GY.I.K.

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

 • Hol tudom bekapcsolni, hogy mentse a köreim videóját? mert amit kézileg mentek az nem jelenik meg az eredményem mellett, azaz nem tudod visszanézni ...szükség esetén.

  A visszajátszás (továbbiakban - ripléj (replay)) auto-mentést nem lehet bekapcsolni.

  Ha futsz egy gyors kört valamelyik pályán és az időd felkerül a ranglistára akkor sem ment ripléjt. A játék megjelenése után pár hónapig mentett magától és a "gémkapocs" jelű oszlopban láthattad, hogy van vagy nincs ripléjed. Ez mostanra (2012.07.24) megszűnt, csak a TOP100-ba bekerülőknek van automatán elmentve a ripléj.

  A Köridő szabályzatban megkövetelt ripléjt magadnak kell elmenteni. Amikor befejezted a körözgetést, a verseny végleges elhagyása előtt mented a ripléjt a megfelelő menüpontban (Visszajátszás mentése).

  Én nem nézegetek ripléjeket. Véletlenszerűen vagy óvás miatt kérhetek bárkitől, a leggyorsabb körről. Ezt neked kell eljuttatnod hozzám HA kérem. A játékon belül ajándékozod nekem, vagy levideózva email-ben, levideózva YouTube-on, stb.

  A kézzel mentett ripléjeket a játékon belül megtalálhatod a Közösség / Profilom / Media / Visszajátszások menüpont alatt!

  Created on 30/11/-0001 in Gyakran ismételt kérdések