A CSAPAT

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

A CSAPAT

Szülinap

FRH 2.Szülinap

"Nem kétséges mikor vette kezdetét az autóversenyzés,

az nap amikor megépült a világon a második autó"

Richard "The King" Petty

 

Összesen 2 blog, 5895 blog hozzászólás, Facebook oldal 205 követővel, weblap 207 regisztrált felhasználóval, 100 Klubtag, 59 rajtszámos versenyző, 176 cikk, (csak a Forza4 Hírek-ket 8000-szer néztétek meg), 4 csapat videó, 107 Köridő futam, 130 Online futam, 32 Drift futam, és számtalan nyeremény a bajnokságokon,... Számokban így lehetne összefoglalni az elmúlt 2 évünket. Szeretném megköszönni nektek az elmúlt éveket, remélem még jó pár évet együtt tudunk tölteni!

A cél az volt, hogy olyan közösséget/csapatot hozzunk össze, amire hazai szinten nem találhattok példát. Ez a réteg kis hazánk Forza rajongóiból áll, és egy oldal ami csak nekik szól. Szerintünk ezt sikerült is megvalósítani, és egyre többen vélekedtek úgy, hogy megéri csatlakozni a csapathoz, megéri velünk versenyezni.

Pörgessük kicsit vissza az idő kerekét.

Anno megunva a GT5 megjelenésének halogatását, platformot váltottam. Megismerkedtem a Forzával és nagyon vártam a Forza3 megjelenését.

2009.10.08.

Rátaláltam Eddie blogjára, ahol a megjelenő demo-ra rögtönzött egy kis versenyt. Ekkor kerestem meg a Köridős terveimmel.

2009.10.28.

Összebarátkoztunk és közös erővel elindítottuk Eddie blogjában az első Köridő futamot.

Ami egyből nagy sikert aratott pár játékos talpa alatt. Magát az alap koncepciót a több éves gt5.ballor.hu oldalon való GT4 versenyzésemből jött. Ott is nagy sikere volt ennek a verseny fajtának és láttam, hogy Forzára senki nem csinál hasonlót.

Ahogy teltek a hetek kezdett kialakulni az egész. Megszavaztuk a MotoGP pontozási rendszert. Átlagosan 10-15 versenyző volt a futamokon. Volt egy kiváló mérnökünk Heihachi”, akinek az írása alapján sokan szöszmötöltek autóik beállításán. (cikk) Ekkor még bőven születtek Top idők, mivel kevesen tolták a játékot.

2009.12.24.

Az első közös karácsonya a kis közösségnek. Vajon hány olyan név szerepel a képen aki még most is itt van?

Átléptünk a 2010-es évbe és lendületlenül nyomtuk tovább a versenyeket, annak ellenére, hogy mindig volt valaki, akinek nem tetszett valami és dobálta a sarat.

 

 

 

Próbáltam néha feldobni a versenyeket és eredménytáblákat készítettem, amolyan hangulat fokozóként. Nyeremények ekkor még különböző tuningolt autók voltak, amit egy – egy versenyző ajánlott fel.

Egy emlékezetes nap..

2010.02.26.

Eddie személyes okok miatt kiszállt a rendezői székből. Átköltözött a csapat az én blogomba. A további működésben Gulyopapa segédkezett, köszönöm neki.

Új versenyzőként üdvözölhettük köztünk RetekMestert. Aki megtisztelt minket a részvételével és kezdetét vette a PRH-s kapcsolatunk. Ekkor vettem Gold tagságot, így megoldódott minden és magam erejéből, innentől kezdve egyedül toltam tovább a szekeret.

2010.04.

 

 

Meduzah elkészítette az első csapatlogót! Pompás lett és büszkén kezdtük viselni az autókon a játékban.

 

 

2010.07.

Első PRH-s autókkal tarkított Bajnokságunk. Ami a többségnél sikert aratott, természetesen volt aki nem díjazta. Mindig is nehéz volt (sőt lehetetlen) olyan Bajnokságot kiírni ami mindenkinek megfelelt. A nyertesek egyedi limitált példányokat kaptak saját névvel ellátva a PRH-tól.

