FM3 - FM4 Lezárt Online Versenyek

Az FRH versenykiírásokat az új weboldalunkon találjátok!
Idővel egybeépül a két oldal, addig is a türelmeteket kérjük!

KATT A KÉPRE!

 

Forza Touring Car Quick Race

Tartalomjegyzék

Forza Touring Car Quick Race

Eredmények

 

 

 

 

 

Ismételten túl vagyunk egy remek kis Tourig Car QR-en, ahol 4 különböző márkájú versenytechnikával sorakoztunk fel a rajtrácson.

Az időmérésnek 12-en vágtunk neki, hogy eldöntsük ki és hol foglalhatja el jól megérdemelt helyét a rajtrácson.

Az első futamot felvezető körös állórajttal kezdtük (jómagam hiába értem el az időmérésen 5. helyet, a rajtrács végéről rajtoltam, mivel a verseny előtt rivális módban játszottam és a kipörgésgátló bekapcsolva maradt). A rajtnál páran beragadtak, így mindjárt 3 helyet javítottam, majd az első kanyarban csúszkáló SturmNorbit kikerülve még egyet, így ManualPrince29 mögött találtam magam, akivel folyamatosan csatáztam, hogy megelőzzem, de a 3. kör végén kiment a boxba előlem, így szabadon autózhattam a saját tempómat NavyFlipper HUN mögött, aki szintén a boxba hajtott. Ezért TomentoseBee21 lett a következő célpont, de ő is a boxba hajtott.

Ezek után igyekeztem időmérős, vagy ahhoz közel lévő kört futni, aminek meg is lett az eredménye, mivel igaz, hogy méterekre csak, de Tometose elé értem vissza a boxkiállásom után, de a hideg gumin nem tudtam az első kanyarban magam mögött tartani és elment mellettem.

Körökön keresztül autóztam mögötte, mert ügyesen kivédekezte előzési próbálkozásaimat, de a 9. kör végén a 3. szektorban lévő sikánban sikerült elmennem mellette, de addigra a többieket már semmi esélyem nem volt utolérni, így a 4. helyen sikerült behúznom ezt a futamot. Tometose az utolsó körben nagy csatát vívott kanyarról kanyarra Navyval, de végül is Navy-é lett a pozíció, mivel ugyanabban a sikánban ahol elmentem mellette, Tomentose csúnyán fejtetőre rakta a technikát :D, aminek következtében ManualPrince is elslisszolt mellette.

A második futamnak felvezető körös repülőrajttal vágtunk neki StLui felvezetésével. Jómagam a 7. helyről vártam a startot jelentő jelzést, amit újonc versenyzőnk helyett SturmNorbi mondott be. A célegyenesben kisebb ráhúzások és fékezések miatt az első kanyarból már az előkelő 4. helyen fordultam SturmNorbi mögött, aki mellett nagyon hamar 2 kanyar múlva sikerült is elmennem. Így MisikJános következett, de kis hibámat kihasználva Norbi beszúrt mellém féktávon meglepve engem és ismét kezdhettem elölről a taktikázást, de a célegyenes ráfordítóban gyönyörűen körbeautóztam Norbit. Miután ez megvolt, újra mehettem Janiért, de a célegyenes végére már olcsi2010 ért mellém. Ez által én voltam kénytelen védekezni, de aztán a következő kanyarhoz érve Janink hibázott, mögöttem pedig feltorlódtak jó páran. Ezért sikerült meglépnem kicsit a 2. helyen és Tomentose után erednem.

A kör végén Tomen és Olcsi is a boxba hajtottak és elkezdtem teperni, hogy eléjük vághassak, ami elvileg sikerülhetett volna, de elmértem a boxkijáratot és mire a játék visszarakta az autót, elolvadt teljesen a kiautózott előnyöm. Természetesen Dizzie és KissTomi is elmentek mellettem és a boxból kijőve már hiába tiportam a vasnak, Tomen-t sem sikerült megelőznöm.

 

Köszönöm minden résztvevőnek ezt a remek élményt; élveztem minden percét és remélem a QR sikerén felbuzdulva Dizzie és KissTomi valami bajnokságfélét is kitalálnak ugyanezekkel az autókkal!

Óvás nem érkezett hozzám, így az eredmények véglegesek. További jó versengést mindenkinek!

 

  

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!