FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza5 Astra Cup 2

Tartalomjegyzék

Astra Cup 2

Yas Marina eredmények
 

 

 

 

 

 

Astra Kupa, 4. hétvége.

Elérkeztünk a bajnokság végéhez (bár már közel 2 hete történt) és bár kevesen voltunk, mégis izgalmas volt mindhárom végső futam.

Röviden és tömören, csak néhány nevet kiemelve, az elsőn Lipi alkotott maradandót; a másodikon L4NC3L0T és Mazso; a harmadikon pedig James – és mindezeket jó értelemben mondom. De természetesen a többiek is szépen harcoltak, hogy egymást és magukat szórakoztassák, illetve a legvégén a dupla pontoknak köszönhetően minél jobb helyezést érjenek el a tabellán. Volt sok szép előzési manőver és persze néhány kocc is, de jól éreztük magunkat a finálén!

Gratulálok Mindenkinek! Az eredmények, mely egyben a végeredmény is, érvényesek!

 


 

A "B" lobbiban is remekül szórakoztunk a finálén. Akik nem tudtak eljönni azok bánhatják, mert sokunk nevében szólhatok mikor azt mondom, hogy a sorozat legizgalmasabb versenye volt. Nem is annyira azért mert dupla pontokért mentünk, hanem mert hatalmas csaták voltak végig.

A jó hangulat, és az izgalmas verseny egyik főszereplője Suxyyy csapattársunk volt. Suxyyyval jómagam először versenyeztem, de az felejthetetlen volt! Szegényt az első futamon ütöttük vertük, mire megtudtuk, hogy ABS-t használ,és be tudtuk lőni a féktávot. hehe.

Az első futamon tényleg kijutott neki a test-test elleni harcokból, és rendszerint rosszul jött ki belőle. Azonban az égiek igazságot szolgáltattak.
A játéknak köszönhetően többen mikor kimentek a kötelező boxkiállást letölteni, nem állt meg az autójuk, csak simán áthajtott a boxon. Az egyik ezek közül Suxyyy volt. Így amit a kocogtatással elvettünk tőle azt az égiek visszaadták neki. 

Olyannyira, hogy az utolsó pillanatban sikerült megnyernie a az első futamot. Szó szerint célfotó kellett volna, ha a gép nem rendezi automatikusan a beérkezést sorrendbe. Kettőnk közt a különbség 0,046 századmásodperc volt amikor átléptük a célvonalat.

Szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, és Voalának a versenyötletet. Az eredmények érvényesek, mindenkinek gratulálunk!

            

 


 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!