Forza 5 Hírek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 5 - Új pálya/3

Forza Motorsport 5

Egy kis útmutató... 

 


 

 

 

A tavasz közeledtével, megtört a jég a Turn10 háza táján. A Forza rajongók nagy örömére kiadták az első, pályát tartalmazó DLC-jüket. Mi több, ezt megkoronázták egy kifejezetten a pálya nevét viselő autó csomaggal is. Név szerint a " Road America Booster Pack "-al. HawkStorne mindent eldobott, annak érdekében, hogy Magyarországon először nálunk olvashassátok a teljes cikket magyar nyelven. Köszönjük neki!

 

 

Forza Fanok, figyelem!

Az első letölthető pálya megérkezett a Forza Motorsport 5-höz: itt van Road America! A mai update-tel a világ egyik legjobb pályáján versenyezhetsz, ha van már FM 5-öd, vagy minél előbb beszerzel egyet. A pálya legendásan híres a hosszú egyeneseiről és a mindenféle variációban létező kanyarjairól, és mindezt lenyűgözően szép módon adja vissza az Xbox One.

A csomag tartalmazza a Road America pályát a maga 4 mérföldes, 14 kanyaros valójában. Viszont most először a Forza Motorsportban további alternatív pályaszakaszok is rendelkezésre fognak állni, ahol a játékosok tesztelhetik saját és az ellenfelek tudását is. Továbbá a pálya bele lett integrálva a Karrier módba is, legyen az a fő karrier esemény, vagy akár bónusz esemény. A csomag megjelenésével egyidőben Rivális módban, illetve Multiplayer lobbikban is választhatóvá válik a pálya.
 

Road America egyike Észak-Amerika egyik legidősebb és legkiválóbb pályáinak, mely Elkhart Lake-hez közel fekszik, Wisconsin állam szívében. Laguna Seca-hoz hasonlóan, Road America is abban az időben lett létrehozva, mikor az utcai versenyzések már kezdtek túl veszélyessé válni, így a különböző verseny szervezetek és a kormány nyomására kevesebb, mint 5 hónap alatt felhúzták a pályát. Hivatalosan 1955-ben nyitotta meg kapuit és az első versenyt a legendásan híres Phil Hill nyerte egy Ferrari Monza volánja mögött, idegtépő utolsó kört futva a nem kevésbé híres Sherwood Johnston-nal, aki egy Jaguar D-type-ot vezetett.

A már korábban említett eredeti 4 mérföldes vonalvezetés mellett további alternatív pályaszakaszokon is lehet versenyt teljesíteni (ahol egyébként a modern AMA versenyek is futnak), ám az 1992-es felújítást követően is megtartották a jellegzetes szintkülönbségeket és az éles kanyarokat is. Különös tekintettel a 6-os kanyarra, ahol egy kisseb dombra felérvén, a „Corvette híd” alatt kell balra kanyarodni, de a szintkülönbség és az ív miatt szinte beláthatatlan az egész, így az itt történő előzési szituációk szinte mindig félelmetesek. Road America sok különböző versenyszériának ad otthont, beleértve a Trans-American szériát is, lehetőséget adva számtalan autó- és motorversenyzőnek, hogy megmérettessék magukat ezen a különleges versenypályán.

A pályacsomaggal egy időben szintén megjelenik a Road America Booster Pack, ami 5 autót fog tartalmazni, melyek a következők: 2006 #2 Audi Sport North America R8, 1995 Chevrolet Corvette ZR-1, 1968 Ferrari 365 GTB/4, 1971 Ford Mustang Mach 1, és a 2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series. Ez az 5-autós csomag nem fog külön összegbe kerülni a Car Pass tulajdonosoknak. Mint bónusz csomag, ugyanúgy automatikusan hozzáadódik a már korábban „előrendelt” 6 havi autócsomaghoz, amit 2014 májusáig havi szinten kapnak a Car Pass tulajok.

 

HawkStorne:

"A sajtó eddig szűkszavúan fogalmazott az autócsomag letölthetőségével kapcsolatban. Mivel eddig csak a Car Pass tulajdonosokat említették, így bővebb információkra várva, hamarosan kiegészítjük a cikket, bízván benne, hogy egy "jelképes összegért" minden Forza 5 tulajdonos számára elérhetővé teszik!"

Frissítés!
A Road America Booster Pack a Car Pass tulajdonosok számára teljesen ingyenesen elérhető DLC tartalom lesz, de természetesen azok számára is elérhető lesz, akik nem rendelkeznek Car Pass-szal. Vagy egyenként tudják megvásárolni az 5 autót az Xbox One Store-on keresztül, vagy csomagban mindösszesen 3.99 fontért

 

 


 

 

 

 

 
 
 
 
 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!