GY.I.K.

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

 • Futottam pár kört próbaképpen a heti Köridős kombóval. Látom a barátaim köridejeit de egyik sem Ferrari Enzoval ment.Ők még nem futottak? Vagy hol láthatom, hogy kik vesznek részt a versenyben?

  Azok közül akik ott vannak a barátlistádon annak ott lesz az ideje is a ranglistán nálad. Persze feltéve ha nem fényképezni fog. (mert lehet hogy futott már ott hasonló kategóriájú autóval és azt az időt nem tudja megdönteni) Sajnos a ranglista csak kategóriákra bont azon belül nem. Tehát most is, ha felkerült régebben egy köröd egy R3-as autóval akkor azt fogja mutatni. Ha ez a mostani erősebb akkor elvileg meg tudod dönteni azt az időt és akkor felkerül a ranglistára. Ha nem, akkor marad a fényképezés.

  Na szóval ha valamelyik barátodnak fotózni kell, akkor annak az idejét csak úgy tudod meg, ha ő is akarja tudatni. Vagy beírja a fórumba.

  Biztos vannak olyanok is akik nincsenek a barátlistádon, azoknak az idejét is a fórumon tudod megkérdezni. Vagy ha ő is Klubtag akkor a listán kapcsold a szűrőt Klubtagokra, hogy lásd az idejét.

  Amúgy pedig hétfőn 00:00 órakor kezdődik a heti kombó. Szerdán már azért szokott pár embernek mért köre lenni.

  Created on 30/11/-0001 in Gyakran ismételt kérdések