FM5 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH FM5-FM4 szinkronbajnokság

Tartalomjegyzék

Fm5 Szinkron Bajnokság

Catalunya eredmények

 

 

 

 

 

 

 

 

"Utolsó futam Catalunya GP dupla pontokért. Úgy érzem többen is voltunk, akiknek jobban is alakulhatott volna a futam. Magam nevében elmondhatom, hogy két amatőr hibát is vétettem, amit nagyon nem kellett volna. Mindkétszer kukáztam az addigi előnyömet és kezdhettem előlről mindent. Végig csatáztam, hol Kicsivel, hol Zsozsával. Ennél jobb záró futam szerintem sokunknak régen volt.

A második futam végén Zsozsa végig nagyszerűen védekezett. Sajnos annyira nem vagyok gyors, hogy csak úgy elmentem volna mellette, így inkább kivárásra mentem, mivel már nagyon panaszkodott a kopott gumira. Ennek az lett az eredménye, hogy persze Zsozsa nem hibázott és a célvonalat egymás lökhárítójába kapaszkodva léptük át.

Köszönöm mindenkinek ezt a bajnokságot, a kitalálónak, a versenyzőknek, az egész staffnak,stb. A következő hetekben ismét két bajnokság fut majd párhuzamosan. Az egyik Fusy0N Classis DTM bajnoksága. A másik pedig a márciusi legelső Forza5 FRH bajnokság. Nagyon jó ötlet volt anno Voalatól, csak kevesen voltunk a futamokon, ezért döntöttünk úgy hogy újra kell rendezni. Most még jobb lesz tele lobbival! Ezek mellett pedig Quick Race is lesz (hirtelen 4 is).

Na de majd mindent sorjában. Visszakanyarodva a záró futamhoz, óvást nem kaptam. Voltak akik már a lobbiban fejben számolgatták a pontokat. Hányadik helyen kellene célba érni ahhoz, hogy megelőzzék az összesítésben előttük állót, vagy éppenséggel megőrizzék a helyüket.

Hogy ez vajon kinek mennyire sikerült az rögtön kiderül, ha megnézitek az eredménytáblákat.
Gratula mindenkinek!


©Crazyman

 

     
     

Forza 5 Szinkron bajnokság nyereménysorsolás
Gratulálunk a nyertesnek, aki a STAFF Team felajánlásával egy darab 3 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetést nyert. A további részletekről a weboldalon regisztrált e-mail címére küldött értesítőben tájékoztatjuk.

 

 

 
 
 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!