Címlap

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Forza 4 - Porsche csomag

Porsche_hirForza 4 -Rendkívüli hír!!! Porsche visszatér a Forza Motorsport-ba!

Nem régen jelentette be a Turn10, hogy újabb csomagot adnak ki a játékhoz.

Igen jól látjátok, a kis képen Porsche autók vannak...

Porsche visszatér a Forza Motorsport játékba! Ma bejelentették a Porsche Expansion Pack-ot, ami  május 22-én jelenik meg!

Elsőként, az autók. A Forza Motorsport 4 Porsche Expansion Pack 30 Porsche modellt tartalmaz. Köztük a 2010-es Porsche 911 Sport Classic és a 2010-es Porsche Boxster S. A 30 Porsche modell pontos listája:

1955-zől 2003-ig

2004-zől 2008-ig

2010-zől 2012-ig

 

Porsche_hir

A csomag emellett még tartalmazni fog 20 vadonatúj Porsche-centrikus versenyt. Ami bekerül az eseménylistába, növelve a Forza 4 Karrier versenyeit. Valamint 10 új Xbox LIVE achivement (melynek össz. értéke 250 Gamerscore pont), ami természetesen a Porsche-val kapcsolatos, és Porsche RIVÁLIS versenyek.

A Forza Motorsport 4 Porsche Expansion Pack 1600 MS pont-ért lesz megvásárolható és a megjelenés Május 22-e. A VIP tagok 400 MS pont kedvezménnyel vásárolhatják meg. DE kizárólag a játékon belüli vásárláskor kapják meg a kedvezményt. Érthető okokból, hiszen az xbox.com oldalon nem látszik és ellenőrizni sem lehet hogy VIP tag vagy-e a Forza4 játékban. Viszont erre a feltételre az xbox.com magyar felületén nem találunk figyelmeztető szöveget! emiatt figyeljetek nehogy benézze valaki!

Porsche_hir

Ugyanakkor a napokban szivárgott ki a hír (amit azóta a Turn10 megerősített a Facebook oldalán), hogy készülőben van egy új fajta Forza játék amit a Turn10 a Playground-al közösen készít. Forza Horizon címmel idén kb. októberben megjelenő játék, elvileg a Forza4 utcai változata lesz. Itt egy Trailer a játékról:

További infók a Forza Horizon-ról ---> ITT

A cikk alatt megírhatjátok a véleményetek mind a csomagról és az új Forzáról.

© Crazyman

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!