FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Touring Car Championship

FRH TC
Championship

 

 

 

 

 
 

 

Üdv mindenkinek!
 

Új év, új kezdetek. Január 1-től megújul a csapat, megújul a weboldal és megújulnak a szabályok is. Addig is itt egy kis elgondolkodtató versenykiírás az új évre. Az új bajnokság immár nem 4 hétvégéből, hanem 8-ból fog állni, viszont mivel hetente lesz, így ugyanannyi idő alatt teljesítve lesz. Az autók mér ismerősek lehetnek, egyes pályák is, de egy kicsit megcsavartuk az egészet:

3 rövidebb futam lesz, lesznek büntetések, lesznek váratlan esőzéssel nehezített versenyek. A futamok előtt megnézzük a neten esik-e az adott pályán, ahol pedig lehetséges, ott az utolsó futamra lemegy a nap és felkapcsoljuk a reflektorokat!

Főként csapatok nevezését várjuk, csapatonként 2 emberrel. Így kialakul egy csapatbajnoki ponttábla is, melynek győztes csapata a bajnokság alapján készített egyedi csapatpólókat nyer.

A bajnokság során minden csapat/egyéni versenyző választ egy autót. Csapatonként az autóknak meg kell egyezniük, még festés terén is. Mivel 4 féle autó van a 16-fős lobbira, így lobbinként 4-4-4-4 márka versenyez. Első körben ezt kell eldöntenetek a csapattársatok mellett január 1-ig, tesztelni, festeni. Aztán január 1-én aki kapja marja alapon lesznek az autók lefoglalva, a csapatok foglalását előnyben részesítjük az egyéniekkel szemben.

A büntetés 0.95-ös PowerHandicap lesz, ami azt jelenti, hogy 95%-os motorerővel fogják a büntetettek futni a versenyt. Büntetést a következő futamra az első 6 helyezett kap, az első futamon senki sem büntetett.

A bajnokság az új pontrendszer szerint lesz pontozva, utolsó hétvége nem duplapontos. Az időmérős első helyért, a pole-ért 2 pont jár, míg a futam leggyorsabb tiszta köréért szintén 2 dukál.

És két új 8-ból 6-os szabály: A bajnokság végén a 8 hétvégéből a két legrosszabbat nem számoljuk bele a végelszámolásba, mindenki a legjobb 6 hétvégéjével lesz összesítve, így nem probléma, ha két hétvégén nem tutdtál rajthoz állni. A másik, hogy a bajnokság végén az vesz részt a nyereménysorsolásban, aki a 8 hétvégéből legalább 6-ot teljesített.

Mindenkinek jó felkészülést és versenyt kívánok a csapat nevében,

bacsi97

________________________________

 

 

A bajnokság 2017 01.08.-án vasárnap, veszi kezdetét. Az új időpontok szerint kerül megrendezésre. Lobbinyitás 17:45, időmérő kezdete: 18:00.-óra

________________________________

 

 

Nevezni a cikk alatt a hozzászólásokban a pontos Gamertag (játékos azonosító) megadásával lehet! A nevezés mindenképp az oldalon való regisztrációhoz kötött! A nevezéseket 16 főig tudjuk elfogadni, a többiek tartalékos versenyzők lesznek! Mindig vannak a nevezők közül olyanok, akik nem jelennek meg, akkor a tartalékok jöhetnek nevezési sorrendben. A verseny előtt mindenkit behív majd az illetékes lobbivezető. Ne izguljon, és ne türelmetlenkedjen senki. Köszönjük!
Az aktuális lobbivezetőt/lobbivezetőket MINDEN NEVEZŐ vegye fel a barátlistájára, különben a lobbivezető nem fogja behívni a versenyre!!!
A hálózati, vagy egyéb kapcsolódási problémákat mindenki maga orvosolja! Verseny előtt mindenki ellenőrizze az Xbox ONE konzol hálózati beállításait! Csakis akkor csatlakozzon a lobbiba ha a NAT: OPEN!

 

Amennyiben Moderate vagy Stick, akkor az alábbi linken találsz egy leírást, ami alapján még a futam előtt beállíthatod. OPEN NAT BEÁLLÍTÁS

Azokra a pontokra, melyekre a versenykiírás külön nem tér ki, az FRH Online Versenyek Általános Szabályzata OVÁSZ érvényes a teljes bajnokság alatt! Aki nevezett, a Szabályokat elfogadja és tudomásul veszi! Az internetes kapcsolódási hibákat mindenki saját maga orvosolja!

24 jelentkező fölött két lobbit indítunk, 8 jelentkező alatt pedig töröljük a versenyt!

________________________________

 

 

csapatok nevezését is várjuk
 - csapatok ponttáblázata pluszba
 - egyenautó a csapaton belül
 - egyenfestés a csapaton belül
 - legjobb csapat tagjai egyedi pólókat nyernek (bajnokság végén az egyik versenyről csinálunk képet, ahol együtt mennek épp)

időjárást megnézzük a neten és azalapján lesz
időmérő 10 perc
 mindhárom futamon felvezetőkörös állórajt lesz.
második futamra az egész mezőny fordul, az első futam alapján, első 6 büntetett lesz
harmadik futamra az egész mezőny fordul, a második futam eredménye alapján, első 6 büntetett lesz
2 pont a leggyorsabb tiszta körért a futamon és 2 a pole-ért
1 kötelező boksz
büntetett: 0.95-ös PowerHandicap-et kap
autóválasztás:
 - 4 ember / márka
 - csapatok előnyt élveznek autó foglalásakor majd (pl.: ha 2 csapat és 1 egyéni pályázik egy márkára, akkor mindenképp a 2 csapat kapja meg, egyéni választ mást)
a régi oldalon a cikk alatt nem lehet nevezni, majd az újon lehet jan 1-től, ez csak tájékoztatás, hogy tessék autót és csapatot tesztelni, szerezni

 

________________________________

 

______________________

 

 

Az autókon kötelező tuning van! Ezen kívül mást az autóba szerelni TILOS! 

• minden autón gumi elöl, hátul 275-275 széles

• minden autón Brakes – Race

• Honda / Pistons – Street

• Toyota / Intercooler – Race

 

 

 

________________________________

 

 


1. Verseny / COTA GP 3x10 kör
2. Verseny / Silverstone GP 3x10 kör
3. Verseny / WatkinsGlenFullCircuit 3x10 kör
4. Verseny / Yas Marina FullCircuit 3x10 kör
5. Verseny / Monza Full 3x10 kör
6. Verseny / Catalunya GP 3x10 kör
7. Verseny / DaytonaSportsCar 3x10 kör
8. Verseny / Sebring Full 3x10 kör

________________________________

 


Bármilyen festéssel lehet jönni, viszont kötelező a hivatalos(!) FRH rajtszám (JÓL LÁTHATÓ HELYEN ÉS MÉRETBEN!), valamint a támogatóink logoinak, és legalább egy csapat logo használata! Akinek még nincs FRH rajtszáma, annak a 000-ás rajtszámot kell feltennie az autóra! Matricázásnál a keresőbe írjátok be a "Description"-hoz, hogy FRH - Videós segítség itt: videó
 

________________________________

 

 

 

  Gamertag Csapat / Egyéni Autó
1. Big Zoli88 HUN / lobbivezető    
2.  
3.      
4.  
5.      
6.  
7.      
8.  
9.      
10.  
11.      
12.  
13.      
14.  
15.      
16.  
+      
+  

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!