FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza5 Controller GTE Pro

Tartalomjegyzék

Forza5

GTE Pro
Quick Race

 


 

 

 

 

 

Savaztok!

Szombaton rajthoz álltunk, hogy ismét próbára tegyük magunkat két igazán hosszú futamon Le Mans-on. A GTE autók vezetését, nemcsak a kipörgésgátló használatának tíltása, de a kötelező cockpit nézet is nehezítette. Köszönöm mindenkinek, akik ezen feltételek mellett bevállaták, és megjelentek a rajtrácson!

Agyaltunk előtte a staffal, hogy milyen korlátozások engedjünk, de végül úgy döntöttünk, ahogy KennieC beküldte úgy kerül kiírásra. Így volt élvezetes, és ide valóban nem volt elég beesni futam előt, hanem elkelt némi gyakorlás. Mindegyik autó elég vad, de finom gázadásal és óvatos knyarmozdulatokkal elég gyors köröket lehet megtenni, csak figyelni kell.

Picivel több csata lett volna, amennyiben tele lobbival indulunk, mert 10 főnél még szellős marad a mezőny ekkora pályán. Voltak szép számmal megpördülések, előzések, csaták. Hawk az Astonnal keményen CoolG (Ferrari) sarkában volt végig. Az egyenesekben meglépett a Ferrari, de a kanyarokban mindig megfordult a helyzet és ráesett az Aston.

A mezőny végén/közepén is voltak csaták. Az egyik érdekes mozzanatról készítettem egy fotót is. KennieC-vel csatáztam, szorosan a nyomomban volt. Az egyenes végi jobbosban picit elfékeztem és nem sikerült szűken befordulni, ezért sikerült bebújnia Kennie-nek a belső ívre. Éppen egymásra figyeltünk, hogy elférjünk egymás mellett, mikor Coolg is megérkezett és a másodpercek töredéke alatt Ő is bebújt még harmadiknak. Nem kicsit meglepődtünk ezen, egyáltalán nem számított rá egyikünk sem, hogy bevállalja CoolG. Egyszerre hárman fordultunk el abban a kanyarban, és kigyorsításkor megfordult a kocka. CoolG, KennieC és jómagam (FRH Crazyman) lett a sorrend a kanyar után.

Második futamon - annak is a második felében - 7 körön keresztül üldöztem jiigsaw-ot. Keményen állta a sarat és nem tudtam rákényszeríteni nagyobb hibára, hogy aztán megelőzzem. Kemény volt, mint a kád széle, megizzasztott és sajnos a futam leintéséig sem tudtam megelőzni.

 

 

   

Óvás nem érkezett, az eredmények érvényesek! Gratula mindenkinek!

   

 

Gratulálunk a nyerteseknek! Hamarosan keresni fogom őket privátban!

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!