FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Azok a 80-as 90-es évek...2/2

Tartalomjegyzék

Azok a 80-as 90-es évek.../2

Újra a Régi!

Hockenheim Ring eredmények / Végeredmény!

 

 

 

Lezárult a 4 héten keresztöl zajló 2. retrobajnokság is, remélem mindenki jól érezte magát. Sajnos a microsoft és az ő sajátos kapcsolódási problémája ismét sokakkal kibabrált, így a verseny vége felé 1-2 fővel megfogyatkozva, de lefutottuk a köröket. A zárótáblázatban láthatjátok az eredményeket és a bajnokság végleges állását. Sorsolásra is sort kerítek és ahogy mondtam, aki nevezett és legalább egy futamon indult, az belekerül a virtuális kalapba. Nyereményt még nem árulnám el, de az előzőhöz méltóan ismét szeretnék valami szokatlannal kirukkolni. Köszönöm,hogy itt voltatok,hogy hétről-hétre küzdöttetek fair-play módjára, valamint köszönettel tartozok Icesanyinak a versenyek lebonyolításáért, a versenykiírásért és úgy alles zusammen :)
A következő versenyen való találkozásig....

Sziasztok!

@lacamester

 

Az utolsó, Hockenheim-i futam méltó befejezés volt, ennek a remek bajnokságnak. A csatákból, és a sajnos a balesetekből is kijutott rendesen. Ennek köszönhetően két óvás érkezett. Az egyiket Lacamester nyújtotta be saját maga ellen. Idézem:

"Saját magam ellen nyújtanék be óvást, ugyanis az első egyenes végén túlságosan is rövidet fékeztem és belecsúsztam MisikJani-ba, ezzel összetörve őt hátulról. Úgy gondolom, hogy egy-két helyezéstől elesett miattam, mert utána már csak csúszkált a tapadásveszteség miatt. Kérném a kivizsgálást." 

 

 
 

Az esetet kivizsgáltam, és valóban vezetői hiba okozta a balesetet, Lacamestert figyelmeztetésben részesítem.

 

A másik óvást Mazso nyújtotta be, velem (IceSanyi) val szemben. Idézem:

2. futam 2. körében hátulról telibe trafált. Kérném szépen az eset kivizsgálását. 

 

 
 

A szabályoknak megfelelően az óvás kivizsgálását átadtam egy másik versenybírónak, HawkStorn-nak aki a következő döntést hozta:

A videó alapján az látszik, hogy bár IceSanyi satufékkel csúszik, de a két autó nem ér egymáshoz. Viszont hallani, hogy történik egy koccanás, amit én mindenképp a "Bora effektus"-nak tudok be. Tehát IceSanyi igyekezett elkerülni a koccanást és nem is értek egymáshoz Mazsoval, de a rendszer mégis csattanásnak vette. Ezennel figyelemben részesítem a Turn10-t, nem megfelelő renderelés, grafikai megjelenítés miatt!!

Az eredmények érvényesek, Mindenkinek gratulálunk, és egyúttal szeretném megköszönni Lacának ezt a remek bajnokságot. Sokunk nevében mondhatom, hogy egy újabb remek névjegyet hagyott maga után.

 

    

 

Manualprince Csapattársunk ismét készített, pár zseniális képet. Köszönjük neki! 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!