FM6 Lezárt Online Versenyek

Szép volt, jó volt, történelmet írtunk itthon, de semmi sem tart örökké.

FRH Renault Clio Cup

Tartalomjegyzék

Renault Clio Cup

Eredmények / Sorsolás!

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdv!

Lefutottuk a Renault Clio Cup Quick Race-t, ami a négyfordulós Quick Race sorozatunk első állomása volt.

Jól indult az időmérő, óriási meglepetés volt számomra, mikor megfutottam a legjobb időt.
Az első futam érdekesen kezdődött. Az első kanyarban szerencsétlenül jártam, mivel az autó jobb hátulja megcsúszott és Peti0204-en sikerült csak megtámaszkodnom. Én húztam a rövidebbet, több pozíciót is veszítettem az ütközés miatt. Később viszont Peti járt pórul, amikor FRH Sensation-nel ütközött.

A verseny hátralevő részében is volt bőven adok-kapok, keményen küzdött mindenki.
Két versenytársunk 20-ra húzott lapot, ami be is jött nekik! FRH Jani és Cactuska boxkiállás nélkül mentek végig a futamon, épp hogy kitartott nekik az üzemanyag, de megcsinálták, ezzel be is húzták a két első helyet. FRH Janinak különösen kijárt már egy győzelem, gratulálok mindkettőjüknek!
A második futam is izgalmasan kezdődött. Peti megint kapott egy lökést az első kanyarba, amikor valaki ráhúzta a kormányt. Aztán valami elpattant benne, mint egy gép megindult, és meg sem állt második helyig, a fordított rajt és a súlybüntetés meghozta az eredményét, szépen átlépett a mezőnyön a könnyebb autóval. Köszönöm az izgalmas futamokat mindenkinek!

U.i.: Tudom, hogy nem kötelező de ajánlott a szabadedzéseket járni. Ha nem jó az időpont akkor lehet írni/kérni külön időpontot.

BigZoli88 HUN

    

________________________________

 

Kisorsoltuk a Renault Magyarország által felajánlott nyereményeket! Gratulálunk a nyerteseknek! Crazyman hamarosan felveszi velük a kapcsolatot itt az oldalon privát üzenetben! 

________________________________

 

 

 

 

 

NINCS jogosultságod hozzászólást írni!