2010.08.

A blogba felkerült sokak örömére a Luxfunk online rádió. Ami a weblap indulásakor is itt volt. Majd levettem kiváncsiságból, ezzel is tesztelve kinek fog hiányozni. Senki nem kiabált, hogy hova lett, ezért…

 

 

 

Ebben a hónapban (egy kedves rokonom tanácsának köszönhetően) megnyitottam a bloghoz kapcsolódó Facebook oldalt. Ekkor elindult valami egy másik irányba is. Láttam, hogy igény van a fácsebúkon is az oldalra, lassan, de jöttek az emberek. Fejben elterveztem, hogy készítek egy weblapot ennek az egésznek. Természetesen egyedül nem tudtam volna megcsinálni a hozzá nem értésem miatt. Mindent elintéztem (tárhely, domain név) és csak pislogtam, mint lufi árús a nyílzáporban, mikor megláttam külső cégek mennyiért készítenek egy weblapot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010.09.

 

 

Az első olyan Bajnokságunk amin komolyabb nyereményeket kaptak a dobogósok Gala jóvoltából. Természetesen Michelisz ajándékokat.

Egyre többen lettünk, és ismét felvetődött a pontozás kérdése. Szavazással az a pontozás nyert ami most is van a Köridő futamainkon.

 

 

 

 

2010.10.28.

Egy éves a Köridő Bajnokság. Indítottam egy szülinapi Bajnokságot aminek  a fődíja egy Crazy Cockpit volt. Sorsoltam volna a futamon részvevők között. Egy feltétele volt. A követők számának duplázása a csapat fácsebúk oldalán, egy hét alatt. A követők száma akkor 35 volt, ezt kellett volna feltornázni 70-re. Sajnos nem sikerült nekik, pedig szívesen dolgoztam volna. számoltam ezzel a lehetőséggel is és kitaláltam egy vigasz ajándékot. A résztvevők közt kisorsoltam egy egyedi rendszámtáblát.

 

A szerencsés nyertes hGabesz lett. Ekkor a 15. Bajnokságnál tartottunk.

2010.11.24.

A PRH tuning csapat elkészült a nekünk szánt autóval. Ami Michelisz akkori versenyautója lett. RetekMester egyúttal bejelentette a Forza3 pályafutása végét, és a PRH szüneteltetését. Ígéretet kaptunk rá, hogy a Forza4-ben ismét itt lesznek köztünk. (Itt is vannak, nagy örömünkre!!!)

 

 

2010.12.

Új versenyzőként jelentkezett Dr.Sanya, és egyúttal felajánlotta webmesteri tudását az álmaim megvalósításához. Ekkora már a tervek a fejemben voltak, plusz csatlakozott OMPTomi is. Neki álltunk, ami nem ment egyszerűen. Lépésenként botlottunk bele az akadályokba (tárhely, szolgáltató, szerverköltözés,stb.).

Meduzah elkészült az új Csapatlogóval. (Komolyan elmorzsoltam egy könnycseppet.)

 

Második karácsonya a csapatnak. A csapat Dzsizuszkája volt nálam.
A futamon résztvevők közt 800 MS pontot sorsoltam ki! A boldog nyertes Csabiapu lett!

 

 

 

A fácsebúk oldalunkon pedig nem más, mint Michelisz Norbert kívánt Kellemes Ünnepeket a csapatnak.

 

 

 

 

 

 

2011.01.

Egy újabb év veszi kezdetét.

A weblap a háttérben már alakul. Az első Vasárnapi Köridő Online futam megnyitó. A futamok lebonyolításában Trialboj segédkezett. Azóta minden vasárnap volt futam (kivéve most, okt.16.-án). Amúgy az első futam is pont Sedona aszfaltján volt, ahogy a most Szülinapos Vasárnapi Köridő Online.

 

Trioalboj elkészíti az első csúcs szuper videót.

 

 

Neve lett a gyereknek: Forza Racnig Hungary. Megvalósítottam a rajtszámos ötletemet matrica formájában a játékban.

