FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 6 Nascar Quick Race

Nascar Quick Race
 

 

 

 

 

 

 

 

Daytona International Seedway (Amerika) Tri-Oval Circuit 50 kör

 

 

Verseny időpontja 2016.06.11.-én  (Szombaton) 1830 

Időmérő: 5 kör szimulációs törés (Szellemautó)

Verseny

1 Futam 50 kör, felvezetőkör utáni gördülőrajt az időmérő alapján. 3 kötelező boxkiállás van!

 

 

 



Kötelező tuning: Alap Nascar autók nincs tuning csak a pilóta és az ellenfelek. 

 

 

Kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám, valamint a támogatóink logójának használata! A kötelezőkön kívül bármely más támogatónk lógóját szabadon lehet használni! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra!

A matricák letöltéséhez a keresőbe írjátok be, hogy FRH - Videós segítség itt: 

 

Az OVÁSZ szerint.

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékosazonosító) és az autómárka megadásával lehet!  A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 16 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!

A versenyen három gyártó képviselteti magát. Úgy mint Ford, Chevrolet, Toyota. Minden gyártótól 6-autóval lehet nevezni. PL: IceSanyi Ford 6/1 - Lemur38 Ford 6/2 stb... A nevezést csak az autóval együtt fogadjuk el! Autóváltás nincs! Ha elfogytak az autók újranyitjuk őket, vagyis a 19. nevezőtől újra 3x6 autó áll a rendelkezésetekre. 

Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!

 A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!
Amennyiben Moderate vagy Strict, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata (OVÁSZ) érvényes a teljes Quick Race alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

  Gamertag Autó
1. FRH Crazyman / lobbivezető Chevrolet
2. Big Zoli88 HUN Chevrolet
3. Peter0204 Chevrolet
4. FRH Sensation FORD
5. FRH Jani Toyota
6. CoolG84 FORD
7. SturmNorbert Toyota
8.    
9.    
10.    
11.    
12.    
13.    
14.    
15.    
16.    
+    
+    
+    
+    

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!