FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 4 RWD Forever

Tartalomjegyzék

RWD Forever

Suzuka eredmények

 

 


 

 

 

Sziasztok!

Sikeresen lefutottuk eme bajnokság záró futamát Suzukában!

Jómagam náthásan, torokfájással vágtam neki a megmérettetésnek, ami rányomta bélyegét az egész versenyemre. Már az időmérőn sem sikerült a tökéletes koncentráció és 5 tizeddel bőven elmaradtam a teszteken futott időmtől. Viszont a többiek sem voltak igazán toppon, ezért végül is sikerült második helyen várnom a rajtceremóniát.

Az első futamon szépen elrajtoltunk és kisebb kontaktokon kívül semmi incidens nem történt. Viszont a rajt utáni első kanyarban az első helyért való csatározásnak következményeképpen Robi is és én is lecsúsztunk a pályáról. Ezt Corrupted ki is használta, én Robit hajszoltam a második helyért, de csak egyszer sikerült megelőznöm egy hibáját kihasználva, de csak fél körig élvezhettem az elsőséget, mert a fogyó autóval nem tudtam magam mögött tartani. Az utolsó körben annyira elfogyott az autó hogy Pityexx is megelőzött. Így tényleg csak az utolsó futam döntött a bajnokság véső dobogójáról.

A második fordított rajtrácsos futam már a rajt utáni pillanatokban eldőlni látszott!

Azzal kezdődött, hogy sikerült 2-esben elrajtolnom, amivel rögtön az utolsó helyre estem vissza.

Aztán félve az incidensektől, nem mertem csatározni az első kanyarokban, de így is belekeveredtem egy 4 autós balesetbe, ami teljesen összetörte az autómat. A versenybírák a pályára küldték a Safety Cart, így a törött autókat bevihettük a boxba kis kozmetikázásra.

Itt jegyezném meg a versenytársaknak, hogy ha ONLINE futamon vesznek részt, vegyék a fáradtságot az OVÁSZ elolvasására és értelmezésére!

A Safety Car távozása után újrakezdődött a hajsza, de a sérült autók közötti különbség hamar kirajzolódott és az első 4 helyen légüres térben autóztak a versenyzők, csak az 5-6-7. helyen volt folyamatos csatározás a verseny végéig.

A 8. körben az autóm hűtővize elfolyt, így feladni kényszerültem a versenyt, ezért a boxutca utáni aszfaltozott területen leparkoltam az autóm, ami az utolsó körben okozott némi kalamajkát, mert visszagurult a pályára, amibe Sepsi Kobra és Isti is belerohant, ezért  megszakították a futamot. Ezáltal az utolsó kör előtti állás a mérvadó Sepsi Kobra, Isti és Grim sorrendben!

Köszönöm mindenkinek a részvételt!

Óvás nem érkezett, ezért az eredmények véglegesek!

Várunk mindenkit szeretettel az utolsó FM4 es bajnokságunkra, ami egy DTM alap autókkal futott, most kivételesen 5 fordulós bajnokság lesz.

  

 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!