 

 

 

2011.02.05.

Megnyitottam a weblapot, Dr.Sanya segítségével. A ráhúzott sablon miatt kicsit kötve volt a kezem kinézet ügyileg, de szerintem csodás lett. Végre normális helyünk lett, ezernyi lehetőséggel. Nem szűkölködtünk egy blogban.

 

 

 

Trialboj és Xt198 vezetésével elindult az első Drift Bajnokságunk.

2011.03.

Szépen alakul az oldal, és önzetlen csapattagok segítségével egyre olajozottabban megy minden. Köszönöm nekik! (Aki kiváncsi az oldalon dolgozók névsorára az a Fórumon ("Milyen ügyben kihez fordulj") topikban megtalálja)

2010.04.

A Gamer 365-ön rendezett országos Forza Bajnokságon Trialboj első lett. Ragyogóan teljesített, ezzel kiérdemelt egy egyedi rendszámtáblát. Ami talán még most sem került hozzá, de már úton van.

Trialboj ismét alkot és elkészíti a Drift Bajnokságot reklámozó videót

2011.05.

1000RR irányításával elindult a Fotóverseny.

2011.06.

Sanya Találkozik Norbival, átadja és aláíratja az általam írt csapat összefoglalót. (Michelisz Norbi itthon! 2 )

Elkészült a csapat pólónk, amiből néhányan rendeltek egyből.
(Forza Racing Hungary póló)

Elkészült az életben is a matrica.

 

A WTCC első Magyarországi futamán rendeztük meg az első találkozót. Remek volt, jó volt a neveket arcokhoz kötni.
(2011.Június 5.- a nap, Forza Racing Találkozó)

 

 

 

 

 

2011.07.

Tartottunk a weblapon egy nagyobb karbantartást és új köntösbe öltöztettük az oldalt, amit már úgy alakítottam, ahogy én akartam. Végre elnyerte azt a végleges formáját, amit most láttok, amit mindig is szerettem volna.

 

 

 

 

2011.08.

Trialboj előállt a Fotóverseny összefoglaló videóval, remélve kedvet kapnak az emberek.

2011.09.

Redbreast barátom a Biliárd csapatának mezére ráhímeztette a csapatnevünket, ezzel is reklámozva minket az országban. Köszönjük!!!

FRH és a Cápák)

 

 

 

2011.10.

Az utolsó Forza3 Bajnokságunkon ismét értékes nyeremények (Michelisz relikviák) találtak gazdára Gala jóvoltából.

2011.10.14.

Megjelent a Forza 4. része, amit már nagyon vártunk.

Forza 4 Launch Party a Gameshop-ban, ahol rögtönöztünk egy kisebb találkozót.

Megalakult a játékban a Forza Racing Hungary AutóKlub, ami egy hatalmas öröm számunkra. Büszke vagyok minden tagjára, hiszen pontosan két hét alatt felhoztuk a csapatot a Pálya világ ranglista 25. helyére!!!
(FM4 Launch Party)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt tartunk most. mindenkinek köszönöm a segítséget aki egy kicsit is segített abban, hogy előre lépjünk bármilyen ügyben (csapat, weblap, szponzor, stb.).

Biztos van amit kihagytam véletlenül, emiatt elnézést! Igazából mindenki kapott egy átfogó képet honnan is indult ez az egész és hol tarunk most. További sok sikert mindenkinek az aszfalton! Jó Tapadást és Rövid féktávokat! Találkozunk a pályán!

Ja, és nem elfelejteni az örök igazságot! A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni, és a másik a gázpedál….

© Crazyman

Most jöjjön két idézet, azoktól a csapattagoktól, akik megtiszteltek azzal, hogy a felhívásra reagálva írtak pár sort:

Eddie

"Csak egy kis mókának éreztem az egészet, nem is sejtettem volna, hogy ekkora érdeklődés lesz a köridő iránt, bár a demó után gyanús volt, hogy rajtam kívül más is indult. Haha. Amint megjelent a teljes 3. rész, és mivel Crazyman-nek tetszett a demós ötlet, megkeresett, hogy mi lenne ha ezt nagyban is nyomnánk blogon keresztül. Jó ötletnek tartottam és belevágtunk, az elején voltak súrlódások és nehézségek de közösen legyűrtük! Igaz én kiszálltam a meccsből, de Crazyman lelkesen kiállt az egész mellett, és most ennek a végeredményét lehet látni.

