FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Old Dtm quick Race 2013

Tartalomjegyzék

OLD DTM

Quick Race

Eredmények!

 

HawkStorne

Az eredmények láttán nyilvánvaló, hogy az első két helyen szinte végig centikre autóztunk egymástól Fusy0N-nel. Bár én indultam a pole pozícióból, de Fusy0N hamar átvette a vezetést és hiába gyakoroltam rá a nyomást folyamatosan, visszaelőzni nem tudtam. Aztán a verseny második felében bejött a Safety Car, ami több körön keresztül bent is volt, mivel a pozíciójukat visszavevő pilótáknak beletelt néhány körbe, míg újra felértek a mezőnyre. Az újraindítást követően viszont sikerült visszaszereznem az első helyet és azt meg is tudtam őrizni, de ettől független Fusyon végig próbált visszatámadni. (Sajnos a Safety Car alatt több pilótát is ledobott a lájv, olyannyira, hogy IceSanyi, mint lobbivezető vissza sem tudott csatlakozni, így a lobbit Csobad kolléga kapta meg, a második futamot pedig én vezényeltem le.)

A második futam rajtja kevésbé alakult zökkenőmentesen, mint az első. Több pilóta is „összeakadt”, ennek eredményeképp a mezőny sorrendje rendesen felborult. Aztán a 2. körben többen is összetörtek egy balesetben, ami miatt újabb 2 kör telt a Safety Car mögött. Épp hogy csak újraindultunk, amikor én próbálva Kicsit támadni, a hosszú egyenes végén bementem mellé, de Lemur sajna elnézte a féktávot és belémrongyolt hátulról. Így jött a második Safety Car… Ezt követően James - Fusy0N - Csobad - Kicsi volt a sorrend elől, én pedig a boxutca látogatásomnak köszönhetően kezdhettem meg a felzárkózást leghátulról. Ez a futam végéig nagyjából sikerült is. Bár Fusy0N-t utolérni ekkor már lehetetlen volt, de a 3. hely biztosnak tűnt. Az utolsó körben viszont James egy kanyarban picivel tovább csúszott, mint kellett volna, így át tudtam venni a második helyet, ahol is be tudtam fejezni a versenyt.

Szokás szerint megint annyira kellett koncentrálnom mindkét futamon, hogy néhány megjegyzést/beszélgetést leszámítva nem igazán tudtam lekövetni, hogy a többiek milyen versenyt futottak, de ettől független úgy gondolom, mindenki jól érezte magát.

Gratulálok Mindenkinek az elért eredményekhez!

@HawkStorne


IceSanyi

Rettentően sajnálom, hogy ilyen remek verseny után nem tudok a szokásos élménybeszámolóval szolgálni. Számomra a verseny a 13. körig tartott. Ezt a pár kört nagyon élveztem, és bár az autót is csak ránézésre választottam, abban sem kellett csalódnom. Végig Sumák-al küzdöttünk, mert mindketten a Fusy0N féle alap autóval álltunk rajthoz, ezért mind a 13 körön keresztül, olyan volt mintha kötélen toltam volna. (mert ugye én voltam a gyorsabb) hehe.

A 13. körben beálltunk a safety car mögé, azonban számomra itt vége is szakadt a versenynek. A 17. körben mikor kiment az SC 5 versenyzőt ledobott a live. Jómagam, Kicsivel kettesben maradtunk egy lobbiban. Utána természetesen még több ízben is próbáltam visszacsatlakozni hozzátok, de ez nem sikerült. Én hallottalak titeket, azonban ti engem nem. Ekkor jó ötletnek tűnt újra indítani a boxot. Ezt meg is tettem, és annyit értem el vele, hogy utána már live-om se volt.

Köszönöm Hawk-nak a lobbi vezetést és a rendkívül szép táblázatot, továbbá itt is szeretném megköszöni Fusy0N-nek és minden verseny, vagy bajnokság kiírójának, hogy az ötleteikkel segítenek életben tartani az FM4-et.

 

Az eredmények érvényesek mindenkinek Gratulálunk!


 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!