GY.I.K.

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

 • Mikor jelenik meg a nevem mellett a háromszög?

  A háromszög azt jelenti hogy érvénytelen kör. Az onlájn listára csak olyan idő kerülhet fel ami háromszög mentes. Vagyis van egy kivétel. Ha egy adott pályán egy autóval úgy mész, hogy még soha nem voltál ott olyan kategóriájú autóval (tehát azon a pályán még nincs időd) abban az esetben ha az első köröd háromszöges akkor felkerül. Viszont amint mész egy hibátlan kört (még ha rosszabb is idő szempontjából) a hibás kört felülírja a tiszta kör idejével. Remélem érthetően írtam.

  Háromszöget miért kaphatsz.
  pálya elhagyás, ütközés, visszatekerés, szélárnyék kihasználás és szélárnyék adás másnak.
  Plusz ha a kör végén az utolsó szektorban vagy utolsó kanyarban hibázol akkor a következő köröd is érvénytelen. Tehát egyből háromszöggel kezdődik. Hogy miért is.
  Voltak akik azt csinálták hogy a célegyenes előtti kanyart levágták, vagy pályán kívülről aszfaltozott részről indultak. Csak azért hogy a rajtnál gyorsabb legyen a kezdő sebességük, tehát eleve gyorsabban kezdjék a kört mint aki szabályosan rákanyarodik a célegyenesre. Na ezt ezzel a funkcióval orvosolták, nagyon ötletesen.
  Az már más kérdés hogy némelyik pályán már a célegyenes előtt 3 kanyarral is megjegyzi és a kövi kört is hibásnak veszi. Ez tény hogy bug a játékban, ezt lehetne orvosolni.
  Ha viszont megtörténik egyet tudsz tenni, hogy ne kelljen feleslegesen megtenni egy kört.
  Mivel az a köröd már kuka a háromszög miatt, visszatekered az időt. A hiba előttire és korrigálod. Ebben az esetben a visszatekerés miatt lesz háromszög az időd mellett, de az eltűnik a következő kör megkezdésénél. Így nem veszik el a következő kör is, hanem tisztán kezdődik.

  Created on 30/11/-0001 in Gyakran ismételt kérdések