Örülök, hogy így alakult, és kicsit bánatos vagyok, hogy nem lehetek már része."

Pgabee

"Pár mondatban ami nekem eszembe jut a FRH-ről (vagyis rólunk). Szeretném megköszönni hogy összehoztál egy ilyen fantasztikus "helyet",ahol napról napra,hétről hétre normális(ez az online versenypályákon nagy szó)emberekkel,versenyzőkkel mérhetjük össze tudásunkat.A versenyek jó hangulatban,barátias légkörben zajlanak.Itt ellenfelek vannak,nem ellenségek és ez a mai világban már (sajnos)nem mindenhol van így.Vasárnapi online futam-mára már fogalom lett nálunk a családban.Vasárnap délutánra apáé a box fél 5-től(futam előtt kell egy kis gyakorlás).Köridőzés- nagyon sokat fejlődtem,köszönet a sok lefutott kiló méternek. Csapatverseny-hatalmas fílíngje volt,sajnos a másodikon nem tudtam résztvenni,de ha a 4-ben is szerveztek akkor tuti induló vagyok :). És ami nekem a csúcs-én nyertem a Forza 4 előrendelői sorsolást-ha erről kellene írnom valamit,csak annyit tudnék mondani: NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!

Remélem még sokáig része lehetek ennek a csodának, amit úgy hívnak:FORZA RACING HUNGARY"

Laller075

"2011 áprilisában jutott a fülembe a 365-ön lehirdetett verseny. Arra (máig sem tudom honnan véve a bátorságot) beneveztem. Nagyon izgalmas volt és valami csoda révén túljutottam a selejtezőn és az elődöntőn. A végső versenyen az "UFO"-k ellen nem volt esélyem de arra pont jó volt, hogy máshogy nézzek a Forza 3 játékra. Rájöttem, hogy ez több mint a többi arcade jellegű autós játék. Futam után mondták, hogy valami Crazyman nevű figura lementette a futam visszajátszását. Őt kell keresni ha érdekel. A fazon megtalálható a crazyman.hu oldalon. Akkor akadtam rá erre a közösségre. Valahogy ebben az időszakban Doki felvett Live-on ismerősnek és elkezdtünk együtt játszani. Akkor még semmit sem tudtam a tuningról és a szabályokról. (még néha most sem). Azóta is minden vasárnap megtalálható vagyok az Online küzdelemben ill. ott a nevem a heti köridős táblázatokban. Jó volt találkozni a WTCC futamon és tényleg arcokat rakni a hülyébbnél hülyébb Online nevekhez.

Részemről még mindig csak játéknak tekintem az egészet és mivel szórakoztat ezért komolyan veszem a játékot. Jó haverokra és kellemes vicces társaságra találtam itt az FRH közösségben.

Köszönöm mindenkinek a lehetőséget és hogy elviseltek hétről-hétre!"

X Kicsi X

"Én is azok közé tartozom akik nemrég csatlakoztak a FRH-hoz, ez idő alatt rájöttem, hogy itt az emberek nem elsősorban a versenyek miatt, de a társaság miatt is járnak ide. Én 2011 nyár elején csatlakoztam a bandához és azóta sok sok élménnyel gazdagodtam. Ennek több része Crazynek köszönhető, de azt a bandát aki itt össze kovácsolódott azt sem lehet elfelejteni. Mikor már annyira sikerült beilleszkednem előálltam egy viszonylag egyszerű versenysorozattal ez volt a csapatverseny. Ennek egyik jó barátom VVLeonidasz is részese lett általam. Mikor ennek vége lett, akkor azt is meg ígértem a többieknek, hogy lesz még ilyen. Itt tartunk jelen pillanatban: Hajrá Hajrá"

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!