyorsan és kíméletesen. Ezt így is igyekeztem megoldani. Jöttem előre, de csak pár helyet tudtam előre jönni, mert nagy falatoknak bizonyultak páran és elment az a pár kör ami a verseny végéig volt még hátra. A harmadik versenyen számomra előkelő pozícióból vághattam neki, de hamar felértek azok a pilóták, akik hát, hogy is fogalmazzak!? „UFÓK” akik mindig elöl vannak. Mindegy. Már az elején viccelődtem, hogy nekem a 3. hely az ami reális lenne a 2 ufó mögött, de volt még egy pilóta aki a „munkatársam is egyben” CoolG84 aki meglepett, mert azt nem akartam, hogy ő megelőzzön. MEGTETTE. Ezután nagyon nem kellett tartanom igazán senkitől, mert fel tudtam venni egy olyan ritmust, amit zavartalanul autóztam és csak haza kellett hoznom az autót. A versenyek voltaképpen nagyon jól sikerültek, élveztem őket. Még többet.

Óvás a versenyt követő napon nem érkezett így az, eredmények hivatalosak és mindenkinek gratulálok. Találkozunk legközelebb
Üdv.: X Kicsi X
 

   

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!