FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Hardcore quick race

Tartalomjegyzék

HardCore Quick Race

EREDMÉNYEK!

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Mint az tudjátok szombaton Lemur38 csapattársunk gondozásában megrendezésre került az első "Harcore Quick Race".

Bár sajnos elég kevesen voltunk, mégis bátran mondhatom mindenki nevében, hogy ismét egy remek szombat estét töltöttünk együtt. A lobbiban, és a versenyen is nagyon jó volt a hangulat. Míg a lobbiban rengeteget röhögtünk addig a versenyeken egyre nagyobb lett a csend.

Mindenki feszegette a határokat, számolta a táblákat, és figyelte a másik féklámpáját. Ennek köszönhetően a versenyek során elég gyorsan változott a sorrend. Jó volt látni a nagyokat is hibázni, ahogy körről körre egyre beljebb engedték az autót féktávon míg egyszer csak "túl tolták" :) Ilyenkor az olyan kis halak is mint amilyen én vagyok, vérszemet kaptak, és ahogy az lenni szokott tövig tapostuk a második gázpedált is. Aminek meg is lett az eredménye. Sajnos nem mindig úgy ahogy szerettük volna. Hehe!

Fusy0n elmélete is beigazolódni látszik, miszerint a sok ráfutásos baleset a nagyrészt vonal használatának tudható be. Itt minden segítség ki volt kapcsolva, és én nem tudok róla, hogy lett volna bármilyen ráfutásos baleset. Mivel mindenki a másik féklámpáját bűvölte, ahhoz igazodott, és nem az autója alatt feltűnő "piros" vonalhoz.

Egy új versenyzőt is köszönthetünk a csapatban, JoccWRX személyében. Egy igazi FRH versenyző ő is aki ismeri a "Fair Play-t" és nem szégyell elnézést kérni, ha bakizik. Sajnos a technika ördöge nem engedte, hogy befejezze a versenyt amit nagyon sajnálunk!

Azoknak akik szerettek volna eljönni a versenyre de egyéb ügyes-bajos dolguk miatt ki kellett, hogy hagyják, jó hírrel szolgálhatok. Lesz folytatás!!! Lemur38 már hegeszti az autókat, és egy szinttel feljebb lépünk!

A verseny után egy óvás sem érkezett! Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk, és köszönjük a versenyt!

________________________________

 

  

 
 
 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!