FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza5 VW Scirocco QR

Tartalomjegyzék

VW Scirocco

Quick race 

EREDMÉNYEK!

 



 

 

 

"A" lobbi

A 7végén lefutottuk a Scirocco Cupa Quick Race verzióját. Abban a remek megtiszteltetésben lehetett részem, hogy Főni mellé betársulva vezettem a versenyeket.
Az "A" jelű lobbit kaptam, aminek igen is van hatása"legalábbis nálam", mert kevés gyakorlás után is sikerült olyan időt mennem, hogy ott is maradhassak az időm alapján és nem azért, mert Lobbivezető vagyok.

Mindegy is. Az időmérő gond nélkül lezajlott, ami után Főnivel egyeztettük az időket. Ezek alapján szétosztottuk a jelentkezőket és elkezdődtek a futamok.
Az első futam jól lezajlott, folyamatos csatákkal és kisebb hibákkal.
A második futam is gond nélkül kezdődött, de aztán egy figyelmetlenségi hiba miatt összetört engem Supermoto a box utca utáni ragadós kijáratnál.
Ennek köszönhetően a kört sérült autóval kellett teljesítenünk (Supermotoval) és a kör végén újra boxba menni.
Supermoto szerintem kihívást talált magának, és amikor kijöttünk a boxból úgy ment a többiek után, mintha az élete múlott volna rajta.
Nem is lehetett volna máshogy észrevenni, minthogy megfutotta a versenyeken és időmérőn mért leggyorsabb kört, ami 1:36,9** lett. Ezután is zajlottak a csaták és harcok.
Megemlíteném, hogy a futam végén Supermoto megelőzte még Lipiboxot, annyira tolta.
A futamok remeknek bizonyultak és élvezhető is volt. Köszönjük Csobadnak az ötletet és várjuk a bajnokságot...

"B" lobbi

Nagyon örülünk, hogy ennyien neveztetek és összejött a két lobbi. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy sikerült egy nagyon jó autót összeraknia CSOBADnak, és remek verseny volt mindkét lobbiban.

Voltak új versenyzők, akik első online versenyükön vettek részt és nem kevés tapasztalatot gyűjtöttek. BudapestButcher számára kiderült mekkora jelentősége van a pontos kuplungolásnak szimuláció módban. Mondjuk ez nem kevés bokszkiállásába került, de a következő futamon már biztos jobban fog menni.
Norba papa pedig a kuplungos váltás előnyét tapasztalta meg a saját bőrén. Automata váltóval hiába dolgozta le kanyarokban a köztünk lévő távolságot, az egyenesekben mindig újra előnyt szereztem. Gyanítom, hogy a következő versenyen már nem tudom magam mögött tartani, mert Ő is gyakorolni fogja a kuplungos váltást és sokkal jobb időket fut majd.

Ráadásul a második futamon, a fordított rajtnak köszönhetően Norba élte első FRH-s repülőrajtján csont nélkül elrajtoltatta a mezőnyt.
Izgalmas csaták voltak mindkét futamon elől és hátul is. KennieC-t üldöztem egy darabig, de fokozatosan elszakadt tőlem, plusz ehhez rátettem még egy lapáttal a sikánnál történő kicsúszásommal.

Pedro is szépen bekúszott elém és a futam második felében ment az adok-kapok kettőnk közt. Hol én hibáztam hol Ő. A nagy harcnak az lett a vége, hogy a célegyenesre Ő fordult rá elsőként és behúzta a jól megérdemelt 5. helyet. Ilyen estekben, amikor a másik lökhárítóján érsz célba, kivétel nélkül mindenki azt kívánja, hogy bárcsak lett volna még vagy 5 kör. Legalábbis a hátsó versenyző mindenképpen, a védekező fél már nem biztos, hehe
SturmNorbinak a motorja füstölt el a célegyenes végén, voltak apróbb balesetek. Lemurnál az első futamon ment el az internet, Norba papának pedig a második futamon, ezért mindkettőjük eredménye *DNF (Díj nem fizetés).
Gratulálok mindenkinek az eredményekhez! Zsozsa gyönyörűen behúzta mindkét futamon a dobogó 3. fokát.
Ne felejtsétek, hogy vasárnap kerül címlapra a VW Scirocco bajnokság, ahova szintén szeretnénk két lobbit indítani! Figyeljétek majd a kiírást és időben adjátok le a nevezést.
*Did Not Finish (Nem ért célba) 

 Óvás nem érkezett, a futameredmények véglegesek.

      

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!