Kormány - cockpit

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Kormány - cockpit

Coronel versenyülése

Coronel versenyülése

Saját versenyülést tervezett Tom Coronel. Na nem a ROAL BMW-be, azt inkább a szakavatott specialistákra bízza, hanem a szimulátorozáshoz.

 

 

 

Saját versenyülést tervezett Tom Coronel. Na nem a ROAL BMW-be, azt inkább a szakavatott specialistákra bízza, hanem a szimulátorozáshoz. A számítógépes autóversenyzés továbbra is nagyon népszerű világszerte, főleg mióta egyre többször fordul elő, hogy egy tehetséges szimulátorost egyszer csak “felfedeznek”. Gondoljunk csak Michelisz Norbira vagy Lucas Ordonezre. Egy jó kormány és egy megfelelő méretű monitor mellett sokat dob a virtuális élményen, ha az ember egy valódi versenyülésben tolhatja. Coronel mondjuk nem tervez tömegtermelést, inkább egy exkluzív darabnak szánja a művet.

“Tegnap este megterveztem a saját FIA WTCC ROAL Motorsport BMW szimulátor ülésemet. Tíz hét múlva érkezik, és 200 exkluzív darab készül belőle. Sötétkék lesz, néhány szép részlettel a BMW-mről. Speciális a dizájn, de részletek még nem mondhatok. Mindennel lehet majd használni, jöhet az Xbox, a Playstation és a PC is. Alig várom, hogy készen legyen az első darab, és versenyezhessek egy kicsit ellenetek” - írja Coronel a neten.

A holland pilóta idén is a ROAL Motorsportnál versenyez majd egy BMW 320 TC-vel, csapattársa pedig a hongkongi Darryl O’Young lesz.

Fotó: WTCC Media, Tom Coronel
Forrás: http://worldtouringcars.com

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!