GY.I.K.

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

Hiba
 • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 327
 • A Forza 4 ben hogyan kell bekapcsolni, hogyha Driftelni akarok számolja hány pontot sikerült driftelni a kanyarokban?

  Ez a Forza 4-ben már másképpen van.
  A Forza 3-ban úgy kellett, hogy menetközben egyszerűen a "keresztet" jobbra nyomtad és ekkor a jobb sarokban lévő kijelző átváltott Drfit pontokra.

  Most nem kicsit megbonyolították. A Kijelző beállításoknál kell bekapcsolni a Drift pontok mutatását.

  Bemész a profilodba és a Beállítsok/kijelző menüben legalul találod a Drift pontot.

  Amennyiben Gyors kör módban szeretnél driftelni (ahogy az FRH Drift versenyek is zajlanak), akkor a pálya választás után, DE még a start előtt! A menüpontok közt megtalálod a Kijelző beállításokat. Abba belépve átkattintod. Tehát ilyenkor nem kell vissza lépkedni a profilodig.

  Ezzel nem is lenne gond ha nem kellene állandóan kapcsolgatni. Mivel ha sima körversenyre mész akkor pedig vissza kell állítani. Nem egyszer előfordul sokunkkal, hogy már csak a pályán derül ki, hogy hoppá, legutolsó Forzázáskor drifteltünk és úgy maradt a beállítás.

  Ha ez sima kör versenyen (akár Gyors kör módban, akár ONLINE) derül ki akkor verseny alatt félre kell állni. Start gombot megnyomod és az ott megjelenő menüben a Kijelző menüpont alatt visszaállítod. Itt jegyzem meg, hogy konkrétan Drift ONLINE versenyen semmit nem kell állítani, mivel ott alapból csak azt mutatja, bármi is van neked beállítva a profilod alatt!

  Tehát Online verseny előtt érdemes ezt ellenőrizni, mert a lobbiban már nem lesz lehetőség vissza állítani, csakis a pályán, amikor már elkezdődött a verseny.

  Created by on 30/11/-0001 in Gyakran ismételt kérdések